- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
- Konu Sahibi showingnoemotions
Şimdi bişey diyceeem bu aralar banlanmaya niyetim yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşinizi evden yapıyorsanız küçük bir ev tutun ve istediğiniz gibi yaşayın. Ya da bir elektrikli motosiklet alıp istediğiniz zaman çıkıp gezebilirsiniz.Ben sürekli gezmek istemiyorum ki, ilk defa sıkıntıdan teklif ettim. Sanki her gün gidelim, dedim. Marketten ne kadar alacaksa, ne kadar benzin yakacaksa zaten ben verecektim. İşimi evden yapıyorum.
ya bu dediğiniz inanılmaz iddialı. 10 cümleden nasıl bunu çıkartabiliyosunuz hayret.Allah sabır versin o ana babaya... Sabır sınavısınız resmen.
iyi de, bir çocuğun ev tutarken yanında babasını istemesi ne kadar anormal? evet neredeyse bütün emlakçılar tacizci ve destek bekleyebilir ve bunu istiyor diye diğerleriyle kıyaslanmak zorunda değil. babası çalışırken sürekli para istiyorsa hoş çocuğu da iyilik bekleyemez mi? burada herkes anne ve babaya inanılmaz iyi davranılmak zorunda gibi konuşmuş ama hayır, bu zaten istismara girer. şahsen benim çocuğum olsa ve canının sıkıldığını bilsem ve benzin parasını dert ettiğim halde teklif etse ödemeyi gezdirirdim. ben de anlaşılmadığım ortamda birilerine sinir olurdum ve evet bu baba ya da anne diye alttan çok da alınmamalı.Bu kadarcık olayda nefret edilecek bir durum göremedim ben. Ama bencillik gördüm epeyce. Yanınızda olmamış olabilir ev ararken tutarken vs vs demişsiniz ama belli bir yaşa gelen insanlar kendi kendine yaşayabilecek sorumluluğu almışsa evini kendi de tutabilir. emlakçıyla kendi de görüşebilir hatta inanmazsınız ama evini kendi de taşıyabilir. şahsen 5 sene yalnız yaşayıp 2 ev değiştirdim ki eminim bir çok insan böyle yapar yapıyor da. başka husumetiniz varsa bir şey diyemem ama bana biraz değişik geldi.
Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.En az 20’li yaşlarında kendi ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz yetişkin bir kadın 60’lı yaşlarda bir adam ihtiyaçlarını karşılamıyor diye kızıyor. Şahane![]()
Kesinlikle yanında babasını istemesi en doğal hakkı. Ama bu zamana kadar sadece çalıştığı zamanlar para istemek için arayan bir baba figüründen bahsediliyor. Ve yine konu sahibi diyor ki bu zamana kadar benim için hiçbir şey yapmadı. Şuan da yapmıyor. Ve yapmayacak da. Karakteri değiştiremezsiniz. Bu baba da olsa kardeş de olsa anne de olsa fark etmez. Yoluna bakmayı öğrenmeli herkes. Yine de bunun nefret boyutunun abartı olduğunu düşünüyorum. Kabullenmek en iyisi kabul et ve daha güçlü devam et bu saatten sonra ne babası değişir ne konu sahibi. Bu dediklerim herkes için geçerli aslında.iyi de, bir çocuğun ev tutarken yanında babasını istemesi ne kadar anormal? evet neredeyse bütün emlakçılar tacizci ve destek bekleyebilir ve bunu istiyor diye diğerleriyle kıyaslanmak zorunda değil. babası çalışırken sürekli para istiyorsa hoş çocuğu da iyilik bekleyemez mi? burada herkes anne ve babaya inanılmaz iyi davranılmak zorunda gibi konuşmuş ama hayır, bu zaten istismara girer. şahsen benim çocuğum olsa ve canının sıkıldığını bilsem ve benzin parasını dert ettiğim halde teklif etse ödemeyi gezdirirdim. ben de anlaşılmadığım ortamda birilerine sinir olurdum ve evet bu baba ya da anne diye alttan çok da alınmamalı.
Arabanın geçtiği yerden o da geçer arazi aracı kullanmıyor her halde babanız, elbet bir ana yola bağlanıyor o köy.Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Bu kadar rahatsızsan sitede olmayabilirsin, kızlar soruyora git, inciye git. Bekleme buradaböyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelenMune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.
