Babam öğrendi

Uzun nişanlılık sıkıntıdan başka bişey getirmez.
Gerçekten nişanlanınca bambaşka sornlar oluyor. Madem öğrenmiş babanız bu şekilde devam edin çok anlayışlı bi baba gerçekten

Herkes aynı seyi yazmış hakli olarak koyarsan illa ki görürler birisi görür yine söyler. Artık öğrendiğine göre sen kendinden erkek arkadaşından eminsen olayları akışına bırak

Eşimle evlenmeye karar verip gidip yüzükleri aldık. Babama annem o zaman söyledi. Babamın tek söylediği nişan 6 ayı geçmeyecek evlenmelerine zaman varsa beklesinler olmuş. Dediği gibi de oldu. 2 ay içinde nikah, 5 ay içinde de düğün yaptık. Uzayınca sevimsizleşiyor. Yok senin annen böyle dedi, benimki böyle yaptı diye...

Umarim kolay sürecler olur sizin icin.
Anlamadigim bir nokta var whatsapp profiliniz erkek arkadasizla ve surekli onla koyuyorsunuz. E babaniz goruyor hep. Babandan utaniyorsan niye koyuyorsun ki onun gorucegini bilerek :D dogru mu anladim?
Ya da baban niye cok saf davranmis ki profilinde sürekli olan kisiyi anlamamis kim oldugunu annene soruyor? Sevgilimi diye. E sinif arkadasi olacak hali yok tabii kim olabilir başka :ukala:

Eger baban illa adi konsun demiyorsa ki anladigim kadariyla rahat bir baba. Sakin söz nisan olaylarina girmeyin simdi.
8 yıl görüştük 1 yildir nisanliyiz. Çıkarken daha rahat görüşüyorduk valla. Insan o özgürlüğü ozluyor. Yine nereye gittiniz ne yaptınız aman dikkat edin gibilerinden sozlerle muhatap olmamak icin dışarıda bulusacagimizda ailelere soylemiyoruz o kadar ic bunaltici bir hal aldi.
Bi evlenebilsekte hic birine gerek kalmasa..
Düğün yapmanıza yakon nisani yapin keyfini cikarabilin.

3 4 sene nişanlı kalırsan ayrılırsın. Aileler konuşmaya karışmaya hak biliyor nişanlıyken sende rest çekemezsin. Max 1 sene olmalı.

Ben 1 gün nişanlı kaldım. Babamda olsa karışcak olduğunda düğün sürecinde eşimle hallederiz biz diyebildim. Önemli şeyler bunlar

Umarim kolay sürecler olur sizin icin.
Anlamadigim bir nokta var whatsapp profiliniz erkek arkadasizla ve surekli onla koyuyorsunuz. E babaniz goruyor hep. Babandan utaniyorsan niye koyuyorsun ki onun gorucegini bilerek :KK70: dogru mu anladim?
Ya da baban niye cok saf davranmis ki profilinde sürekli olan kisiyi anlamamis kim oldugunu annene soruyor? Sevgilimi diye. E sinif arkadasi olacak hali yok tabii kim olabilir başka :ukala:

Şimdi şöyle oluyor. Aslında görürse görsün, öğrenirse öğrensin modundaydım. Ama öğrenince işler gerçeğe dönünce öyle olmuyormuş. Üniversiteden arkadaşım olarak biliyordu fotoğraftakini, tamam demişti. Demek ki şimdi dank etti. Bende dediğim gibi aman öğrensin ne olacak diyordum ama, öyle olmuyormuş :D

sevgilin ailenle danismak istiyormu

Evet istiyor

vatsaba profil fotosu koyunca ne olmasını bekliyodunuz ki. tabi ki adam şüphelenip soracak. bilmesini istemiyosanız dikkatli davranmalıydınız.

bence söz nişan için erken.

vatsaba profil fotosu koyunca ne olmasını bekliyodunuz ki. tabi ki adam şüphelenip soracak. bilmesini istemiyosanız dikkatli davranmalıydınız.

bence söz nişan için erken.

Bilmesini istemiyor değildim. Öğrenirse öğrensin diyordum, ama gerçekten öğrenince öyle olmuyormuş. Her neyse teşekkür ederim.

Kızlar herkese merhaba, nasılsınız ?

Burada daha önce bir konu açmıştım. Sizce babamla tanıştırmak için erken mi diye hepiniz erken demiştiniz. Sevgilimle 1 ay sonra 2 senemiz dolacak ve evlenmek istiyoruz Allah izin verirse. 22 yaşındayız.

Her neyse. Dün ben kuaföre gittim, annemle babam tek kaldı. Babam annemi baya sıkıştırmış whatsapptaki fotoğrafında bi çocuk var sürekli onunla fotoğraf koyuyor hayırdır diye. Annemde daha fazla direnememiş her şeyi anlatmış. Babama da demiş ki kıza bildiğini belli etme, utanır bakamaz bile yüzüne. Babamda tamam demiş.

Annem bana söyledi baban öğrendi diye. Valla çok utandım. Hem beklemiyordum böyle öğrenmesini hem de daha erken olduğunu düşünüyordum. Şimdi babamın bildiğini bilmiyormuş gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor.

Annem demiş ki çocuklar daha 3-4 sene sonra evlenecek o yüzden seninle tanıştırmadık erken diye 3-4 sene nişanlı sözlü kalınmaz. Babamda demiş ki 3-4 sene sözlü nişanlı kalınsa ne olacak hem git gel yapa yapa aileler de birbirini iyice tanır her şey oturur. Herhalde beni nişanlandırmak gibi bir fikri var:deli:

Hem utanıyorum hemde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana biraz yardım eder misiniz ? Şimdi öğrendiğine göre artık tanıştırmam gerekir mi ? Daha sonrasında nasıl davranmalıyım :bicak:

Uzun oldu kusura bakmayın, sizi seviyorum :KK200:
annenle baban cok anlayışlı ne guzel

Her yere sevgiliyle resim koyup " babam ogrenmez insallah daha smdilik erken" diye temenni etmek:deli:.
Baban rehberinde engelliyse bilemiycem :dondurma:

annenle baban cok anlayışlı ne guzel

Teşekkür ederim, öylelerdir.

Her yere sevgiliyle resim koyup " babam ogrenmez insallah daha smdilik erken" diye temenni etmek:deli:.
Baban rehberinde engelliyse bilemiycem :dondurma:

Bunu açıkladım yukarıda da zaten, ilk mesajımda yazmam gerekirdi. Öğrenirse öğrenir diye düşünüyordum, fotoğrafı da arkadaşım diye açıklamıştım. Ama gerçekten öğrenince öyle olmuyormuş.

Back
X