- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Sen kaç para ediyosunAma doğru bir tespit, nişanlın gerçekten beş para etmez?
Sordum ben de zaten gerekçesi ne diyeYahu adam haklı bilmediğin şeyler var
Nisanlindan daha fazla ettiği kesin bak hshshsSen kaç para ediyosun
Ne değişikliği?Babası olsam gece gündüz laf sokarım.
Her gün oksamaktan pardon ovmekten sıkılır insan.
Değişiklik lazım seviyorsun da zaten hshshs
Bu soruyu unutma. O adamı boşuna savunuyorsun. Pişman olup kafana vurduğun gün hatırlarsın bu soruyu yine. Kendin cevaplarsın.Sen kaç para ediyosun
Senin kankan Nilüfer ortada yok ahahahahSordum ben de zaten gerekçesi ne diye
Boş ver Ayşe ironi yapiyorumNe değişikliği?
Aman bırak, bunu zor buldu heralde, canına okundu aylarca, insan sever insan çeker anlarım hiç değilse bu kadar savunmaz.Selam ben kudra, kendimi kudra zannediyorum. Doğruları duymak genelde ağır gelir, anlıyorum.
Mal bulmuş magribi demek ki çok görmemek lazımAman bırak, bunu zor buldu heralde, canına okundu aylarca, insan sever insan çeker anlarım hiç değilse bu kadar savunmaz.
Baban çok akıllı adammış vesselamEn başından beri fotoğraflarını gördüğünden beri sürekli eleştiriye ta o zaman başladı.
Çocuk diye birşey var. Yapıyosun, suçu ona atıyosun. Sırf onun için boşanmıyosun, yoksa kimse tutamaz falan filan.Ulan şöyle göt herifler için ponçik babaların kalpleri hep kırılıyor.
Sonra anira anira baba evine dönüyorlar.
Çok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksinizBen küçükken bir akrabamin kızı bir oğlana vermezseniz kacacagim dedi akrabamız da hiçbir şeyini yapmadı . Oğlanın ne b*k olduğunu anlamıştı . Bende kızmıştım tabi eegenim yine de kızının arkasında durup yapması lazım falan diye. Sonra o kız g*tune baka baka baba evine döndü . Sizin sonunuz da bu olacak .
Tanıştıralım bu ikisini.Mal bulmuş magribi demek ki çok görmemek lazım
Neyse bizim rockavril gibi Ayşegül de gelir yakında hshs
sHshshshsÇok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
Ayşegül lütfen benim inadıma evlenÇok mutlu olacağım ve bunu hepiniz göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?