Babam,kardeşimin ağzını şapırdatması ve aşırı sinirlenmem

Ben de çatal kaşığı dişlerine carptirarak yiyenlere uyuz oluyorum. Kardeşim hem sesli yemek yer hem de kaşığı dişlerine vurur
Azap oluyor onunla yemek yemek,ikaz etsem de düzelme olmuyor

Babam ve kardeşim (özellikle babam!) yemek yerken çok fazla ses çıkarıyor, ağzını şapırdatıyor. O kadar sinirleniyorum ki, ne yapacağımı şaşıyorum, sinirden garip tepkiler veriyorum. Baba biraz daha sessiz yer misin deyince, ben böyle zevk alıyorum diyor, zaten dikkat etse de 3 dk sürüyor.

Babamı çok seviyorum, bu dünyada en kıymet verdipim kişi, onu kırmak istemiyorum ama içimden çok kötü düşünceler geçiyor. İyic e saygısız,terbiyesiz bir evlat oldum. Midem kalkıyor, aklkmda afedersiniz bir hayvanın çıkardığı sesler canlanıyor. Yüzüne istemeden tiksinerek bakıyorum. Sinirimden kafamı bir yere vuracağım. Hiç saygım kalmadı,sonradan da pişman oluyorum, vicdan yapıyorum Napıcam ben, lütfen bir yol yordam gösterin. Ağız şapırdatma duyunca kendime hakim olamıyorum. Birinin kafanı ya kendi kafamı kırucam en sonunda ya!!! Lütfen 🤢😖😖😖😖
Benim babamda öyle:) genelde geç geldiği için ayrı yiyoruz ama ortak yemek durumu olursa ben gülerek ağzımızı kapatalım, şapırdatarak yemeyelim falan diyorum benim dişim yok diyor :) halbuki ağzı açık yiyor dişle ilgili değil babamın annesi ve kardeşi de öyle tek çözüm ayrı yemek çünkü sürekli söyledikçe o da sinirleniyor sen gelince de biz kısır döngü :)

Yapaca hıcbır sey yok. Ben de bıyleyım.bu bı rahatsızlık.cekırdek sesi,sakız sesi, yemek sesi.. Oyle yorucu ki.. Ben eelenmeden once bahanelerle ayrınyemeye calısıyordum. Ewlendım rahatladim. Esim cok dikkat edıyoe.etmesse de tabagımı alıp baska bı odada yıyorum. Ama aileme soyleyemezdım bile. Artık huxurla şapırtısız sessiz sakın ağızlar kapalı yemek yiyoruz. Cok rahatım. Halbukı ınsanlar dısarıda agızları kapalı yiyor yemegınıö ewinde şapır şupur yemesi, orasını burasını kasıması,wc ye bile gitmemesi bazı seylet ıcın, ne bileyım bu tarz iğrenc hareketleri nasıl yaparlar anlamıyorum.
İnsan yalnızken oldugu kisidir. Rrstoranda, soakkta, instagramda sagda solda olmaya calıstıgı kısı degil.

aslında insan duymamak için çaba gösterde duymuyor. Bende çok rahatsız olurum. Hatta çitik çitik olurun böyle sinirden. Ama sonra fark ettim de duymak istemezsen duymuyorum. Ama insanın bu konuda kendini kontrol etmeside zor tabi.
Yemek yerken annenizle falan sohbet edin başka şeylere odaklanın.
Oyle bır sey degıl ya ciddeb hastalık. Sinir krizi bile gecirirsin. Mahvedıyor ınsanı.

Bende de oluyor babam mısafırlıkte cok sessız yer ama evde tamamen değişik yer. cidden ailesi diye rahat davranıp gorgu kurallarına uymamak cok sinir edici geliyo bana.
Bıseyde diyemıyosun. Kafanı baska seylerle mesgul etmek gerekiyor TV sesine odaklanmak v
Baska seyler dusunmek. Sese odaklanırsan kurtulamazsın.ayrı yemekte mumkun değil illaki ıstemezler.

Back
X