- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi sandalagaci89
-
aldımama işe yaramadı ve ben 100 kiloya yaklaştım
okula çoğunlukla gitmeden notlara çalıştım, insanlarla iletiim kuramıyorum sonu mobbing oluyo, tedavi işe yaramadı böle işte
2yıla yakın
babamla konuşamıyorum
iş olayım olmuyo, zindan gibi 8 saat insanlarla, yapamıyorum
kolun, bacağın olmasa derdini insanlara rahatça anlatırsın. herkes anlayış gösterir. ama sorun psikolojik olunca herkesne kadar da acımasızca eleştirir. halbuki psikolojik sıkıntıların bir çoğunun beyinde organik bozukluklara neden olduğu saptanmışken.
öyle her şeye ilaç kullanımından haz etmiyorum. antipsikotik ilaçların bir çoğu da çok ağır yan etkili. ama en hafiflerinden birisi abilify (etken maddesi aripiprazol) birkaç ay bu ilacı deneyin derim. kiloyla ilgili spor yapamıyorsanız da diyet yapın. bu ilaçları bırakıp düzeldikten sonra kilo kolay iş.
reçeteli zaten doktor yazmadan alamazdı(eczacılar satamaz)ama yasaksa sildim.ne olur ilaç tavsiye etmeyin
düzenleme süreniz dolmadı daha ilacın ismini siler misiniz
konu sahibi almaz bir başkası görür alır tehlikeli bir durum yaşar
Hanımefendi doktor musunuz?kolun, bacağın olmasa derdini insanlara rahatça anlatırsın. herkes anlayış gösterir. ama sorun psikolojik olunca herkesne kadar da acımasızca eleştirir. halbuki psikolojik sıkıntıların bir çoğunun beyinde organik bozukluklara neden olduğu saptanmışken.
öyle her şeye ilaç kullanımından haz etmiyorum. antipsikotik ilaçların bir çoğu da çok ağır yan etkili. ama en hafiflerinden birisini doktor yazsın. birkaç ay bu ilacı deneyin derim. kiloyla ilgili spor yapamıyorsanız da diyet yapın. bu ilaçları bırakıp düzeldikten sonra kilo kolay iş.
Hanımefendi doktor musunuz?
Doktorasınız hastayı görmeden,onun şurada yazdığı birkaç cümleye bakarak Nasıl ilaç öneriyorsunuz? (Hoş hiçbir doktor bunu yapmaz ama)
Doktor değilseniz Nasıl ilaç öneriyorsunuz? Her hasta kendine özgüdür.
Ay nerden tutsam elimde kalacak,şeker mi bu allaşakına
27 yaşında ünv mezunu bekar bayanım, babam son birkç yıldır kötü davranıyor.5 yıldır sürekli bir iş hayatımolmadı, en fazla 1yıl 2 ay çalışabildim,kendim sosyal fobi hastasıyım ama babam seniboamıokuttum git iş bul diyor ve çokağır hakaretler ediyor,fiziksel şiddete dahi vardı, evden dahi kovdu,kpss yi ne zaman kazanıp gideceğimi sorup duruyor, azıcık geç kalsam arıyor, son olarak evdeki odamın kilidini çıkardı, kapı açık duracakmış ve benim internette ne yaptığımı görecekmiş vs, sürekli birbaskı var.
ne yapacağım bilmiyorum, evlenmek istemiyorum öte yandan sosyal fobimvar çalışamıyorum da sürekli,ne yapabilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?