babanın bu konuda anlayış göstermesini bekleme
gözünün önünde değilsin e haliyle tedirgindir adamcağız
onların tarafından da bakmaya çalış
sen de haklısın yalan söylemek rahatsız edici bi durum
ama yanlış yaptığını düşünmüyorsan.destekliyorsan kendini ve eminsen aranızdaki ilişkiden
bazen yalan söylemekten başka çare yoktur
ben yine de annenle paylaşmanı öneririm.
baban sevgilileri olan kızlara terbiyesiz diyor kendi kızını yalan soylemek zorunda bırakıyor:) sokakda gordugumuz kılzardan yarısı zaten ailesinden gizli devam ediyor
canım valla hayat senin evlencegin kisiyide sen seciceksin baskası degil kendini sıkma iliskine devam et
aynı zorlukları bende yaşamıştım canım.hatta annem 6 ay boyunca benimle konuşmamıştı.aileme ilişkimi kabul ettirmek için 4 yıl boyunca uğraştım.ama sonunda kazanan biz olduk.kabullendiler sevgimizi,inandılar.şimdi 2 yıllık evliğim ve 4-5 hafta sonra ikizlerim olacak.şükürler olsunki rabbim mutlu bir yuva nasip etti bana.umarım sizin çabalarınızda mutlu bir şekilde sonlanır.vee umarımki karşındaki kişide sevgine değer biri çıkar ve evlenip yuvanızı kurabilirsiniz.
:)) bu ne çelışkı di mi...
babamla aramızda kuşak çatışması varo 67 yaşında ve o yılların kültürünü almış, öyle yetişmiş ve benı anlayamıyor....
sonra yalan söyledığım ortaya çıkınca haklı da olsam haksız duruma düşüyorum.. neyse böyle işte. anlattım biraz iyi geldi...
Ben yıne mı yalan söylüycem onunla görüşmeye giderkenbıktım artık yalan söylemekten. kendımı, hayatımı bu yalanlarla kırletıyorum. Ne yapıcam ben
3-5 günlük bi ılışkı değıl ki bu.o 25 yaşında ben 20.. görüşmeden ilişki mi olur ya? bir de ıleride evlılığı düşünüyosak! Bı akıl verın ne yapayım ben
Canim isi ciddiyete dökseniz, durumlar degisir mi acaba?
Ne bileyim, bir söz yüzügü taksaniz?
Belki baban sevgilisinizdir diye istemiyordur görüsmenizi?
Babalar bunu genelde kaldiramiyor cünkü..
Benim babam olsa, oda izin vermezdi sevgilimle görüsmemi.
olur niye olmasın ... artık yeterince birbirinizi tanımışsınızdır heralde... 4,5 sene olmuş
yalan söylediğini baban öğrenirse sana olan güveni sarsılır... ve ileride bu durum evlilik aşamasında olsanız bile zorluk çıkarabbilir haklı olarakşakkıdı
ve erkek arkadaşında babanın sadece telefonda görüşmenize izin verdiğini bile bile senle yüzyüze görüşme konusunda ısrar ederse , bu durum da onun babana saygı göstermediğini gösterirdelikafadulden
ve hangi baba böyle bi adama kızını verir
ha dersin ki ben yalan söyleye söyleye de olsa görüşürüm ve babamın bunu ruhu duymaz , o zaman sana diyeceğim şey "yalancının mumu yatsıya kadar yanar" sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?