Babam hayatımı kararttı hala aynı ne yapabilirim

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Babamda bu yaşıma kadar çok baskı gördüm.Yemediğimiz dayak küfür hakaret kalmadı. annemi kaç kere aldattı 44 yaşında hala aynı asabi bağıran çağıran bir adam . şu an beni evlendirdi ve istemediğim biriyle onun bana nisanlıyken eşimin ahlaksız konuşmalarıyla tacizini kimseye söylemedim ve hala bana yaptığı gibi sanal olarak beni aldatıyor biliyorum evliyim geç kaldım boşanmak istiyorum ama ailem destek olmuyor reddedeceklerini söylüyorlar 14 yaşımdan beri içime kapaniğım şu an 22 yaşımdayım eşimin sorunları olduğu halde çözmüyor 1 seneye yakın ev üstündeyim akraba evliliği yaptım kaynanayla hiç anlaşamıyorum eş desen yalancının biri kac kere sorun yaşadık bir kere bile çözelim edelim demedi olan bana oldu intihar ettim bu yüzden zaten sorunlarım vardı ilaç içtim birdaha yaparım diye korkuyorum

Yıl 2022 ve hala zorla evlenmek kaldı mı? Durumunuza çok üzüldüm. Gencecik bir kadınsınız. Lütfen kaçıp gidip kadın sığınma evleri var. Eşinizin size ettiği küfürleri falan kaydedin. Mahkemeye sunun. Uzaklaştırma kararı alın. Bir temizlik işi bulup kısıtlı hesap kitap yaparak çalışsan bile daha iyi. Ayrıca yaşın daha genç durumun düzelince meslek kurslarına gidip güzel bir meslek edinirsin

kadın sığınma evine başvurun hayatınızı tekrar kurabilirsiniz yaşınız çok genç

Babamda bu yaşıma kadar çok baskı gördüm.Yemediğimiz dayak küfür hakaret kalmadı. annemi kaç kere aldattı 44 yaşında hala aynı asabi bağıran çağıran bir adam . şu an beni evlendirdi ve istemediğim biriyle onun bana nisanlıyken eşimin ahlaksız konuşmalarıyla tacizini kimseye söylemedim ve hala bana yaptığı gibi sanal olarak beni aldatıyor biliyorum evliyim geç kaldım boşanmak istiyorum ama ailem destek olmuyor reddedeceklerini söylüyorlar 14 yaşımdan beri içime kapaniğım şu an 22 yaşımdayım eşimin sorunları olduğu halde çözmüyor 1 seneye yakın ev üstündeyim akraba evliliği yaptım kaynanayla hiç anlaşamıyorum eş desen yalancının biri kac kere sorun yaşadık bir kere bile çözelim edelim demedi olan bana oldu intihar ettim bu yüzden zaten sorunlarım vardı ilaç içtim birdaha yaparım diye korkuyorum
Hayatınızda 2 tane hayırsız adama denk geldınız dıye sız nıye öluyorsunuz ya?
Sıgınma evıne gıdın,
Merdıven sılerım yıne yasarım o asalaklara ınat.

Hayatınızda 2 tane hayırsız adama denk geldınız dıye sız nıye öluyorsunuz ya?
Sıgınma evıne gıdın,
Merdıven sılerım yıne yasarım o asalaklara ınat.
Yani tanıdığınız vs varmi orada

Hic birsey kolay olmuyor. Meslek edinme kurslarına gidin mesleğiniz olsun daha sonra para biriktirip hayatiniza yon verin .burda yazarak hayatin degismez adim atman lazım
Ilk ne istiyorum ne yapmam lazım
Hersey para çözümu ise parayi kazanmaniz lazim .cocuk yapmayin lutfen ve para kazanıp uzaklara gidip hayatinizi kurun

Egitim durumunuz nedir bilmem egitiminizi tamamlayim eksikse yasiniz cok genc kpssye calisin.

Yani tanıdığınız vs varmi orada
Tabıkı yok.
Zaten prosedur oyle tanııdıkla olmuyor,sosyal hızmetlere basvuruyorsnuz yada emnıyete.
Hanı burdan bırı cıkar gel ben yerlestıreyım falan der ınanmayın sakın.
Bulundugunuz ılın sosyal hızmetler burosuna basvurun.

Yıl 2022 ve hala zorla evlenmek kaldı mı? Durumunuza çok üzüldüm. Gencecik bir kadınsınız. Lütfen kaçıp gidip kadın sığınma evleri var. Eşinizin size ettiği küfürleri falan kaydedin. Mahkemeye sunun. Uzaklaştırma kararı alın. Bir temizlik işi bulup kısıtlı hesap kitap yaparak çalışsan bile daha iyi. Ayrıca yaşın daha genç durumun düzelince meslek kurslarına gidip güzel bir meslek edinirsin
Su an zaten bulun
Ben daha bulunduğum yerden
Hic birsey kolay olmuyor. Meslek edinme kurslarına gidin mesleğiniz olsun daha sonra para biriktirip hayatiniza yon verin .burda yazarak hayatin degismez adim atman lazım
Ilk ne istiyorum ne yapmam lazım
Hersey para çözümu ise parayi kazanmaniz lazim .cocuk yapmayin lutfen ve para kazanıp uzaklara gidip hayatinizi kurun
Egitim durumunuz nedir bilmem egitiminizi tamamlayim eksikse yasiniz cok genc kpssye calisin.
Sosyal hizmet bölümüm dondurdum ama

Özelde calisirim dersen bence tabiki güzellik sektoru makyaj sac kuaforluk bunlar dünyanın heryerinde gecerli branslar
Ama egitim dersen kpss ile atanacak bol bolumlu birsey oku derim

iş bulup maddi güvence elde edip boşanın. eğer yapabiliyorsanız şimdiden gizli gizli para biriktirin ve boşanmak için delil toplayın hakaretlerini, aldatmalarını vs.

iş bulup maddi güvence elde edip boşanın. eğer yapabiliyorsanız şimdiden gizli gizli para biriktirin ve boşanmak için delil toplayın hakaretlerini, aldatmalarını vs.
Akraba evliliği yaptım o dediğiniz çekişmeli oluyor ve iş bulsam bile şu anda mecbur ev üstündeyim ayrıda değilim bunun yüzünden iş bulmam sebebiyle küfür işittim zaten

Bence kurtul daha yaşın küçük sığınma evine git ve ayrıl yazık yıllarına ziyan etme çalışır bir şekilde para kazanırsın hiç korkma. Ve sakın hamile kalma aman gözünü seveyim dikkat et

En en en önemli konu "korunman". Ben de benzer bir şekilde evlendirildim ama ben senden çok daha küçük yaştaydım ve çocuğum oldu. Boynuma böylece pranga vurulmuş oldu. Çocuklu bir halde, hele ki hiç desteğin yokken istenmeyen bir evlilikten kurtulmak çok zor. O yüzden tekrar söylüyorum "iyi korun".

Back
X