Babam namusumuzu şerefimizi ayaklar altına aldın dedi? Dayımlardan da azar işittim. Şimdi siz söyleyin çok mu büyük hatam :( ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürtünme kısmıyla dalga geçilmiş. Hale namus kavramı uğruna cinayet işlenen bir yerde yaşıyoruz. Tamamen cinsel ilişkiye girmek istememiştir. Ne var ki bunda? Ailesi de muhafazakar belli ki.
Ya tam yapacak ya hiç yapmayacak. Bekaret bozulmasın diye sürünerek ya da anal yoldan yapılan seksten kadın hiçbirşey anlamaz ki. Çoğu zaman sevgililerini kaybetmemek için başvurdukları alternatifler bunlar zaten. Buna da düpedüz kendini kullandırmak denir.

Sürtünme kısmıyla dalga geçilmiş. Hale namus kavramı uğruna cinayet işlenen bir yerde yaşıyoruz. Tamamen cinsel ilişkiye girmek istememiştir. Ne var ki bunda? Ailesi de muhafazakar belli ki.
La Havle...
Kimse ona takılmıyor. Herkesin takıldığı nokta bu ne görücü usulü bu ne fuckbuddy ayağı...

Yoo defalarca ilişkiye girmiş konu sahibi.
Burada çarşaf çarşaf konuları var.
Fuckbuddy denilen yatak arkadaşlığı kavramını bile yaşıyor kendisi.
Burada konuda dalga geçenlerin çoğu eski konu konularını bildiği için yazıyor. Keşke sizde neden dalga geçildiğine bakmadan yargılayıcı yazmasanız.

Yoo defalarca ilişkiye girmiş konu sahibi.
Burada çarşaf çarşaf konuları var.
Fuckbuddy denilen yatak arkadaşlığı kavramını bile yaşıyor kendisi.
Burada konuda dalga geçenlerin çoğu eski konu konularını bildiği için yazıyor. Keşke sizde neden dalga geçildiğine bakmadan yargılayıcı yazmasanız.
Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.
Herkesi tek tek alıntılayıp cevap verecemeyeceğim, aklımda kalanlara cevap vereyim. Ha seks yapmış ya sürtünmüş arasındaki fark, ileride bakire arayan birini bulursa, kızlık zarı yerinde olmuş olacak. Ünide, muhafazakar aileden gelip, cinselliği merak edenler, yapıyordu. Anal kısmını bilmiyorum dinlemedim. Kakasını tutamazsa o anlaşılır diye yapmıyorlardı heralde.

Duyar falan kasmadım ama kadınlara seçim şansı tanımayan ailelerin kızları ne yazık ki bu yola başvuruyor. Çevremde çok var. Şort giymesi bile yasak, işi gücü olan kadınlar bunlar. Aileler gelince, içkiler dolaba, şortlar en derinlere, aileler gidince kendileri gibi. Cinsel hayatları da bu tarz. Var yani, böyle aileler.

Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.
Herkesi tek tek alıntılayıp cevap verecemeyeceğim, aklımda kalanlara cevap vereyim. Ha seks yapmış ya sürtünmüş arasındaki fark, ileride bakire arayan birini bulursa, kızlık zarı yerinde olmuş olacak. Ünide, muhafazakar aileden gelip, cinselliği merak edenler, yapıyordu. Anal kısmını bilmiyorum dinlemedim. Kakasını tutamazsa o anlaşılır diye yapmıyorlardı heralde.

Duyar falan kasmadım ama kadınlara seçim şansı tanımayan ailelerin kızları ne yazık ki bu yola başvuruyor. Çevremde çok var. Şort giymesi bile yasak, işi gücü olan kadınlar bunlar. Aileler gelince, içkiler dolaba, şortlar en derinlere, aileler gidince kendileri gibi. Cinsel hayatları da bu tarz. Var yani, böyle aileler.
Bu söylediğiniz çok normal bir şeymiş gibi yazmışsınız. Sürtünmeyle ilişkiye girip sonra evleneceği adama ben bakireyim diye yalan söylemek çok normal yani öyle mi?

madem bu ailesi tarafından kısıtlanan kızlar ailesinin tutuculuğundan şikayetçi o zaman neden bekaret takıntısı olan başka bir tutucu erkekle evleniyor? Bekaret takıntısı olan bu erkeklerle evlenince o ailesinden sakladıkları şortlar dolaptan geri mi çıkacak? Kimse kimseye yalan söylemesin kendi hayat tarzına uygun kişilerle evlensin. Burda bir üye vardı kocası yıllar sonra evlendiklerinde bakire olmadığını öğrenip evden kovmuştu.

böyle bir yalan söylemek etik değil. Yasal olarak da erkek için haklı bir boşanma sebebi bilginiz olsun.

ben konu sahibinin fake olduğunu düşünmüyorum. Başka konusunda işyerinde giyimim nasıl deyip kafasını göstermeyen bir sürü foto koymuş, whatsapp da konuşmaları koyuyor sürekli. eğer fakese bile çok azimli bir fake. Sırf bu azminden dolayı bile ben inanmış gibi yaparım. :işsiz:

Ay cidden sadece sürtünmeyle mi ilişki yaşıyor? Bir konusunda tam girecek adamın şeyi düşüyor falan yazmış. Yani mutlaka birgün girmiştir diye düşünmüştüm ben :KK48:

konu sahibi lütfen artık bu gizemi bitir ve tamamen cinsel ilişkiye giriyo musun söyle. Bu bizim için hala gizemini koruyor. :KK48:

Bende fake olduğunu düşünmüyorum.
Ama kafamda da tam oturtamadım mesela bu görücü olayını. Geçen gün açtığı konuyada eklemişti mesajları buna da.
Ama o konuşmalar yeni tanıştırılmış görücü usulü konuşmalar değil.
Bir tuhaflık var.