![]()
kadınlar kulübü
siteye erkekler üye olamıyor ama üye olurken cinsiyet seçimi var. ayrıca sitenin admini bir erkek. çelişkilerle dolu bir site. diğer entrylerde de bahsetmişler admin sınıf başkanı edasıyla, ses çıkar…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
erkeklerin kabul edilmedigi ama admini (yukarida okudum) erkek olan forum sitesi. gercekten ara ara uyeleri azarliyor, laf sokuyor falan degisik kafalar. bir tane uye de cikip demiyor ki benim icerig…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
site yöneticilerinin büyük kısmının kendini allah sandığı site. öyle bir site ki onları eleştirdiğiniz anda üyeliğiniz iptal ediliyor. eleştirmek yasak, fikir belirtmek yasak, polemik yasak. tabi …eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
ben de düşmüştüm bu siteye, düşmez olaydım, sinirlerim bozuldu. yok oraya yazan, dertleşen, kimisi kürtaj karşıtı kadınlar yüzünden değil. sitenin işleyişi ve yönetimi yüzünden. erkekler üye olamıyor…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
en çok okunan başlığı bir derdim var olan mok gibi sitedir. birilerini linç etmek, laf sokuşturmak, ağız dalaşına girmek için pusuya yatmış üyeleri ve hiç bir müdahalede bulunmayan beceriksiz yönetic…eksisozluk.com
![]()
Kadınlar Kulübü - Şikayetvar
Kadınlar Kulübü şikayet, iletişim, Kadınlar Kulübü yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Kadınlar Kulübü için yazılan tüm şikayet v...www.sikayetvar.com
Gidip derdinizi eksisozlukte paylassaydiniz ya ne işiniz var burada ?Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelenMune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.
![]()
kadınlar kulübü
siteye erkekler üye olamıyor ama üye olurken cinsiyet seçimi var. ayrıca sitenin admini bir erkek. çelişkilerle dolu bir site. diğer entrylerde de bahsetmişler admin sınıf başkanı edasıyla, ses çıkar…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
erkeklerin kabul edilmedigi ama admini (yukarida okudum) erkek olan forum sitesi. gercekten ara ara uyeleri azarliyor, laf sokuyor falan degisik kafalar. bir tane uye de cikip demiyor ki benim icerig…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
site yöneticilerinin büyük kısmının kendini allah sandığı site. öyle bir site ki onları eleştirdiğiniz anda üyeliğiniz iptal ediliyor. eleştirmek yasak, fikir belirtmek yasak, polemik yasak. tabi …eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
ben de düşmüştüm bu siteye, düşmez olaydım, sinirlerim bozuldu. yok oraya yazan, dertleşen, kimisi kürtaj karşıtı kadınlar yüzünden değil. sitenin işleyişi ve yönetimi yüzünden. erkekler üye olamıyor…eksisozluk.com
![]()
kadınlar kulübü
en çok okunan başlığı bir derdim var olan mok gibi sitedir. birilerini linç etmek, laf sokuşturmak, ağız dalaşına girmek için pusuya yatmış üyeleri ve hiç bir müdahalede bulunmayan beceriksiz yönetic…eksisozluk.com
![]()
Kadınlar Kulübü şikayet, iletişim, Kadınlar Kulübü yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Kadınlar Kulübü için yazılan tüm şikayet v...www.sikayetvar.com
aslında bu kadar ihtiyaç sahibi olmak canını sıkıyor. yani yalnız başına yapman gereken şeyleri, araba kullanmak da dahil yapamıyorsun bilmem neden ama yapamıyorsun işte. bunları yapmana ne engel oluyor? benim sorunum ne diye düşünmek yerine bunları senin için, senin yerine ya da en azından seninle beraber yapmak zorunda diye babana takmışsın kafanı. para yardımı yapıyor olmak başka para karşılığı babayı butler, uşak yapmak başka, öyle değil mi?Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.
Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.
ya bu dediğiniz inanılmaz iddialı. 10 cümleden nasıl bunu çıkartabiliyosunuz hayret.
iddiali mi dediniz? kesinlikleevet neredeyse bütün emlakçılar tacizci
Kapının Onu ne çıkıp köyde iki tur atıp hava alabilirsiniz.Hava bir tek şehirde yok.Hem koy havası daha iyi.Sıkıntılı buldum sizi.3 ay burada kalmayı planlıyorum. 20 dakikalık yere götürmek çok büyük bir yük olmasa gerek. Pazardan domates, salatalık alacak. O markette de var. 1 hafta evde havasız kalmak, sağlığa bile zararlı. Normal hava almak istedim. Genelde de hayatımda babam benim için şunu yaptı diyeceğim bir şey yok. Sadece staj yapacağım zaman 1 günlüğüne görüşme yapacağım yere götürmüştü. 10 yıl önce o kadar.
daha 1 hafta once uye olmussunuz, kudranin esini vs nereden biliyorsunuz?Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
Konu sahibi merak ettim niyeAsıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()
kadınlar kulübü
![]()