Babam neden böyle yapıyor :(

hayatım maalesef annemizin babamızın ayıplarını biz kapatmaya çalışırız eşimize dostumuza . Acı ama maalesef uzak durmak benim babamda akıllanmaz çapkınlardan bir becermediği teyzem kalmıştı sağolsun onuda yaptı. Ahhh ah herkesin bir derdi var . Allah annene ve sana sabır versin.

kaç yaısnda baban? yaptığı çok ayıp bşy ya konusup ikna edin ya da ayrılsınlar ya da görmezden gelinecek baska çare yok

Biz kafamızı t
kaç yaısnda baban? yaptığı çok ayıp bşy ya konusup ikna edin ya da ayrılsınlar ya da görmezden gelinecek baska çare yok
44 yasnda ama masallah genc oglanlara ckarir arayan her istedigini buluyo belasinuda mevlasinida blmiyorum napacaz bktm artk kucuklugumden beri bu sorunlarla ugrasiyoruz

Peki szinn anneniz ne yapti bosandilarmi suan

Biz kafamızı t

44 yasnda ama masallah genc oglanlara ckarir arayan her istedigini buluyo belasinuda mevlasinida blmiyorum napacaz bktm artk kucuklugumden beri bu sorunlarla ugrasiyoruz
bu saatten sonra düzelmez nasıl geldiyse öyle gider Allah annene kolaylık ve sabır versin

bu saatten sonra düzelmez nasıl geldiyse öyle gider Allah annene kolaylık ve sabır versin
Gonlum ne ayrilmalarini istiyor nede annemin bu adami cekmesini napacaz allahim herkese yardm etsn cok zor gercekten ben evli olmasaydim belki heesey daha kolay olurdu ben varjen destek olurdum bosansa bile annemle ikimiz ustesnden gelirdik suanda hep yanindayim ama yinede evliyim ayrilirlarsa yapablirlermi diye aklim kaliyo

neden yapamasınlar ki... annen neden (babandır kusura bakma ama) bu şekilde aldatan birini çeksin hiç mi kendine saygısı yok hiç mi değerli değil. bu sekılde aklı kalacağına sağda solda insanlar onu konuşacağına silksin yakasından ayrılmasa bile ayrı eve çıkabilir.

Haklisin dogru soyluylsun en dogrusuds bunu yapmamız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…