Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapsaydı..
dayak yemiş. yaşadığı şey normalmi. nasıl bir travmadır o. babana sığınıyorsun. vede dayak yiyorsun.
yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsun. . belki o an bunları bile düşünemez insan. yenilen dayak... kolaymı sanıyorsunuz yaşanılanı....
sığındığı liman fırtınada denizin dibine atmış onu. . .
insan o an sağlıklı kararlar verebilir mi...
asla.
.
ne yapsaydı..
dayak yemiş. yaşadığı şey normalmi. nasıl bir travmadır o. babana sığınıyorsun. vede dayak yiyorsun.
yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsun. . belki o an bunları bile düşünemez insan. yenilen dayak... kolaymı sanıyorsunuz yaşanılanı....
sığındığı liman fırtınada denizin dibine atmış onu. . .
insan o an sağlıklı kararlar verebilir mi...
asla.
.
Yaaa canım anlamadınmı halaa travma felan yok uzuntuu yok .Baksana esıne telefon etmıss adam qelmıs almıs araları duzelmıs mutlularmısssss....Daha nasıl anlatıcam sölemek ıstedıgımıı .......
SIĞINMAMIŞ Kİİİ !!!!!!
Bak bı telle qelıp almıs eşiii mutlularmıs ......Daha ne kadar acık olmam lazım..
Bır telle qelıp alcagını BİLİYOMUS KI ARAMIS.Aralarında ÇOK BUYUK PROBLEMLER OLSA ablasına gıderdı ..Arkadasalrına gıderdıı ..... Anla be quzelım artıkk nolur anla ne sölemek ıstedıgımı..
X arkadasın meselesı esıyle deılkı ılk aradıgı ınsan o olmuşşş.........
Benım ısımle evlerımızı ayırcak kadar buyuk sorunlarım olsa bosancak olsumm...
Babamın evınde kalıyosamm kurallara göre oynarımm...He kural dısına cıkıyosam sonucunada katlanırım.Babamdanmı dayak yedımm .Ablama gıderım.Ondandamı destek gormedım arkdasıma gıdermm...Onlardandamı destek gormedım calısırım kendı ayaklarım ustunde durarımm.
Tekrar eşime dönmem yanii .Hele kı bır olay ustuneee !!!!!!!!!!
Benım ısımle evlerımızı ayırcak kadar buyuk sorunlarım olsa bosancak olsumm...
Babamın evınde kalıyosamm kurallara göre oynarımm...He kural dısına cıkıyosam sonucunada katlanırım.Babamdanmı dayak yedımm .Ablama gıderım.Ondandamı destek gormedım arkdasıma gıdermm...Onlardandamı destek gormedım calısırım kendı ayaklarım ustunde durarımm.
Yaaa canım anlamadınmı halaa travma felan yok uzuntuu yok .Baksana esıne telefon etmıss adam qelmıs almıs araları duzelmıs mutlularmısssss....Daha nasıl anlatıcam sölemek ıstedıgımıı .......
SIĞINMAMIŞ Kııı !!!!!!
Bak bı telle qelıp almıs eşiii mutlularmıs ......Daha ne kadar acık olmam lazım..
Bır telle qelıp alcagını BıLıYOMUS KI ARAMIS.Aralarında ÇOK BUYUK PROBLEMLER OLSA ablasına gıderdı ..Arkadasalrına gıderdıı ..... Anla be quzelım artıkk nolur anla ne sölemek ıstedıgımı..
SIĞINMAMIŞ Kİİİ !!!!!!
Bır telle qelıp alcagını BİLİYOMUS KI ARAMIS.Aralarında ÇOK BUYUK PROBLEMLER OLSA ablasına gıderdı ..Arkadasalrına gıderdıı ..... Anla be quzelım artıkk nolur anla ne sölemek ıstedıgımı..
Benım Esımle evlerımızı ayırcak kadar buyuk sorunlarım olsa bosancak olsumm...
23 yaş büyük bir yaş değil her ne kadar evli bir kadın da olsa insanlar o yaşta daha üniveriste öğrencisi oluyor.yani benim kız kardeşim de 23 yaşında üniversite son sınıfta ve ben 23 yaşımdayım başıma buyruk hareket ederim diyemez...
dik başlılık iyi bişey değil.erkek kadın farketmez erkeği de bir kadını da bir bu işin...
ben dünden beri çok üzgünüm kızlar 23 yaşında kızkardeşim eşinden ayrılmak üzereydi babamlarda kalıyodu bi akşam eve geç gelmiş diye babam dövmüş şimdi eşine döndü kardeşim :gitme:dün konuştuk telefonda canım çok acıyo abla dedi çok kızdım babama şimdi ben ne yapmalıyım sürekli ağlıyorum:çok üzgünüm: