Ah bi anlasa işte,dayanacak halim yok artık vallahi yoruldum
geyet güzel ve net cevaplar vermişsin.....böyle bi düşünceye sahip bi kız nasıl evden kaçacak 18 yaşında ona anlam veremedim...yalan yok...konu gerçek gelmedi bana
Babanı şu saatten sonra değiştiremezsin.
Heleki bunu isyan etmekle hiç yapamazsın.
1 yıl sabretmekten başka çaren yok.
Bu sende hırs yapsın,uzakta güzel bir bölüm okuyup iyi bir meslek sahibi olmak için bol çalış.
Zorla namaz olmaz be güzelim.
Madem kılıyor gibi yapıyorsun,Allah a dua et o arada,seni bu çıkmazdan kurtarsın inşallah..
Rol yapmaya devam etmekten baska care bulamiyorum ben.
Boyle bir insanin ayetten, dinden anlayacagini sanmam. "Dinde zorlama yoktur" ona viz gelecek. Zaten dinini anlayan biri olsa, bunlari bilirdi.
Madem elin kolun bagli, ona baglisin, ve dahasi bu derece siddet gostermeye meyilli, kapanmis gibi yapmaya devam et bence. Kopruyu gecene kadar ayiya dayi meselesi, sozum meclisten disari. Okulunu oku, kendi ayaklarinin ustunde dur, sonra cik evden, kendi hayatini yasa. Istedigin gibi acil yine. Kendin ol.
Çok üzüldüm umarım babanın bu zorlayıcı fikirleri biran önce değişir.
Konunu okuyunca akklıma yıllar önce komşumuzun kızının yaşadığı şeyler geldi.
O adamda kızını kapatmak istiyordu ve direten kızının saçlarını kazımıştı.
Aklıma geldikçe fena olurum.
Allah yardımcın olsun ..
Merhaba öncelikle herkese.Forumu yakından takip edip önceden üye olmama rağmen ilk mesajımı atmak bugüne nasipmiş.Uzatmadan konuya geçeyim.
2 yıl önce babam olacak şahıs(baba demek istemiyorum artık ona) ablam ve beni kapanmaya zorladı.Babamdan saklanarak yaşadım resmen hayatımı.Onun olduğu yerlerde kapalı,diğer yerlerde açıktım.
Bu yıl liseden mezun oldum.Üniversite sınavlarına girmedim, bu yıl hazırlanıp seneye girmek istedim.Şu an boş olduğumdan kitap masraflarıydı(gerçekten pahalı), üniversiteye gittiğimde birikmiş param olsun diyerek bir işe girdim.Geçen hafta perşembe işe giderken bu şahıs beni açık gördü.Sürekli mesai olduğunda nihayetinde dün konuşabildik.Bana niye açık gittiğimi sordu,bir daha öyle gitmeyeceğimi açık gidersem kafanı kırarım falan dedi.Bende ben kapanmak istemiyorum,açık olacağım diye direttim.Ardından bi güzel dövdü beni.Tokat attı, boğazımı sıktı vs.Öldürmekle tehdit etti sonunda da.
Her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor inanın bıktım artık.Küçük yaşta zorla oruç tutturdu, zorla namaz kıldırıyor(Allah affetsin ama kılıyormuş gibi yapıyorum),zorla kapattırmaya çalışıyor.En baştan güzelce bana deseydi ben şu an belki kapalı olurdum,ama yapmadı hep bağırmayla,dayakla halletmeye çalıştı.Dinde zorlama yoktur diye ayet olmasına rağmen her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor.
Bugün başım ağrıyor dedim işe gitmedim, az önce gidersen kafanı kırarım dedi yine.Yarın ne yapacağımı bilmiyorum.Annem ve ablam benim yanımda, onlarda bana destek çıkıyor ama yok anlamıyor.
Ben baba sevgisi diye bir şey hiç görmedim.Arkadaşlarımın babalarına özenerek geçirdim hayatımı.Artık o kadar usandım ki.Dünden beri sadece ağlıyorum başka yaptığım bir şey yok.Bana öyle çok çektirdi ki ölse 1 gram gözyaşı dökmem onun için.17 yaşındayım şu anda reşit olduğumda(aralıkta) evden gitmeyi düşünür oldum artık öyle bıktırdı ki beni, çileden çıkarttı artık.
Başınızı ağrıttığım için özür dilerim, iyi kötü mesajlarınızı okumak isterim,iyi forumlar.
