Babam neden bize kotu davraniyor???

Aşağılık kompleksi olabilir.
Kendi de belki çocukken ya da gençliğinde çok aşağılanıp ezilmiş olabilir büyükleri tarafından.
İnsanlar genelde genetik miras olarak üst soylarının karakter özelliklerini de bünyelerinde barındırıyor.
Bu davranış doğru olmasa da, herkes bunun doğru olup olmadığına kafa yormuyor.
Biz babadan böyle gördük deyip geçebiliyorlar.
Elbette ki yaptığı hiçbir şeyi meşru kılmaz bu açıklamalar ama belki sizin kırgınlıklarınıza açıklama olur diye yazıyorum.

Babam neden akrabalarin yaninda bize kotu davrajiyor annem kardesim ve bana kiziyor hep sebeni sizce ne kendini sert bi erkek mi hissediyor
Günlük hayatta size karşı tutumu nasıl ? Akrabadan kazığı yiyince çok pişman olacak şaşmaz kuraldır. Aile ortamlarında çok yuzgoz olmamaya çalışın.cok üzüldüm 😔

O ortamda rahat değildir onu rahatsız eden eksik hissettiren bir duygu vardır. Geçmişine bile dayanıyor olabilir. O noktada nazı geçen ses çıkartmayacak sizlere patlıyordur. O eksik noktayı bulmak ona göre çözüm bulmak gerekir

Türk aile yapısında baba hep gaddar, acımasız, her şeye karışan, özellikle kızların hayatını zindan eden, döven, yıkan, anneyi aldatan türden oluyor. Benim gördüğüm her baba çocuklarını yarı yolda bıraktı öldürmekle tehtit etti travmalar oluşturdu ve en önemlisi çocuklarını olmadıkları biri yapmaya zorlayarak hayallerini yıktı. 24 yıldır kendi babam dahil çevremden hiç iyi babası olan birini görmedim. Babalar benim gözümde hep o filmlerdeki kötü adamlar olarak gözüktü. Şuanki baba tahammülsüzlüğüm ve nefretim babasına yakın olan birinde olsa muhtemelen elinden bir kaza çıkmasın diye bir hafta bile durmadan kaçardı. Benim önerim bir biyolojik bağ yüzünden kötü adamların size bunları yapmalarına izin vermeyin "o senin babandır" diyenleri dinlemeyin, sınırlarınızı çizin, hayatınız boyunca başta baba olmak üzere hayatınıza alacağınız erkeklerden bağımsız olmaya odaklanın ki hiçbiri size zarar verme cürretinde bulunamasın.

Benim babam akrabaya para kaptırdı.Ama zorla şikayetçi oldu.Adam hapisten cikti.Babama gelip sikayetini geri çekmesini istediler.Cekti.Olan bizim paramıza oldu.Hapisten çıkıp iş kurdu adam.
Yarına kalır yanına kalmaz. Haram para elbet çıkar.

Back
X