He zar duracaksa tamam o zaman, biz bunu dusunemedigimizden sey etmistik.

Herkes zaten bu tarz ailelerin olmadigini iddia etmis haklisiniz bende saskinim.

Tovbe est.

Alintilayanlardan biri bendim. Lutfen kusuruma bakmayin, tekrari olmayacak.

Iyi forumlar.

Bakirelik kavramı çok yanlış anlaşılıyor ülkemizde. Ben herşeyi yapıp yapmadığı anal oral kalmayıp ama kızlık zarı duran kıza bakire denilmesini kabul etmiyorum. Bu karşısındaki insanı kandırmaktan öte kendini kandırmak oluyor.
Konu sahibi de bence bu konuda konuşulacak en son kişi, zira kendisi üst kattaki kız eve erkek alıyor diye kızı millete şikayet edip kendisi fb ilişki yaşayan biri. O yüzden konu sahibiyle dalga geçiliyor. Linç, dalga kültürünü sevmem ama konu sahibi bile isteye kendisiyle dalga geçirttiriyor.

Bakirelik kavramı çok yanlış anlaşılıyor ülkemizde. Ben herşeyi yapıp yapmadığı anal oral kalmayıp ama kızlık zarı duran kıza bakire denilmesini kabul etmiyorum. Bu karşısındaki insanı kandırmaktan öte kendini kandırmak oluyor.
Konu sahibi de bence bu konuda konuşulacak en son kişi, zira kendisi üst kattaki kız eve erkek alıyor diye kızı millete şikayet edip kendisi fb ilişki yaşayan biri. O yüzden konu sahibiyle dalga geçiliyor. Linç, dalga kültürünü sevmem ama konu sahibi bile isteye kendisiyle dalga geçirttiriyor.
Ben iki konusuna denk geldim. Bahsettiğiniz gibiyse insanlarla dalga geçiyor.
Dediklerinize ben de katılıyorum, ben onaylıyorum demedim ama böyle aileler de, böyle kadınlar da.

Bir sonraki konunu merak ediyorum 🙄🙄🙄
Ne zaman kaldırdın engeli mesaj attı bulustunuz gezdiniz dayiya gittiniz sen fırçayı bile yedin.
Acaba sağlam arkadaşlık dostluk kuracağın birilerine mi baksan sevgili yerine hayat sevgili ve seksten ibaret değil ki

Siz alışınca köyü de normal bi yer bellemişsiniz ama sizin normaliniz bu. Bence kendinize gelin her anlamda. Bu kadarcık şeyden namus konusu açan baba normalde açtığınız konularınızı duysa napar acaba. Ha tabi siz bu sığlıkta yaşamak zorunda değilsiniz o zaman görücü usulü adaylara tamam demeyeceksiniz.

Gecenlerde uyenin hatirlamadigim 172829. Konusunda bir baska uye demisti sanirim. Suslu sozluge de aynisini yazdin diye. Bence uye sosyal medyadaki kadın gruplarinin toplumsal normlarini olcekleyen sosyal gozlem yapiyor. Tez falan olur yani bundan. Ben boyle inanmak istiyorum artik cunku yazdiklarini aklim hafsalam almiyor. Ha o kanit dedikleri de programlarla uc dk.da falan yapilir.

O konuyu çok iyi hatırlıyorum üst kata erkek oluyor hayat kadınımı diye konu açmıştı herkes o kiza neler denmişti oysa kendi halinde biriydi belki de ona bir şeyler dedirtip kendi beterini yaşayan biri yine diyorum hayat onun ama başkasına dil uzatma hakkı yok kimsenin heleki konu sahibinin yaşantısı ortadayken
Bütün bunlara rağmen sutten çıkma ak kasik gibi görücü usulü köyden biriyle tanışıyor ailesine hayat tersi veriyor bide

O konuyu çok iyi hatırlıyorum üst kata erkek oluyor hayat kadınımı diye konu açmıştı herkes o kiza neler denmişti oysa kendi halinde biriydi belki de ona bir şeyler dedirtip kendi beterini yaşayan biri yine diyorum hayat onun ama başkasına dil uzatma hakkı yok kimsenin heleki konu sahibinin yaşantısı ortadayken
Bütün bunlara rağmen sutten çıkma ak kasik gibi görücü usulü köyden biriyle tanışıyor ailesine hayat tersi veriyor bide
aaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi? o_O

aaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi? o_O
Yukarı kattan gelen tuhaf sesler? Ne yapacağımı bilmiyorum
Ceycey o konuda bu.
Ben ailesinin tutucu olduğuna inanmıyorum. Kızları tek başına başka ilde yaşıyor. Benim babam tutucuydu. 18 yaşımda gezmeyeyim diye üzerime kapı kitlerdi. Üniversiteyi şehir dışında yazayım dedim. "Okuman şart değil" dedi. Ben de çareyi 20 yaşında evlenmekle buldum. Konu sahibi tek başına yaşadığı eve çok rahat erkek atıyor. Ama ne hikmetse tutucu ailesinin ruhu duymuyor🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X