- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
Onların tepkileri de
Sizin çocuğu oraya götürmeniz kadar saçma!
Sizin çocuğu oraya götürmeniz kadar saçma!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tam yapacak ya hiç yapmayacak. Bekaret bozulmasın diye sürünerek ya da anal yoldan yapılan seksten kadın hiçbirşey anlamaz ki. Çoğu zaman sevgililerini kaybetmemek için başvurdukları alternatifler bunlar zaten. Buna da düpedüz kendini kullandırmak denir.Sürtünme kısmıyla dalga geçilmiş. Hale namus kavramı uğruna cinayet işlenen bir yerde yaşıyoruz. Tamamen cinsel ilişkiye girmek istememiştir. Ne var ki bunda? Ailesi de muhafazakar belli ki.
La Havle...Sürtünme kısmıyla dalga geçilmiş. Hale namus kavramı uğruna cinayet işlenen bir yerde yaşıyoruz. Tamamen cinsel ilişkiye girmek istememiştir. Ne var ki bunda? Ailesi de muhafazakar belli ki.
Yoo defalarca ilişkiye girmiş konu sahibi.Sürtünme kısmıyla dalga geçilmiş. Hale namus kavramı uğruna cinayet işlenen bir yerde yaşıyoruz. Tamamen cinsel ilişkiye girmek istememiştir. Ne var ki bunda? Ailesi de muhafazakar belli ki.
Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.Yoo defalarca ilişkiye girmiş konu sahibi.
Burada çarşaf çarşaf konuları var.
Fuckbuddy denilen yatak arkadaşlığı kavramını bile yaşıyor kendisi.
Burada konuda dalga geçenlerin çoğu eski konu konularını bildiği için yazıyor. Keşke sizde neden dalga geçildiğine bakmadan yargılayıcı yazmasanız.
Bu söylediğiniz çok normal bir şeymiş gibi yazmışsınız. Sürtünmeyle ilişkiye girip sonra evleneceği adama ben bakireyim diye yalan söylemek çok normal yani öyle mi?Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.
Herkesi tek tek alıntılayıp cevap verecemeyeceğim, aklımda kalanlara cevap vereyim. Ha seks yapmış ya sürtünmüş arasındaki fark, ileride bakire arayan birini bulursa, kızlık zarı yerinde olmuş olacak. Ünide, muhafazakar aileden gelip, cinselliği merak edenler, yapıyordu. Anal kısmını bilmiyorum dinlemedim. Kakasını tutamazsa o anlaşılır diye yapmıyorlardı heralde.
Duyar falan kasmadım ama kadınlara seçim şansı tanımayan ailelerin kızları ne yazık ki bu yola başvuruyor. Çevremde çok var. Şort giymesi bile yasak, işi gücü olan kadınlar bunlar. Aileler gelince, içkiler dolaba, şortlar en derinlere, aileler gidince kendileri gibi. Cinsel hayatları da bu tarz. Var yani, böyle aileler.
ben konu sahibinin fake olduğunu düşünmüyorum. Başka konusunda işyerinde giyimim nasıl deyip kafasını göstermeyen bir sürü foto koymuş, whatsapp da konuşmaları koyuyor sürekli. eğer fakese bile çok azimli bir fake. Sırf bu azminden dolayı bile ben inanmış gibi yaparım.
Ay cidden sadece sürtünmeyle mi ilişki yaşıyor? Bir konusunda tam girecek adamın şeyi düşüyor falan yazmış. Yani mutlaka birgün girmiştir diye düşünmüştüm ben
konu sahibi lütfen artık bu gizemi bitir ve tamamen cinsel ilişkiye giriyo musun söyle. Bu bizim için hala gizemini koruyor.![]()
Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.
Herkesi tek tek alıntılayıp cevap verecemeyeceğim, aklımda kalanlara cevap vereyim. Ha seks yapmış ya sürtünmüş arasındaki fark, ileride bakire arayan birini bulursa, kızlık zarı yerinde olmuş olacak. Ünide, muhafazakar aileden gelip, cinselliği merak edenler, yapıyordu. Anal kısmını bilmiyorum dinlemedim. Kakasını tutamazsa o anlaşılır diye yapmıyorlardı heralde.
