Babam karşı çıkıyor..

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
1 bucuk yıllık ilişkim var.. Aramızda 9 yas var.. Ben 20 yasındayım o ise 29 yaşında.. Ailesiyle ben tanıstım,o da anneannemlerle annemle tanıştı.. Baba tarafı hariç anne tarafı biliyordu onu.. Ciddiyiz 1 seneye söz istiyoruz evlenmek istiyoruz.. Ayrılık yaşadık 1 ay.. Ama birbirimiz olmadan yapamıyoruz olmuyor... Onunla birlikte olunca hayat sanki yeniden başlıyor :( .. Sorunum da şu.. Babam onla yüzyüze konusmadı,telefonda hiç irtibatı olmadı.. Sadece 1 kez canlı gördü,babamla tanısmak için gelmişti ki,babam arkasına bakmadan kaçtı.. o gün bugündür 8 ay geçti... Ve babam; onunla devam edersen bizi unut yanına yakışmıyor yaşı buyuk bu zamana kadar neden evlenmemiş,göbeği var öküz gibi diyor.. Bu çok canımı acıtıyor :(.. Bırakacaksın eğer onlaysan bizi sil git ne bok yersen ye silerim seni diyor.. Ama biz birbirimizi bırakamıyorz.. Ne olursunuz fikir verin ..

babanız direk önyargıyla yaklaşıyor...daha tanımadan konuşmadan onun sana uygun olmadığını nerden anlayabilir ki? araya başka büyükleri falan katsan? seni anlayabilecek dayı amca gibi? onlar babanla konuşsalar...baban belki onları dinler bi şans verir sevgiline...

Aynı problemleri ben de yaşamıştım. Yaştan değil, başka şeylerden dolayı babam istememişti. Onlarca kez evden kovdu, dövdü vs. vs... Artık dayanamadım ve "ya müsaade edersin ya kendim gider evlenirim" dedim. Ciddiyetimi anlayınca düzeldi. Şimdi can ciğerler. Benden çok damadıyla konuşuyor. Diyeceğim o ki; eğer çok bunaldıysan blöf yapabilirsin. Ya da anneni araya koyup babana ciddiyetini anlattırabilirsin. Allah yardımcın olsun. :)

Aynı problemleri ben de yaşamıştım. Yaştan değil, başka şeylerden dolayı babam istememişti. Onlarca kez evden kovdu, dövdü vs. vs... Artık dayanamadım ve "ya müsaade edersin ya kendim gider evlenirim" dedim. Ciddiyetimi anlayınca düzeldi. Şimdi can ciğerler. Benden çok damadıyla konuşuyor. Diyeceğim o ki; eğer çok bunaldıysan blöf yapabilirsin. Ya da anneni araya koyup babana ciddiyetini anlattırabilirsin. Allah yardımcın olsun. :)

İşin kötü tarafı annem de korkuyor babamdan bu konuyla ilgili yaklaşamıyor :(

babanız direk önyargıyla yaklaşıyor...daha tanımadan konuşmadan onun sana uygun olmadığını nerden anlayabilir ki? araya başka büyükleri falan katsan? seni anlayabilecek dayı amca gibi? onlar babanla konuşsalar...baban belki onları dinler bi şans verir sevgiline...

Evet ön yargıyla hareket ediyor..göbeği var kilolu diye bana yakıştırmıyormuş... Seviyorum ben onu ya ötesi varmı....... Anneannemler destek olucaklarını söylüyorlar ama içten içe onlar da babamdan çekiniyorlar

Açık konuşayım enişteme karşı aynı ön yargıyı taşıyordum. Ablam 22 yaşında, o 30 u doldurdu. Yaşı büyük, amacı farklıdır, oyalıyor falan vs neler neler konuştuk. Nitekim utandırdı.. Şimdi hepimiz çok seviyoruz. Benim için öz abiden farkı yok. Bu senin demenle olacak iş değil. Bir şekilde öyle ya da böyle tanışmalarını sağla. Gerisini sevgiline bırak. Eğer ki düzgün biriyse zaten baban da yersiz düşünceler beslediğini anlayacak.. Yani şimdi istediği kadar sil bizi desin boş.. Bir yol bulup tanıştıktan sonra hallolur.

İşin kötü tarafı annem de korkuyor babamdan bu konuyla ilgili yaklaşamıyor :(

O zaman babana bunu güzelliğince sen anlat canım. Nasip her şey, ne kadar engel olmaya çalışsa da olmuyor işte. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, iyi bir iletişimle halletmeye çalış...

