Babam küstü....

ben kızıma bagirirsam bana çekişir torunuma bagirma der.:D
valla çocuklarindan daha çoook seviyor.:)
benim babam torununa çok düşkün dede:)

şöyle bakınca durum normal galiba. dede olunca garip oluyorlar...

babamın özel durumu var. 3 kere kanser atlattı çok şükür. çok zor dönemlerden geçtik.... öyle olunca daha farklı davranıyorum. sert olamıyorum... normalde kızgın bi adamdır kendileri. torununa çok farklı... kuzeni bebek. kıskandığı için oğluma evde bakıyor. ananesini onların evine gönderiyor...

Benim babamda torunu icin küser trip atar :)
Allah uzun ömür versin gülümsetti konunuz beni

Benim babamda torunu icin küser trip atar :)
Allah uzun ömür versin gülümsetti konunuz beni
:KK45:komik oluyor ya... sanki kendisi kimseye kızmıyor. şirin bi dede imajı çizdi.

öyle değil. bizim yanımızda anneme de kızar. bu nedenle hoşuma gitmedi. ama napayım babam sonuçta.

Size yaptığı bileyi hatırlatın ben sana daha küsüm diyin :)
Terbiye şart yaptığının kötü olduğunu bilsin

Yaaa aynı babaannem :KK36:
Benimki de kendi çocuklarına çok sessiz sakin mesela babamla buluşuyoruz babamla normal konuşan kadının benim sesimi duyunca resmen sesi gülüyor <3 asla dayanamaz yanlarında kızılsın. Çok tatlı demeye geldim

Ay cok komik geldi kusura bakmayin:) ben dedelerin bu kadar mudahil olmasini anlamiyorum. Kaldiki dediginiz gibi onlar bizleri buyuturken hic kizmadilar sanki...

Tam olarak sizde de bu durum aklima geldi 🤣🤣🤣

Eklentiler

• PhotoGrid_1566926084096.webp
    PhotoGrid_1566926084096.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 34
Annemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...

o sırada babamlar camdaymış.

eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.

sonuç babam torununa kızdık diye küstü.

babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.

bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.
baban abartmış torun aşkını

Annemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...

o sırada babamlar camdaymış.

eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.

sonuç babam torununa kızdık diye küstü.

babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.

bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.
Ayni bizimkiler 😂

Back
X