Duyar falan kasmadım ama kadınlara seçim şansı tanımayan ailelerin kızları ne yazık ki bu yola başvuruyor. Çevremde çok var. Şort giymesi bile yasak, işi gücü olan kadınlar bunlar. Aileler gelince, içkiler dolaba, şortlar en derinlere, aileler gidince kendileri gibi. Cinsel hayatları da bu tarz. Var yani, böyle aileler.
Bakirelik kavramı çok yanlış anlaşılıyor ülkemizde. Ben herşeyi yapıp yapmadığı anal oral kalmayıp ama kızlık zarı duran kıza bakire denilmesini kabul etmiyorum. Bu karşısındaki insanı kandırmaktan öte kendini kandırmak oluyor.Ben bir iki konusuna denk geldim, sürtünmeden bahsediyordu. İlişkiye girmişmi anlamadım.
Ben iki konusuna denk geldim. Bahsettiğiniz gibiyse insanlarla dalga geçiyor.Bakirelik kavramı çok yanlış anlaşılıyor ülkemizde. Ben herşeyi yapıp yapmadığı anal oral kalmayıp ama kızlık zarı duran kıza bakire denilmesini kabul etmiyorum. Bu karşısındaki insanı kandırmaktan öte kendini kandırmak oluyor.
Konu sahibi de bence bu konuda konuşulacak en son kişi, zira kendisi üst kattaki kız eve erkek alıyor diye kızı millete şikayet edip kendisi fb ilişki yaşayan biri. O yüzden konu sahibiyle dalga geçiliyor. Linç, dalga kültürünü sevmem ama konu sahibi bile isteye kendisiyle dalga geçirttiriyor.
O konuyu çok iyi hatırlıyorum üst kata erkek oluyor hayat kadınımı diye konu açmıştı herkes o kiza neler denmişti oysa kendi halinde biriydi belki de ona bir şeyler dedirtip kendi beterini yaşayan biri yine diyorum hayat onun ama başkasına dil uzatma hakkı yok kimsenin heleki konu sahibinin yaşantısı ortadaykenBakirelik kavramı çok yanlış anlaşılıyor ülkemizde. Ben herşeyi yapıp yapmadığı anal oral kalmayıp ama kızlık zarı duran kıza bakire denilmesini kabul etmiyorum. Bu karşısındaki insanı kandırmaktan öte kendini kandırmak oluyor.
Konu sahibi de bence bu konuda konuşulacak en son kişi, zira kendisi üst kattaki kız eve erkek alıyor diye kızı millete şikayet edip kendisi fb ilişki yaşayan biri. O yüzden konu sahibiyle dalga geçiliyor. Linç, dalga kültürünü sevmem ama konu sahibi bile isteye kendisiyle dalga geçirttiriyor.
aaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi?O konuyu çok iyi hatırlıyorum üst kata erkek oluyor hayat kadınımı diye konu açmıştı herkes o kiza neler denmişti oysa kendi halinde biriydi belki de ona bir şeyler dedirtip kendi beterini yaşayan biri yine diyorum hayat onun ama başkasına dil uzatma hakkı yok kimsenin heleki konu sahibinin yaşantısı ortadayken
Bütün bunlara rağmen sutten çıkma ak kasik gibi görücü usulü köyden biriyle tanışıyor ailesine hayat tersi veriyor bide
Tabiki bide evli avukat sevgilisi vardıaaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi?![]()
Yukarı kattan gelen tuhaf sesler? Ne yapacağımı bilmiyorumaaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi?![]()
Acaba başkasının gözünden kendi durumunu değerlendirmek için mi açtı ki?aaa ciddi mi?öyle konu açtı bir de ha?e kendinin haftanın 3 4 günü eve aldığı ne erkek değil de kedi mi?![]()