- 30 Ocak 2023
- 62
- -128
- 1
- 23
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
Babam neden akrabalarin yaninda bize kotu davrajiyor annem kardesim ve bana kiziyor hep sebeni sizce ne kendini sert bi erkek mi hissediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük hayatta size karşı tutumu nasıl ? Akrabadan kazığı yiyince çok pişman olacak şaşmaz kuraldır. Aile ortamlarında çok yuzgoz olmamaya çalışın.cok üzüldümBabam neden akrabalarin yaninda bize kotu davrajiyor annem kardesim ve bana kiziyor hep sebeni sizce ne kendini sert bi erkek mi hissediyor
Benim babada öyle dur bizbizeyiz.Gelinligime bile karıştılar.Babam neden akrabalarin yaninda bize kotu davrajiyor annem kardesim ve bana kiziyor hep sebeni sizce ne kendini sert bi erkek mi hissediyor
Kazık yesede farketmiyor.İnanin ben tecrübenin tecrübesini yaşadım.Günlük hayatta size karşı tutumu nasıl ? Akrabadan kazığı yiyince çok pişman olacak şaşmaz kuraldır. Aile ortamlarında çok yuzgoz olmamaya çalışın.cok üzüldüm![]()
Babanı yemeye doyamadın sende ya. Kocanla,kaynanan seni kukla etmiş ellerinde,gördüğün yok onları.Benim babada öyle dur bizbizeyiz.Gelinligime bile karıştılar.
Koca yarın tekmeyi basarsa görür o zaman.Babanı yemeye doyamadın sende ya. Kocanla,kaynanan seni kukla etmiş ellerinde,gördüğün yok onları.
Nişanlısı bir gelinliği bile çok gördü. Babası alıyor gelinliği. Ona laf etmiyorda. Neymişte babası gelinliğine karışmış.Koca yarın tekmeyi basarsa görür o zaman.
Bizbizeyiz ne ya :)))Benim babada öyle dur bizbizeyiz.Gelinligime bile karıştılar.
Umarım bu konu sahibinde fark ettirir.Kazık yesede farketmiyor.İnanin ben tecrübenin tecrübesini yaşadım.
Benim babam akrabaya para kaptırdı.Ama zorla şikayetçi oldu.Adam hapisten cikti.Babama gelip sikayetini geri çekmesini istediler.Cekti.Olan bizim paramıza oldu.Hapisten çıkıp iş kurdu adam.Umarım bu konu sahibinde fark ettirir.![]()
Yarına kalır yanına kalmaz. Haram para elbet çıkar.Benim babam akrabaya para kaptırdı.Ama zorla şikayetçi oldu.Adam hapisten cikti.Babama gelip sikayetini geri çekmesini istediler.Cekti.Olan bizim paramıza oldu.Hapisten çıkıp iş kurdu adam.