Babam namusumuzu şerefimizi ayaklar altına aldın dedi? Dayımlardan da azar işittim. Şimdi siz söyleyin çok mu büyük hatam :( ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayın namusla ilgisi yok ama çok saçma bir hareket olmuş.
Macera aramaya gerek yok. Adam fazla gevşek geldi bana sizde ya toysunuz ya gevşek.

Ben inanıyorum bu kıza. Bazı yerlerde fena sallasa da. Yaşadıkları tamamen gerçek. Var böyle tipler. Hem de daha uçları yaşayanlarıni biliyorum.
Aile yapısı çok farklı olup da bir şekilde onlardan uzak çalışmayı başarmış. Ve zincirinden boşanmış gibi ortamlara, alemlere akan anne ben marjinal oldum kafasında kişiler.
Bir şekilde burada içini dokmeye, günah çıkarmaya çalışıyor.
Fake olsa; verdiği bazı detaylar dikkat cekici, onları düşünemez sanırım. Ya da başka türlü yansıtır.
Ya da bu duruma gelmiş kadınları çok iyi tanıyan biri ve kuyruk acısı var o yüzden burda senaryolar yazıyor.
Konu sıralamasına bakıldığında. Ikili yaşamının tezatligi ortaya çıkıyor. Normalde sehirdeyken absürd ilişkiler, koydeyken görücü, namus, dayı yenge Vs.
Bayram biter bu şehre döner yaşadığı hayat tam gaz devam.
Seviyorum ben bu kızı yaşadığı hayatı bir farkına varirsa çok daha başka yönlere çekebilir kendini ama işte daha çok zamanı var.

Tüm aileniz koydeyse zaten köy hayatını bilmeniz lazım, nisanli vs olmadan hatta nisanliyken bile gerek yok ki. Bir de bayram bitince ne olacak çocuk nerede yaşıyor söz nerede ? Nasıl bı ilişki , iletişim olacak

Bi insanın bu kadar ayarsız olabileceğine inanmıyorum ben. Umarım fakesindir. Aksi daha vahim çünkü.
Sizlere katılıyorum kızlar. Bir de herkes ailen cok muhafazakar falan yazmis da cok sacma degil mi yalnizca 2 gündür tanıdığı adami şak diye akrabanin evine yemeğe götürmek hem de habersiz. Ben de konudaki akraba olsam aşırı rahatsız olurdum. Ne kadar sakil ilişkiler bunlar

Kaç kez yazdım bende inanmıyorum bu resmen yazıp arkadaş grubuyla kikir kikir gulen bir ergen olabuliuuuuuuuuu

Benim tanığım birisi vardı kendince katı kuralları olan. Buna bir türlü kız beğendiremez, hatta babası " Bunun istediği kız daha anasından doğmadı" derdi.

Kendi don skoruna bakmadan, bakire olsun, memleketten olsun, (küçük ilçe ya) ilki ben olayım diye istekleri vardı.

Bu kızın açtığı 2 konuyu okuyunca aklıma bu kişi geliyor. Al sana küçük yer, al sana evlenmelik diye tanıştırasım var Muhtemelen oğlan da yukardaki tip gibidir.

Sen bence bütün vasıflarından evvel libidosunu sor bacım. Libidosu XXXL ise seni verdik gitti

Hayaller sex and the city, hayatlar anneannenin köyü bu üye benim için de inandırıcılığını yitirdi artık. Bunların gerçek olmadığını düşünüyorum . Zaten hepsi çok saçmaydı, bu da bardağı taşıran son damla oldu.
çocuk iyi niyetinden bende geleyim beni severler dedi

Bİr de buna çok güldüm, beni severler ne yaa
Çok yaz dizisi izlemiş ergen kafası. Git kapının önünde oyna çocuğum

İnanın sallamıyorum hatta mesajları bile ekliyorum yanlış anlaşılmasın diye . O kadar yalnızım ki bir burası vvar paylaştığım ben de bilmiyorum neden böyleyim

Siz de muhakeme yeteneği yok
Davranışlarınız 12 yaşında gibi
Ne bu konuda ne de önce konularınızda hiçbir muhakeme, akıl yürütme ve mantık süreci yok.
Davranışlarınızı neden sonuç ilişkisi dışında yaşayıp sonra neden böyle diyorsunuz
Artık nörolog mu bakar psikiyatrist mi bilemem ama normal değilsiniz

+++
Normal zekada bir İnsan yaşadığı yerin, toplumun ahlaki norm ve kurallarını, ona göre da nasıl yaşadıklarını ne düşündüklerini biliyor olmalıdır.

Onların düşüncelerine ve doğrularına göre hayatına yön vermeyebilir ama
Mantıklı düşünebilen bir insan, 25 yıllık ailesinin ve akrabalarının şu davranışta, şu olayda ailem şu tepkiyi verecektiri kestirip düşünebilir.

Yok yok
Köydeki çocukla ahırda birlikte olduk
Sürtünmekten alev çıktı, samanlık yandı
Kçylü bizim yaptığımızı anlar mı? Olsun
Yarıldım. Ben genelin aksine gerçek olduğunu düşünüyorum. Böyle kendi istekleri ve aileleri arasında sıkışmış kizlar var. Ailenin yanında Allah Allah dışarıda Yallah Yallah. Konu sahibi eğer adam illa bakire olacak kafalı ise inşallah seninle evlenir.

Benim bi sevgilim vardı 6 senelik onu bile ailemin içine 3.seneden sonra yavaş yavaş sokmaya başladım yani o da dışarda falan buluştuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…