Parfüm zaten etki etmez duş almayan adama, aksine daha iğrenç olur.Parfüm etki etmiyor artık düşünün
Tamam işte baban tertemiz koktuğundan kokluyorsun canım bu adam yıkanmıyor ki koklayasınAhhh canımmm babam (çok şükür iyi)
öyle çok özlüyorum ki çok uzun zamandır görmüyorum kendisini. Babamın
t-shirt'ünü gömleğini koklardım eskiden şimdi onlar da yok kokusu aklıma gelir bazen oturur ağlarım
(Demek ki bende de bir Anormallik var.)
Ama benim babam 75 yaşında olmasına nazaran sabah 5 te kalkıp duşunu alır evden çıkar akşam saat 6 da gelir tekrar banyosunu yapar hergün çamaşır değişir koltuk altı rolonunu parfümünü spreyini sürer vücut losyonlarını kullanır hergün düzenli dişlerini fırçalar ellerini sürekli yıkar kulaklarını temizler haftada 1 gün manikür yapar vs vs...
İnsanın içinde olacak biraz da.
Babamın kendine has değişik bir kokusu vardır ben geneldr o kokuyu çok seviyorum :)Tamsm işte babsm tertemiz koktuğundan kokluyorsun canım bu adam yıkanmıyor ki koklayasın
yBabamın kendine has değişik bir kokusu vardır ben geneldr o kokuyu çok seviyorum :)
Mesela gece uyuduğu pijaması yada gün boyu giydiği gömleğine sinen teninin kokusuna bayılırım.Koklar koklar içime çekerim.Babam bir ara ameliyat olmuştu adamcağız neredeyse 10 gün yıkanmadı ama zerre ter kokmadı.Zaten o haliyle bile pamuğa kolonya döküp sağını solunu silerdi garibim.
eneeeeeem aynen bunu yazicakdim vallahi üzerine parfüm sık kaçBabanız pis mi eğlenceli mi çözemedim ama koltukaltı kısmında baya bi güldüm
Siz de üzerine üzerine parfüm sıkıp kaçın.
Etki etmiyor ki bacımeneeeeeem aynen bunu yazicakdim vallahi üzerine parfüm sık kaç
Çok güçlü adam maşallah :)Zorla yıkayın
Annem yataktan atıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?