Açık konuşayım enişteme karşı aynı ön yargıyı taşıyordum. Ablam 22 yaşında, o 30 u doldurdu. Yaşı büyük, amacı farklıdır, oyalıyor falan vs neler neler konuştuk. Nitekim utandırdı.. Şimdi hepimiz çok seviyoruz. Benim için öz abiden farkı yok. Bu senin demenle olacak iş değil. Bir şekilde öyle ya da böyle tanışmalarını sağla. Gerisini sevgiline bırak. Eğer ki düzgün biriyse zaten baban da yersiz düşünceler beslediğini anlayacak.. Yani şimdi istediği kadar sil bizi desin boş.. Bir yol bulup tanıştıktan sonra hallolur.

Düşünüyoruz önümüzde ki günlerde.. ama babam kaçıp gidiyor komik bir durum çıkıyor :)) Biz de şaşırdık

yadırganacak bi yaş farkı değil bence ama senin yaşın daha küçük, beni o düşündürdü canım. bi süre daha tanısan acele etmesen?

1 seneye kadar söz 2 seneye kadar evlilik istiyoruz zaten.. Yaş 22 olcak.. daha çok beklersem aşkım 33 lerde olcak :))

o zaman hakkında hayırlısı olsun. baban da alışır merak etme, kız babası olmak zordur eminim. kıyamıyodur şimdi seni gelin olarak düşünmeye :34:

Bence hic acele etme. Baban senin iyiligini istiyor yani yakistiramiyor
prensesine kimseyi.

Brad pitti cikarsan karsisina bir kulp bulur.
Eninde sonunda pes eder cok sevdigini gorunce

babada baya sıralamıs herseyi:31: onemli olan dıs gorunus degil ama babanın bunu bilmesi gerekiyor nede olsa yası daha buyuk ve tecrubesi fazla bence aranızda yas farkıda yok oyle cok belkide baban sonra sonra kabullenir

babada baya sıralamıs herseyi:31: onemli olan dıs gorunus degil ama babanın bunu bilmesi gerekiyor nede olsa yası daha buyuk ve tecrubesi fazla bence aranızda yas farkıda yok oyle cok belkide baban sonra sonra kabullenir

Tanımıyorsun onu,tanış öyle karar ver söz bırakıcam istemezsen sevmezsen düşüncelerini konuşmalarını dedim.. hayır ben tanısmam o öküzle git ne bok yersen ye diye karşılık verdi ... :50:

eger nasip kismetse olur insallah hic merak etme :) sen babani ikna etmeye bak, ama gercekten yumusayacak gibi degilse elbet ondada vardir bi hayir.. sakin kacma gibi sacma düsüncelere kapilma.

Evet ön yargıyla hareket ediyor..göbeği var kilolu diye bana yakıştırmıyormuş... Seviyorum ben onu ya ötesi varmı....... Anneannemler destek olucaklarını söylüyorlar ama içten içe onlar da babamdan çekiniyorlar

Aaa o nasıl bir sebepmiş yaa.
Benim eşimde iri yarı ve göbekliydi 102 kg 1.88 di bende 52 kg ydim.Yarısıydım nerdeyse ve ben yanında ufak tefek kalıyorum,ama bu sevgimize asla engel olmadı,olamaz da..

Belki babanız yaşınızdan dolayı erken olduğunu da düşünmüş olabilir ve sizi kıskanmış olabilir sevdiğinden ve kaybetmek istemediğinden dolayı...

Aaa o nasıl bir sebepmiş yaa.
Benim eşimde iri yarı ve göbekliydi 102 kg 1.88 di bende 52 kg ydim.Yarısıydım nerdeyse ve ben yanında ufak tefek kalıyorum,ama bu sevgimize asla engel olmadı,olamaz da..

Belki babanız yaşınızdan dolayı erken olduğunu da düşünmüş olabilir ve sizi kıskanmış olabilir sevdiğinden ve kaybetmek istemediğinden dolayı...

Yakışmıyorsunuz diyor sadece.. erken diye birşey demiyor.. adam gibi birini bul diyor.. ısmarlama askmı olur ben onu seviyorum.. Onsuz hayatı istemiyorum :(( keske tanımak istese... istemeye gelirlerse çeker giderim naparsan yap diyor:50:

benımde kocamla aramda 9 yas var ben 20 esım 29 yasında ..
meslege takarlar
köyüne takarlar
anasına babasına takarlar vs vs vs vs .... hele babalar her seye kulp takarlarrrr:44::44:

Back
X