• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanin

40 dakika ve cok kez aramalar şüphe uyandırıyor. Sosyal çevrenizde kadin-kadin erkek-erkek iletişimi makbulse.

Once babanla konus bir aciklamasi vardir belki. Aksi halde senin de yuvani yikacak. Babanin çapkınlık kaydi var mi?

Acaba kv telefonu üzerinden kp ile de görüşüyor olabilir mi?
Yok hayır sanmıyorum kaynanam hatta bazı aramaları açmamış

Öncesinde bir kere cumasını kutlamak için aramış kaynanamda köye gidelim vs demiş tamam gidelim felan demiş babamın köyüne, bu şekilde araması beni çok rahatsız ediyor neden eşiyle muhattap olmuyor bu konuda onu bir kere annem uyardı kızın hoşlanmıyor hoş bir şey değil dedi tamam dedi yine aynı
Kuzum belki iyi anlaşıyorlar veya kendine yakın hissetmiş olabilir kötü bir şey yok sonuçta ortada aranabilir yani.

Valla bende nişanlıyım babam babasıyla annem annesiyle muhatap genelde. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir hareket

Yok hayır sanmıyorum kaynanam hatta bazı aramaları açmamış
Ya kocası yanında diye açmadı belki diyerek tüm fesatlığımı ortaya koyuyorum yol oraya gidiyo çok yanlış anlaşılmaya müsait bi durum cidden Allah yardımcın olsun aklıma bi çözüm gelmedi

Damlaaaa sen ciddi misin bu işe bi el koy 40dakika ben kendim konuşamıyom kaynanayla baban ne bulcak konuşcakk bu durum önemli bir durum hiç normal değil 40dk
Tobe yarabbi

Ben annemle aynı evdeyim aynı evde 40 dk konuşmuyoruz toplasan bu adam konusuyor

Cumanın faziletleri değil herhalde 🤣🤣🤣🤣

Benim babam kayınpederimi arar arada ,kayınvalidemde annemi arar. Aksi durumu ne benim babam, ne de kayınpederim kaldırır. Ortalık karışır. Oyüzden herkes sınırını bilir ona göre davranır.

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Kötü niyetli olmasa bile doğru değil kayınpederiniz varken sürekli kayınvalide ile muhattap olması .bende olsam bende rahatsız olurdum..

Ya olur mu hiç öyle şey milletin telefonu kurcalanmaz ayıp.
Ya mesela benim kayınvalide sürekli telefonu elime veriyor ve şunu arasana şu güncellemeyi yapsana şu fotoyu şuna atsana gibi eğer öyle bir kayınvalide ise bence yapılabilir🤭 hem aramalardan hem wpdan engellemeyi unutma ama damloş

Telefonda 40 dk konuşuyorlarsa sen ister engelle ister numarayı sil, hepsi geri düzelir.
Babanın telefonuna konuşma kaydedici yükle bak bakalım ne konuşuyorlar 40 dklarca. Pek normal gelmedi.

Telefonda 40 dk konuşuyorlarsa sen ister engelle ister numarayı sil, hepsi geri düzelir.
Babanın telefonuna konuşma kaydedici yükle bak bakalım ne konuşuyorlar 40 dklarca. Pek normal gelmedi.
Babamla çok konuşan bir insan bizimlede o şekilde konuşur muhtemelen boş boş konuşmalar yapmıştır

Çok mantıklı ama babası telefondan anlayan biriyse farkedebilir çünkü naa böylee kocaman çıkıyor ses kaydedici her aramada :( çünkü bende de var başka sebeplerden ötürü yükledim 😂😂 bildiğiniz daha gizli bi kaydedici varsa ana ekranda çok gözükmeyen süper olur

Babamla çok konuşan bir insan bizimlede o şekilde konuşur muhtemelen boş boş konuşmalar yapmıştır
Bebeğim baban için diyosan sen kızısın tabiki konuşur birsürü şey bulur konuşacak ama kayınvalide nealaka 40dk. Kayınvaliden için diyosan da gelinle de bir yere kadar konu bulunur 40dk zor dolar hani kaldıki dünürle okadar dolsun zor yani. Sen kaydediciyi bi düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X