Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?

Kiz kaynananin tl ni al babani engelle valla watsaptan falan yani sadece onu arayip kayinbabani aramamissa ilerde daha sorun cikar allah korusun

Sadece mesaj mı atmış öncesinde rahatsız olduğunuz başka davranışlarda oldu mu?
Öncesinde bir kere cumasını kutlamak için aramış kaynanamda köye gidelim vs demiş tamam gidelim felan demiş babamın köyüne, bu şekilde araması beni çok rahatsız ediyor neden eşiyle muhattap olmuyor bu konuda onu bir kere annem uyardı kızın hoşlanmıyor hoş bir şey değil dedi tamam dedi yine aynı

Bencede yanlış yapmıs kayınpederının numarası yok mu babanda? Olmamıs olsa bile annen arardı mesela
Bazı insanlara bu durun normal geliyor mesela belki babanada bu durum sıradandır

Kayınpederinizdense kayınvalidenizi daha yakın buluyordur. Bana normal geldi.
Evet kayınpederim fazla konuşmayı sevmeyen bir insan telefonda filan ama ne bileyim telefonuna baktım başka kimseye mesaj atmamış bir tek ona özellikle yazmış uzun uzun

Bencede yanlış yapmıs kayınpederının numarası yok mu babanda? Olmamıs olsa bile annen arardı mesela
Bazı insanlara bu durun normal geliyor mesela belki babanada bu durum sıradandır
Var numarası,hiçbir şekilde bana normal gelmiyor çok sinirliyim şu anda

Baban kayinvalidene yürüyor gibi bir izlenim olmuş sanki mesajda. Kayınvaliden buna sınır koyabilir rahatsızlık yaratan bir durum varsa. Diğerleriyle iletisim kurmayip sadece kv ye yazıyorsa peK hos karsilanmaz tabi.

Vakadaki karakterleri sen yakindan taniyorsun sende bir huzursuzluk olduysa babanla ciddi bir konusma yap.

Dünkü Kandil mesajına seninde kandilin mübarek olsun dünürüm yazmış aslında bir sınır koyuyor ama ne bileyim

Benim babam hep kayinpederimi arar kayinpederimde babamı

Copy paste yapmıştır Eğer laubali konuşmaları yoksa sorun değil bence
Yok yok kelimeleri felan yutarak yazmış kendi yazışı anlarım ben bilirsiniz telefon kullanmayı yeni öğrenen cinslerden

Valla bana da garip geldi çok şaşırdım. Benim babam da çok aranacak bi insan değildir kayınpederim çok sıcakkanlı annem de öyledir buna rağmen kayınpeder hep şöyle der kayınvalime de dünürümüzü bi ara da konuş. Ben yanlarındayken hep böyle olur arayı iyi tutmak için arattırır bu dediğim de 3ayda 1 belki olur yani babanızla konuşmak istemese bile kadir gecesi bu yani adam öldürecek değilya nolurki babana da yazsa. Babana yazmayıp sadece annene yazması çok saçma. Yani annene yazması normal ama sadece annene yazması saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…