- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Şu saat oldu durup durup ağlıyorum. Babam aslında boyundan ameliyat icin hastaneye gitti orda boğazı farkedlms bisey biyopsi yapildi 15 gunun sonunda bugun çıktı sonuç. Ben nisanlimlardaydm bana bayramlık alınacaktı devamlı annemi aradim her saat başı annemin dediği şu kızım babanın sonucu kanser çıktı ama kanserin a 'sının a'sı erken farkedildigi icin ilacla kontrolle atlatlabilecek bisey ısına bile gerek yokmuş dedi dedi ama ben beynimden vurulmusa döndüm o an belli etmeden kapattm kapattgm anda hıçkıra hıçkıra aglmaya başladım kayinvalidem saolsun öyle guzel annelik yaptı ki Allah bin kez razı olsun
hatta annemi aramış geçmiş olsun die agladgmda söylemiş sonra babam aradi beni kızım ağlıyormussun annen dedi önemli bisey degilmis ki nie agliyosun dedi sadece iyi misin demekle yetinebldm bogazm düğüm düğüm oldu :/ gun boyu dedim nisanlma nolur bana sarlma teselli vermeye kalkma toparlayamam kendimi :/ hatta normalde çok zor bisey begenen biriyim gittik direk almış olmak icin ilk girdigimz magazadan ilk denedgm ustu ayakkabi canta esarp hemen alıp evime geldim ama şu saat oldu hala uyuyamiyorm aglamaktan