Sonra ne oldu acaba merak ettim.Yakında benimki de yaparsa şaşırmam artık
Hiç unutmam; yıllar önce kafamı evdeyken meraktan bir sardim, babamdan sopayı yiyecektim az kalsın, kafamdakini fırlatıp attı:) canım babam, benim tek özendiğim kisi :)
Merhaba öncelikle herkese.Forumu yakından takip edip önceden üye olmama rağmen ilk mesajımı atmak bugüne nasipmiş.Uzatmadan konuya geçeyim.
2 yıl önce babam olacak şahıs(baba demek istemiyorum artık ona) ablam ve beni kapanmaya zorladı.Babamdan saklanarak yaşadım resmen hayatımı.Onun olduğu yerlerde kapalı,diğer yerlerde açıktım.
Bu yıl liseden mezun oldum.Üniversite sınavlarına girmedim, bu yıl hazırlanıp seneye girmek istedim.Şu an boş olduğumdan kitap masraflarıydı(gerçekten pahalı), üniversiteye gittiğimde birikmiş param olsun diyerek bir işe girdim.Geçen hafta perşembe işe giderken bu şahıs beni açık gördü.Sürekli mesai olduğunda nihayetinde dün konuşabildik.Bana niye açık gittiğimi sordu,bir daha öyle gitmeyeceğimi açık gidersem kafanı kırarım falan dedi.Bende ben kapanmak istemiyorum,açık olacağım diye direttim.Ardından bi güzel dövdü beni.Tokat attı, boğazımı sıktı vs.Öldürmekle tehdit etti sonunda da.
Her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor inanın bıktım artık.Küçük yaşta zorla oruç tutturdu, zorla namaz kıldırıyor(Allah affetsin ama kılıyormuş gibi yapıyorum),zorla kapattırmaya çalışıyor.En baştan güzelce bana deseydi ben şu an belki kapalı olurdum,ama yapmadı hep bağırmayla,dayakla halletmeye çalıştı.Dinde zorlama yoktur diye ayet olmasına rağmen her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor.
Bugün başım ağrıyor dedim işe gitmedim, az önce gidersen kafanı kırarım dedi yine.Yarın ne yapacağımı bilmiyorum.Annem ve ablam benim yanımda, onlarda bana destek çıkıyor ama yok anlamıyor.
Ben baba sevgisi diye bir şey hiç görmedim.Arkadaşlarımın babalarına özenerek geçirdim hayatımı.Artık o kadar usandım ki.Dünden beri sadece ağlıyorum başka yaptığım bir şey yok.Bana öyle çok çektirdi ki ölse 1 gram gözyaşı dökmem onun için.17 yaşındayım şu anda reşit olduğumda(aralıkta) evden gitmeyi düşünür oldum artık öyle bıktırdı ki beni, çileden çıkarttı artık.
Başınızı ağrıttığım için özür dilerim, iyi kötü mesajlarınızı okumak isterim,iyi forumlar.
Cnm babana sunu soyle kul icin kapanilmaz allah inanci icin kapanilir bu kimsenn haddine diil bir insan icinden geliosa kapanir cunku bu sekil baba yada koca baskisiyla kapananlar ilerde bi sekilde aciliyo we kapanmadan onceki halinden dahada acik kiyafetler tercih edio cunku bastirilmislik pskolojisiyle kendini durduramiyo sen diret bence icinden kapanmak geliosa ne mutlu sana ama gelmiosa kul icin kapanilmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız kapandı canım, babasının uygun gördüğü biri ile evlendi.
En son mutlu görünüyordu, şimdi durumundan haberim yok.
dünde benzer bi konu açıldı ve kapandı
bende babamın dayağını yemişimdir
nasıl kızardım ozamanlar bıktım artık ölsemde kurtulsam diye...
sonra lise sonlara doğru evlensemde kurtulsama döndü bu durum
üniverstede uzak olduğum için çok uğraşamadık birbirimizle
sonra da iş hayatı ve evlilik derken hasret kaldık birbirimize
canım babam benim ya
babalar kızlarına aşıktır herzaman unutmamak lazım
Doğru söylüyorsunuz,benim içimden gelmiyor işte Allah ile benim aramda birşey bu ama yok zorla yaptıracak istediğni.
Anladım teşekkürler sonumuz aynı olmaz inşallah
Benim ki değil işte şu konu yüzünden insan öldürmekle tehdit eder mi kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?