Babam kız kardeşimi evden kovacakmış yardım :((((

aldığı para kendine yetmiyor inan 1500- 2000 lira alsa çok daha farklı olur. Hem yediği tabağı kaldırmayan yerden kirli donunu kaldırmayan biri niye gitsin ki evde resmen hizmetçisi

merak ettigim icin soruyorum canim.

kucukken cok mu simartildi kardesiniz ?

ben anlamiyorum cunku, kardes kardesten ne kadar farkli oluyor diye inanamiyorum bazen.

malesef kız kardeşin çığrından çıkmış. yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. baban sabırlıymış. ben böyle birine evladım da olsa tahammül edemezdim. Allah kolaylık versin size..

Ya simdi bende birsey diyecem herkes beni kinayacak.ama yinede diyicem.bi hocaya baktirin.okusun birseyler yapsin belki duzelir.cok zorbi durum.evlat bu atilirmi evden.

kardeşiniz evi otel olarak kullanıyor resmen.sabahları çıkıyor geceleri dönüyor.
bence onu oturup kalktığı insanlardan en yakın çevresinden uzaklaştırmanız lazım ama nasıl bilemem.sonuçta küçük çocuk değil.kulağından tutup onlarla konuşmayacaksın bir daha diyemez kimse.hiç birinizi dinlemez.allah sabır versin hepinize.özellikle babana.

Onu O Arkadaşları Bozuyor Bence de Herşey Okuldan Atılmasıyla mı Başladı?

Peki Neden Okuldan Atıldı?

Psikolojim Bozuk Demiş Sonra Keşke O Arada Psikologla Görüştürseydin Madem Bozuk Olduğunu Söylüyor

Bence Esaslı Konuşma Yapmak Gerek Ya Bu Evden Gidersin Yada Ayrı Eve Çık Düzenini Tuttur,Eee Özgür Kızmış Ya Hani Ona İstinaden Dedim Dersiniz.

Ha Ayrı Eve Çıkmıyorsa Ona Ait Evdeki Hiçbir Eşyasına Dokunmayın Misal Çamaşırını Toplayıp Yıkamayın,Tabağını Kaldırsın Mesela Yatağını Toplamayın Gibi...

Baktık Hiç Olmuyor İşten Attırın Çaktırmadan :23: İş Yok Para Yok Para Yoksa Gece Hayatı Yok Sizde Kuruş Vermeyin

Kendini neden sucluyosunki.bu hayat kardesinin hayati ve tercihi .o da hayata boyle tutunuyor kim kinarsa basina gelsin ayrica.yaninda ol disari cikarsa sende cik gerekirse o alkollu ortamlara sende gir arkadasi gibi ol ablasi gibi degil onun .gozlemle neden bu hayat tarzini tercih ediyor ondan sonra alkol u birakmasi yada azaltmasi icin destek ol tedavi gormesini sagla gerekirse .evli adamla olmayacagini anlat bilipte bilmemezlikten gelme bunun farkina varirsa daha da icine kapanir sizi gormez o adama siginir.onu kazanmaya calis otekilestirme

kardeşin erkek olsaydı aslan oğlum diye gurur duyarlardı değilmi?

demek ki kız kardeşin evinde mutlu değil başka yerlerde gece hayatında arıyor mutluluğu oturup ailece düşünün neden böyle oldu nerede hata yaptık diye yoksa kızmak bağırmak kovmak çözüm olmaz aksine daha da kaybedersiniz onu.

merak ettigim icin soruyorum canim.

kucukken cok mu simartildi kardesiniz ?

ben anlamiyorum cunku, kardes kardesten ne kadar farkli oluyor diye inanamiyorum bazen.

evet çok şımarttık galiba o daha emerken annem üstüne hamile kaldı ve hep pişmanlık duydu sütümü veremedim ilgilenemedim diye

dün konuştuk rest çektim bizi huzursuz etmeye hakkın yok istersen taşınabilirsin Annemde babamda yeterince üzülüyor, insanlar yıllarca çalışıp emekli olmayı bekledi şimdi seninle ve senin saçmalıklarınla uğraşmak zorunda değiller dedim. 800 lirayla nereye taşınayım dedi madem taşınamıyorsun manevi sorumluluklarını yerine getireceksin mantar gibi yerden bitmedin evin olduğunu unutmayacaksın vaktinde saatinde evine geleceksin dedim. Tamam özür dilerim dikkat edeceğim dedi. Ailemin bilmediği bir şeyini biliyorum ben onunla şantaj yaptım birazda düzeltmezse kendini aileme söyleyeceğim zaten o zaman evden gitmek zorunda kalır ve bunu da göze alamıyor şimdilik durum bu kızlar teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için

baba oteritesi çok önemli bence babanı takmadığından bu kadar rahat valla nasıl zabd eceksiniz aklıma bişey gelmio Allah yardım etsin

dün konuştuk rest çektim bizi huzursuz etmeye hakkın yok istersen taşınabilirsin Annemde babamda yeterince üzülüyor, insanlar yıllarca çalışıp emekli olmayı bekledi şimdi seninle ve senin saçmalıklarınla uğraşmak zorunda değiller dedim. 800 lirayla nereye taşınayım dedi madem taşınamıyorsun manevi sorumluluklarını yerine getireceksin mantar gibi yerden bitmedin evin olduğunu unutmayacaksın vaktinde saatinde evine geleceksin dedim. Tamam özür dilerim dikkat edeceğim dedi. Ailemin bilmediği bir şeyini biliyorum ben onunla şantaj yaptım birazda düzeltmezse kendini aileme söyleyeceğim zaten o zaman evden gitmek zorunda kalır ve bunu da göze alamıyor şimdilik durum bu kızlar teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için

iyi bari hiç olmazsa başkalarının evine gidip kalmamış,
çok yakın akrabamın kızları erkek arkadaşlarının evinde kalıyordu, evden ayrılmışlardı,
anne-baba da artık ne yapsın başedemediler vazgeçtiler artık
inş aklı başına gelir bi an önce

Back
X