- Konu Sahibi mutluolmak
sende biraz fazla anlamışsın be canım öpüşmemiş sevişmemiş

hahaaaaa hiç güleceğim yoktuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet etmedim kimseye kötü bi laf da etmedim aklımdan geçmedi teşekkür ederim yani babamın dediklerine uyayım diyosunuz.ben seni anladım.sen daha küçük olduğun için konuşmayı fazla bilemiyorsun.o nedenle kk deki kızlar yanlış anladılar seni.sen biraz özgürlük istiyorsun o kadar.ben birazda bu arkadaşa katılıyorum.hiç öpüşmemiş sevişmemiş kıyafetinle erkekleri tahrik etmemeişsin.namus bu kapsama bence girer.bence yurtta veya babansız çıkarken istediklerini giy ama babanla çıkarken braz daha dikkat et.ya da çıkma .
dprsf yanlış anlama nered oturuyosunuz?Ben Konya'nın Seydişehir ilçesinde oturuyorum yani oturduğum yer muhafazakar bi yer o dediğin tarz şeyleri giysem bakan bi daha bakar bi daha bakarrr...O bakıp bakmama olayı oturduğun yere göre değişiyorçBabam yeni memleketinden ev aldı yazın orada kalcakmışız 2 aylık tatilde isteimyorum babam memleketine gidince çok değişiyor bizi dışarı bile çıkartmıyor akşam Gölhisar'da bi tane yol var orası trafiğe takılır herkes yürüyüş yapar babam bizi orada yürütür ama dondurma yedirtmez bıktım artık bi genç olarak istediğim gibi gezmek istiyorum (babama yanlış gelen sevgiliyle gezme dar giyinme açık giyinme gibi şeyler yapmıyorum) ama adam nedense yine de böyle hareketlerde bulunuyor.Derdini anladık canım ama kelimelerin yanlış kullanımı olayı başka bir boyuta götürebilir.
Baban ne kadar iyi bir adam size vakit ayırabiliyor biz nerdeyse yemekten yemeğe görüşüyoruz aynı evin içinde.
Ergenlik döneminde nedense ailede bir koruma iç güdüsü başlar çünkü vücudun şekillenmeye başlıyor
onlarda dışarıdan gelecek kötü sözlerden korumaya çalışıyor. Mesela benim babamda bunu dile getirmez
ama belli etmemeye çalışsada ben onu anlarım fakat yapmak istediğim bir şeydende babam bana laf edecek diyede
durdurmam kendimi yazın mini etek , şort , ipli , straplez hepsini giyerim . Ama zaten bakan her türlü
bakıyor açık olunca hafif yada 'piyasa' olduğunu düşünmüyorum . Zaten bu sadece bir korkudur .
'Başları yere eğilmesin , el alem laf söz etmesin ' benim babam bana verdiği terbiyede edepten kuşkuluysa
önce kendini tartması lazım ben kızımı böyle yetiştirdim o bana böyle yapmaz ya da yapar her neyse
diyeceğim o ki sen yapmak istediklerini yap hesabını kendine ve vicdanına ver babana ya da başkasına değil
evet doğru diyosun annem de babama yaranmaya çalışıyor onu hayatının merkezine koyuyor ve böyle yaptığı için sürekli üzülüyor.Konu sahibi arkadaş bir birey gibi davrandığınız için eleştiriliyorsunuz, bizim toplumumuz da ya kocana ya babana itaat edeceksin yoksa ne giyersen giy yaranamazsın..![]()
evet micra babamın bu davranışları yüzünden evlenmek bile istemiyorum erkekleren biraz daha zorlarsa nefret edeceğim ramak kaldı.Gençliğimi yaşayamıyorum ben ailemle mutlu,huzurlu bir yaşam istiyorum çay bahçesine bile oturtmuyor hem de bu aile çay bahçesi niyetini biliyorum adamlar bakarmış üff bıktım neymiş bu adamlar onlar fittitri fittri geziyo biz evde oturuyoruz.onu yapma erkekler bakar, oraya gitme erkekler bakar. çok abartı bir ahlak anlayışı. bir dondurma bile alamıyorsunuz yani? yazık gerçekten gençliğinizi yaşayamıyorsunuz, üzüldüm![]()