- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Bilmiyorum nasıl bosanacak kardeslerim kücük okuyolar ne yapcaz bilemiyorume adam bi kere aldatmış. niye bi daha aldatmasın ki?
bu işin sonu yok bence. annen ya boşanacak ya da görmezden gelecek.
Gidecek biyeri yok sırf cocuklar icin katlanıyo blmıyorum bu saatten sonra bosanırlarmı yapabilirmiyizAnnen neden ayrılmıyor peki cnm
Hayır calısmıyo biri 4 e biri 8e gidiyor dahaAnnen kaç yaşında çalışıyor mu kardeslerin kaç yasinda
Annem 40 yasındaAnnen kaç yaşında çalışıyor mu kardeslerin kaç yasinda
Anneanen yok mu canım kadın siginma evi falan yok mu gitsin cnm yada çalışsın eve çıksinGidecek biyeri yok sırf cocuklar icin katlanıyo blmıyorum bu saatten sonra bosanırlarmı yapabilirmiyizcok kötüyüm Allahım yardım et
Annen maşallah daha genç ise girsin bosansin ayrı eve çıksın cnmAnnem 40 yasında
Baban bildiğin anneni aldatıyor , aldatmayada devam edecek belli ki bu yaştan sonra ne bu aldatma isteği annen yol versin yarın birgün senin önünede eşin olsun veya kaynanangil süre bilir baban böyle yapmıştı diyeArkadaslar suan cok kötüyüm elim ayagım titriyor babamın geçen sene biz bi görüstügü oldugunu ögrendik ve olaylar cok sarpa sardı birsürü kavga gürültü oldu annemle babamın arası düzelene kdar neler cektik ben evliyim ve iki tane kücük kız kardesim var cok zor zamanlar atlattık hala atlatamamıstık aslında o yasadıklarımızın psikolojisini. Annemi aradım ve sesi cok kötü gliyodu anlatmak istemedim sordum ısrar ederek ve dün annemgil köydeydi babamın görevi cktı kaldıkları sehire gitti geri köye gelecekti annemlerin ynına. İşi saaat 1 gibi bitmiş annemde neden hala ckmadın evden seni bklıyoruz demiş insaat yaptırıyolar ve babamada ihtiyaç oldugu iciin neden ckmadın demiş oda akvaryumumuz var onların suyu cok kirlenmis onu degiştiriyorm demiş , evden cktıgı 3 bucuktu annem cok snirlenmişti ama gelince napabilir konuyu kapatmış. Telefonunu karıstırırken mesajlarda babamın komsumuza evdeyim canım diye mesaj yolladıgını görmüs komsumuzda annemden felan cok kücük bi kadın babama sormus kavga etmisler hic bi acıklama yapmıyomus baska konusma vs falanda yok diyor ne yapmaya calısıyolaraklım almıyo cok kötüyüm annemin sesi cok kötü geliyodu. Neden akıllanmadı hala bizi rezil ediyor bu adam hiçmi düsünmez cocuklarını karısını evine cok baglı bi insan ama şu karı kız isinden bi vazgecemedi komsuya mesaj atmak nedir sen mlletin karısına niye mesaj atarsın nolur bisi aklıma gelmiyo neyi nasıl yazdım bilmiyorum. Şimdiden kusura bakmayın anlaşılmaz olduysa.
Ben cocuklara üzülüyorum cok düskünler babama bu tür olaylarda bile babamın yoklugunu hssettiler psikolojileri bozldu ben annemi kadın sıgınma evine fln bırakmam getirir hpsne bakarım. Ananem var ama dedem felcli ona bakıyo kendilerini zor idare ettiriyolar.Annen maşallah daha genç ise girsin bosansin ayrı eve çıksın cnm
Öyle yapacam bundan sonra biz ona cok şans verdik ama hala aynı sekilde devam ediyo bilmiyorum allah yardımcımız olsun insallah az zararla atlatırız cok üzgünüm gerckten onlardan uzagım ve aklm orda hic rahat değilim.Bir kere aldatan bir daha aldatir'a cok guzel bi ornek olmus babaniz.. Yalniz eve bagli demissiniz de, aldatmasi hatta buyuk ihtimalle annenin evinde anneni aldatmasi pek bagli degil gibi gösteriyor.. Tavsiyem annenize destek olun bosanmasi icin.. Anladigim kadariyla siz de pek bosanmasi taraftari degilsiniz ama annenize yazik.. Bir kere yasiyor bu hayati.. Ona zarari olanlardan kurtulsun onune baksin
kadının numarası var bende babamın telefonundan şifreyi alıp burdan internetten konustugu kisilere ve sms kaydına bakacam konusmuslarmı devamlı arayıp kadını tehdit etsem diyorum yaptıgı yanlarına kalmasınBabanin yaltigi cok hanlis komsunun karisida yuhh diyorum.
Annen kadini cekain gozlerini portletsin esine soylerim ayagini denk al.desin
Ara konus bencede kocana aoylerim dekadının numarası var bende babamın telefonundan şifreyi alıp burdan internetten konustugu kisilere ve sms kaydına bakacam konusmuslarmı devamlı arayıp kadını tehdit etsem diyorum yaptıgı yanlarına kalmasın
Bilmiyorum nasıl bosanacak kardeslerim kücük okuyolar ne yapcaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?