Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
damlacross konu sahibi son durumu merak ediyorum gerçekten,ne yaptınız?
Merhaba Otrera
Babamla konuştum neden aradığını sordum biz hısım,akraba olduk kayınbaban beni aramıyor kaynanan bir kaç kere aradı sonra bende aradım o senin ikinci annen nasıl art niyetli düşünürsün ben böyle düşük bir adam mıyım dedi arada da kaynanam mesaj atmış veya aramış bundan sonra mesafeli olurum diyede söz verdi biraz olsun içimi rahatlattı.

Ya da kaynananin numarasi yerine kendininkini yaz mesajlar sana gelir. Yeni hat ya da. Ama kötüniyetli babaniz. Dikkat edin bir aile faciasi olabilir sonunda

Babaniz bana norml geldi.ne ara bu kadar kotu olduk yas

Töbeler olsun.Daha ne duyacaz acaba?Haklısınız.Engelleyın babanızın telefonundan .Şaka gibi .Hatta kayınvalıdenızın telefonundanda babanızı engelleyın

Tuhaf ne alaka yani . Acaba aramaya cekiniyorda ondan mı mesaj attı dicem konuşmuşlarda engelleyin telefondan

Baban herkesle beraber ona da yazsa normal ancak başka kimseye yazmayıp, sadece ona yazması normal değil. Üstelik hemen öncesinde de profil fotosuna ayar getiriyor. İyi niyetli bir durum göremedim ben. Kvniz de soğuk cevap vermiş zaten. Başka kimseye yazmadığını bilse eminim çok bozulurdu. Kvnizin telinden engelleyin babanızı. Kaç yaşında adam ayıptır ya. Hiç mi düşünmüyor kayınpederiniz bir gün neden hep seni arıyor beni aramıyor şeklinde sorarsa diye. Fesat falan değilsiniz. Durum normal dışı. Rahat insanlar vardır evet ama onlar herkese rahattır. Babanız gi tek bir kişiye değil.

Babanız yanlış hem de çokkkk yanlış yapıyor Hiç yakışık alır mı! Burası Türkiye nizde terstir evet tepkin haklı babandan engelle whatsap ı silip yemiden yükleyince mesajlar geri gelir unutma bunu da Babanı biraz dikenli uyarr

Benim babam serttir bizim gelinin de babası çekinir hep geldiğinde evin altında babamın dükkanı var oraya uğramadan eve çıkardı bir değil iki değil babam bi kızdı bi gün daha ogün bugündür gelmez adam babam da konuşmaz anneme de yasak koydu valla böyle nir şey yaşadık yani
Bir usul erkan vardır az düşünmek lazım bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…