• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bana da garip geldi çok şaşırdım. Benim babam da çok aranacak bi insan değildir kayınpederim çok sıcakkanlı annem de öyledir buna rağmen kayınpeder hep şöyle der kayınvalime de dünürümüzü bi ara da konuş. Ben yanlarındayken hep böyle olur arayı iyi tutmak için arattırır bu dediğim de 3ayda 1 belki olur🤣 yani babanızla konuşmak istemese bile kadir gecesi bu yani adam öldürecek değilya nolurki babana da yazsa. Babana yazmayıp sadece annene yazması çok saçma. Yani annene yazması normal ama sadece annene yazması saçma
Olayo ters anlamışım böylesi daha garip baban kalkıp da kayınvalideye yazıyo 😲 çok saçma kaynanan çok mu iyi🤣 bizimkiler konuşmamak için can atarlar benim kaynanayla

Engelleme
Valla bana da garip geldi çok şaşırdım. Benim babam da çok aranacak bi insan değildir kayınpederim çok sıcakkanlı annem de öyledir buna rağmen kayınpeder hep şöyle der kayınvalime de dünürümüzü bi ara da konuş. Ben yanlarındayken hep böyle olur arayı iyi tutmak için arattırır bu dediğim de 3ayda 1 belki olur🤣 yani babanızla konuşmak istemese bile kadir gecesi bu yani adam öldürecek değilya nolurki babana da yazsa. Babana yazmayıp sadece annene yazması çok saçma. Yani annene yazması normal ama sadece annene yazması saçma
Ne dedin🙄🙄🙄

Kayınpederiniz annenizle mesajlaşsa konuşsa babanızın tepkisi ne olur?

Şahsen benim babam ablamın kayınvalidesiyle sık sık görüşür konuşur. Annem bile o kadar görüşmez. Çünkü bizde annem çok konuşmayı sevmez. Damat tarafında da anne konuşmayı sever, kafalar da uyunca sohbet ediyorlar dünürler.

"bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?"

Sizin ailede bu sekilde işler yuruyorsa ve karşi ailede boyle dusunuyorsa babanizin yaptigi çok yanliş.
Hatta sizin aile oyle olmasaydi bile karsi tarafi da dusunerek davranilir rahatsiz edilmez.
Kaç yasinda adam kizi evli hiç mi insan dusunmez kizim benim adima mahcup olur utanir diye yazik ya...
Bu kadar da olmaz. Ben olsam biraz agir bile konusurdum.

Kayinvalide cevap vermis mi?

Ay bilmem ya cok gereksiz. Haklisin yani 🤷‍♀️

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Oncelikle merhaba benim babamin telefonunda kayinvalidemin numarasi yoktur ne konusulacaksa kayinpederimle konusur.veya annem kayinvalidemi arar .olması gerekende bu bence 🤷‍♀️

"bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?"

Sizin ailede bu sekilde işler yuruyorsa ve karşi ailede boyle dusunuyorsa babanizin yaptigi çok yanliş.
Hatta sizin aile oyle olmasaydi bile karsi tarafi da dusunerek davranilir rahatsiz edilmez.
Kaç yasinda adam kizi evli hiç mi insan dusunmez kizim benim adima mahcup olur utanir diye yazik ya...
Bu kadar da olmaz. Ben olsam biraz agir bile konusurdum.
Telefon aramalarına baktım az önce hep babam aramış 40 dakika konuşmak ne demek ya gerçekten aklım almıyor ağır konuşacam şuan uyuyor

Kaynanamın telefonunu alamam bu hoş olmaz ama babamdan numarayı sildim olmadı engellicem şimdi
annenin haberi var mi bu mesajdan bunu sor bakalim

Annen belki babana dedi ki aman konuşmayın sen mesaj yolla kutla kandili benim adıma der babanda yollar mesajı yani haberlidir mesaj gizli değildir bence annene sor kaynanamın kandilini kutladınız mi gibilerden ağız ara

annenin haberi var mi bu mesajdan bunu sor bakalim

Annen belki babana dedin aman konuşmayın sen mesaj yolla kutla kandili benim adıma der babanda yollar mesajı yani haberledir mesaj gizli değildir bence annene sor kaynanamın kandilini kutladınız mi gibilerden ağız ara
Ben şuan annemlerdeyim annemle herşeyimizi paylaşırız ve o daha önce uyardı kızın böyle şeylerden hoşlanmıyor diye yani ortak hareket ederiz oda yeni öğrendi şimdi tekrar aradığını mesaj attığını

Ben şuan annemlerdeyim annemle herşeyimizi paylaşırız ve o daha önce uyardı kızın böyle şeylerden hoşlanmıyor diye yani ortak hareket ederiz oda yeni öğrendi şimdi tekrar aradığını mesaj attığını
Ooo o zaman babayla ciddi ciddi konuş ona neymiş hayırlı cumalar demek pek hayırlı olmamış yani

Sildim ama nasıl olduysa kayıtlı olmayan haliyle geri gelmiş numara
Geliyo o niye oluyo bilen aydinlatsin benim de bir numara var siliyorum telefon acilip kapaninca aynen cikiyor tekrat mumkun degil silinmiyor.
Konunuza gelince insanlari taniyan sizsiniz.simdi benim babam kayinvalideme mesaj atsaydi ben evliyken ben iskillenirdim.ama.baban gayet normaldir arkadas canlisidir,kocasindan cok kadinla anlasmistir oladabilir ya

Babanin
Telefon aramalarına baktım az önce hep babam aramış 40 dakika konuşmak ne demek ya gerçekten aklım almıyor ağır konuşacam şuan uyuyor
40 dakika ve cok kez aramalar şüphe uyandırıyor. Sosyal çevrenizde kadin-kadin erkek-erkek iletişimi makbulse.

Once babanla konus bir aciklamasi vardir belki. Aksi halde senin de yuvani yikacak. Babanin çapkınlık kaydi var mi?

Acaba kv telefonu üzerinden kp ile de görüşüyor olabilir mi?

Geliyo o niye oluyo bilen aydinlatsin benim de bir numara var siliyorum telefon acilip kapaninca aynen cikiyor tekrat mumkun degil silinmiyor.
Konunuza gelince insanlari taniyan sizsiniz.simdi benim babam kayinvalideme mesaj atsaydi ben evliyken ben iskillenirdim.ama.baban gayet normaldir arkadas canlisidir,kocasindan cok kadinla anlasmistir oladabilir ya
Telefonda arayıp 40 dakika konuşması hiç normal gelmiyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X