- 12 Haziran 2020
- 2.174
- 7.562
- 158
- Konu Sahibi letthelightin
Sizdede tuhaflık sezdim açıkçası.
3 hafta kalacaklardı otel daha iyi olurdu, haftada tek izin günümüzü onlara ayırdık.
Yani anne baba 3 hafta geliyorsa tabi sizin evinizde kalacak ve tabiki izin gününüzü onlarla harcayacaksınız.
Ve tabikide rahat ettirecek şekilde evinizi ayarlayacaksınız.
Bunları zaten yapmak zorunuza gidiyorsa gelmelerini kabul etmeseydiniz.
Ömürlük gelmemişler, alt üstü 3 hafta.
Olayı birde babanızdan dinlemek lazım.
Yaptığınız herşeyi yukardaki gibi lütuf olarak gördüyseniz bunalmış olması normal.
Sadece bana ait bir ev olsa haklı olabilirsiniz soylediklerinizde ama eşimle de paylaştığım bir ev olduğu için öyle dedim.
İnanın okurken aynı noktalara dikkat etmişiz siz birebir düşüncelerimi net ifade etmişsiniz. Annen baban senin için kalkmış o yaşta yurtdışına sizin için gelmiş yok otel olsa daha iyi olurdu yok tek izin günümüzü onlara ayırdık yok eşimin konfor alanının bozulmayacak şekilde ayarladık ne tuhaf düşünceler bunlar tabiki evini açacaksın hizmet edeceksin bu yaptığın lütuf değil her insan evladının yapması gereken şeyler .İnsan oralara kadar gelmişler diye havalara uçar nereye götüreceğini ne pişireceğini nasıl hizmet edeceğine ne anlatıp ne konuşacağını şaşırır sarılır ellerini yüzlerini öper üç hafta nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer hayat o kadar kısa ki Allah esirgesin birdahası bile olamayabilir bu ziyaretin bence gönüllerini hoş et kocanında rahatı konfor olanı üç hafta az bozulursa korkma birşey olmaz