Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisisine gore muamele denir buna. Babam da istediklerini yaptirmak icin beni annem ve kardesimle cok tehdit etmistirİnsanları zayıf noktalarından vurmak ne kadar gaddarca
Benim babamda torunu icin küser trip atar :)
Allah uzun ömür versin gülümsetti konunuz beni
Yok ama dede torun askı bambaska ilerde bizde yasayınca görücezkomik oluyor ya... sanki kendisi kimseye kızmıyor. şirin bi dede imajı çizdi.
öyle değil. bizim yanımızda anneme de kızar. bu nedenle hoşuma gitmedi. ama napayım babam sonuçta.
baban abartmış torun aşkınıAnnemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...
o sırada babamlar camdaymış.
eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.
sonuç babam torununa kızdık diye küstü.
babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.
bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.
Ayni bizimkilerAnnemlerin evleri yakın. geçen gece; ben oğlum(3 yaşında) için arabadaki çantadan peçete almak için eğildim. eğildiğim sırada oğlum kapıyı hızla kapattı (ittirince kapı otomatik olarak hızla çarpıyor). kapı başıma çarptı. halen şiş. can havliyle çığlık atmışım. eşimde oğluma kızdı bi taraftan bana kızdı...
o sırada babamlar camdaymış.
eşimde uyku apnesi var. gece olmaya başladığı için sinirli oluyor. tepkileri fazla abartılmış oluyor. kızdığı için pişman.
sonuç babam torununa kızdık diye küstü.
babam sanki büyürken bize hiç kızmamış gibi davranıyor. garip bi durumdayız. adam küs ilan etti. yüzümüzü de görmek istemiyormuş.
bu arada çalıştığım için oğluma ananesi ve dedesi(babam) bakıyor.