Kızlar herkese merhaba, nasılsınız ?
Burada daha önce bir konu açmıştım. Sizce babamla tanıştırmak için erken mi diye hepiniz erken demiştiniz. Sevgilimle 1 ay sonra 2 senemiz dolacak ve evlenmek istiyoruz Allah izin verirse. 22 yaşındayız.
Her neyse. Dün ben kuaföre gittim, annemle babam tek kaldı. Babam annemi baya sıkıştırmış whatsapptaki fotoğrafında bi çocuk var sürekli onunla fotoğraf koyuyor hayırdır diye. Annemde daha fazla direnememiş her şeyi anlatmış. Babama da demiş ki kıza bildiğini belli etme, utanır bakamaz bile yüzüne. Babamda tamam demiş.
Annem bana söyledi baban öğrendi diye. Valla çok utandım. Hem beklemiyordum böyle öğrenmesini hem de daha erken olduğunu düşünüyordum. Şimdi babamın bildiğini bilmiyormuş gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor.
Annem demiş ki çocuklar daha 3-4 sene sonra evlenecek o yüzden seninle tanıştırmadık erken diye 3-4 sene nişanlı sözlü kalınmaz. Babamda demiş ki 3-4 sene sözlü nişanlı kalınsa ne olacak hem git gel yapa yapa aileler de birbirini iyice tanır her şey oturur. Herhalde beni nişanlandırmak gibi bir fikri var
Hem utanıyorum hemde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana biraz yardım eder misiniz ? Şimdi öğrendiğine göre artık tanıştırmam gerekir mi ? Daha sonrasında nasıl davranmalıyım
Uzun oldu kusura bakmayın, sizi seviyorum