Babam namusumuzu şerefimizi ayaklar altına aldın dedi? Dayımlardan da azar işittim. Şimdi siz söyleyin çok mu büyük hatam :( ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle güzel yazmışsın ki gerçekten çok kötü hissediyorum . O aşşağılanmışlık hissi . Benimle yaşıt kuzenimin ben bile nişanlımı asla eve getirmedim çok kızar babam demesi ay bilmiyorum ya çok üzgünüm ya

İnanın sallamıyorum hatta mesajları bile ekliyorum yanlış anlaşılmasın diye . O kadar yalnızım ki bir burası vvar paylaştığım ben de bilmiyorum neden böyleyim

Valla o zaman benim ölüm fermanımdır
Senin bu hızın sadece şehir hayatında değilmiş. Köyde bile yeni tanıştığın adamı direkt akraba evine götürmüşsün. Bu ne hız yahu biraz sabırlı sakin ol. Adamları sürekli bi eve götürmeyi bırak. Libidondan elektrik üretilecek kadınsın

Son düzenleme:
Şu hikaye inandırıcı geliyor mu size?
İnsan ailesini bilir, tanır. Bunu diyecek insanlarsa onu da bilir ve böyle insanların olduğu yerde -üstelik köy gibi bir yerde- değil kapı önünde arabadan inmek, aynı sokakta bile inmez.
Her kadın ailesine göre davranmayı bilir yani. O yüzden sizin kadın olduğunuza inanmıyorum ben.
Garip garip konular.

Ya şimdi hatırladım seni böyle tutucu bir ailen var görücü usulü felan tanıştırılıyorsun bir de başkasına aşık sevgilin ya da yatak arkadaşın her ne ise o var sevişmekten kendini alikoyamiyorsun
Dikkat et görüştüğün kişiyi dayina getirmene kızan obur konuları duysa ne yapar

Sizinle aynı şeyi düşündüm. Babam köyde falan olmamasına ve gayet eğitimli kariyerli biri olmasına rağmen erkek arkadaş ile tanışma olayına çok karşıydı. Eşimle onca yıl sevgiliydik, babamın huyunu bildiğim için bırakın sevgiliyken emri vaki yapmayı, söz öncesi tanışmaya ailesi ile geldi de öyle tanıştılar İnsan ailesinin bakış açısını, köy ortamını bilmez mi kalkıp eve götürür. Bana da inandırıcı gelmedi sizin gibi.

Babanız elin herifleriyle sürtünme kuvvetiyle ateş çıkardığınızı duysa neler olur kim bilir sizin çok ciddi psikolojik sorunlarınız var gerçekten ben artık buna emin oldum . Birincisi 2.günlük adamı ne diye ailenizin yanına getiriyorsunuz bu da yine size yakışan saçma sapan bir hareket sasirmadim .ikincisi madem bu kadar tutucu bir aileniz var ne demeye kendinizi elin adamlarına kullandiriyorsunuz is yerinde adınız çıkacak yakında. Üçüncüsü niye bu kadar çabuk birine kapılma ihtiyacı içindesiniz?

Boşuna mı sürtündü sanıyorsun onca sene

Bu nasıl bir aile Allah'ım kuzenin nişanlısı bile eve gelemiyor (çok saçma püff)
Diğer kuzen görücü usulü çocuğu dayıya götürüyor ilk günden (çok yersiz)
O fuckbudy senin bu fuckbudy benim takılan kızımız görücü usulüne hemen okey oluyor (çok tezat)
Bu ufacık olayda bile namus, töre, şeref toplarına giren dayı, baba (çok cahilce)
Ayrıca kızımız ne fındıklar kırıyor haberleri yok (çok safça)
İnşallah fakesindir (çok amin)

Ay kahkaha attım ateş çıkarmak çok iyi ahshashahsh

Canım lahmacun çekti ya

Babanın öncekılerden haberi olsa senın intihar etmene gerek kalmaz, adam Allah korusun senden önce kalpten gider zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…