Babam olacak şahıs beni kapanmaya zorluyor.

Rol yapmaya devam etmekten baska care bulamiyorum ben.
Boyle bir insanin ayetten, dinden anlayacagini sanmam. "Dinde zorlama yoktur" ona viz gelecek. Zaten dinini anlayan biri olsa, bunlari bilirdi.
Madem elin kolun bagli, ona baglisin, ve dahasi bu derece siddet gostermeye meyilli, kapanmis gibi yapmaya devam et bence. Kopruyu gecene kadar ayiya dayi meselesi, sozum meclisten disari. Okulunu oku, kendi ayaklarinin ustunde dur, sonra cik evden, kendi hayatini yasa. Istedigin gibi acil yine. Kendin ol.

Sende o ayetlerin babana göster
onun bilmediği çok dayakla, boğaz sıkmakla olmaz bu işler

sana kötü bir yorumda bulunmadım ben abla nasihatı aynı bocalamalardan 17 yaşımda bende geçtim..sonra ne mi oldu kendi hür irademle kapandım..o sebeple dedim bir sene sabret üniversiteye git ne yapacaksan yap diye..üslubum sert geldi sanırım sana...ama şaşırmadım dün senle aynı konuyu yazan kız da senin gibi ters bir cevaba tahrik oluyordu hemen...bir abla tavsiyesi daha yorumları sorgula lütfen belki altlarında kötü bir şey yatmıyordur..ve diğer arkadaşlarında dünden beri söylediği gibi dinde zorlama yoktur..dövmenin hususuda kuranda belirtilmiştir..bazı Müslümanların yanlış yorumlaması yüzünden karısına kızına eziyet eden adamlarla dolu dünya..bilmem şimdi ben sana kötü bir yorumda mı bulunmuşum şüphe ettirdin bana kendimden

Evden kaçmak çözüm değil kesin çözüm iyi bir meslek sahibi olmak. ekonomik özgürlüğün olursa ne babana eyvallahın olur ne ilerde eşine.1 sene sabret işi falan bırak ders çalış üniversiteye gidince öğrenim kredisi alırsın yetmezse part-time bir iş bulursun hem okursun hem çalışırsın.

Ah bi anlasa işte,dayanacak halim yok artık vallahi yoruldum

canım benim babanı öyle kabullenmelisin çünkü değişmesi zor. sen bu süreçte daha mantıklı nasıl davranabilirim bunu düşünüceksin. ben senin yerinde olsam üniv için derslerime çok güzel sarılırdım

geyet güzel ve net cevaplar vermişsin.....böyle bi düşünceye sahip bi kız nasıl evden kaçacak 18 yaşında ona anlam veremedim...yalan yok...konu gerçek gelmedi bana

Son düzenleme:
Daha cok gencsin. Emin ol bir sene daha dayanacak gucun vardir. Baska sehirde universite kazanmaya bak. Sabret azcik daha sirf gonlu olsun dite kapa basini simdiye kadar yaptigin gibi. Ailenle yasiyor olmanjn nimetlerinden faydalan ve ders calis. Gerisini dusunme

Çok üzüldüm umarım babanın bu zorlayıcı fikirleri biran önce değişir.
Konunu okuyunca akklıma yıllar önce komşumuzun kızının yaşadığı şeyler geldi.
O adamda kızını kapatmak istiyordu ve direten kızının saçlarını kazımıştı.
Aklıma geldikçe fena olurum.
Allah yardımcın olsun ..

geyet güzel ve net cevaplar vermişsin.....böyle bi düşünceye sahip bi kız nasıl evden kaçacak 18 yaşında ona anlam veremedim...yalan yok...konu gerçek gelmedi bana

Güzel ve net cevap vermekle nasıl bir bağlantı kurdunuz pes.Gerçek gelmeyebilir yapacağım bir şey yok inandırmak benim elimde değil.

Hergün dua ediyorum zaten iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Zorla kapatıp sevap işlediğini sanan aciz babalar işte,bilselerki sevap değil vebal alıyorlar..[/QUOTE]

Kendince sevap işliyor işte

Saklanmaktan bıktım artık kararımın arkasında duracağım ne yaparsa yapsın

Sonra ne oldu acaba merak ettim.Yakında benimki de yaparsa şaşırmam artık

Cnm babana sunu soyle kul icin kapanilmaz allah inanci icin kapanilir bu kimsenn haddine diil bir insan icinden geliosa kapanir cunku bu sekil baba yada koca baskisiyla kapananlar ilerde bi sekilde aciliyo we kapanmadan onceki halinden dahada acik kiyafetler tercih edio cunku bastirilmislik pskolojisiyle kendini durduramiyo sen diret bence icinden kapanmak geliosa ne mutlu sana ama gelmiosa kul icin kapanilmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dünde benzer bi konu açıldı ve kapandı
bende babamın dayağını yemişimdir
nasıl kızardım ozamanlar bıktım artık ölsemde kurtulsam diye...
sonra lise sonlara doğru evlensemde kurtulsama döndü bu durum
üniverstede uzak olduğum için çok uğraşamadık birbirimizle
sonra da iş hayatı ve evlilik derken hasret kaldık birbirimize
canım babam benim ya
babalar kızlarına aşıktır herzaman unutmamak lazım

Hiç unutmam; yıllar önce kafamı evdeyken meraktan bir sardim, babamdan sopayı yiyecektim az kalsın, kafamdakini fırlatıp attı:) canım babam, benim tek özendiğim kisi :)

bizimkilerde öyle valla hayatım boyunca hep kapanmak istedim ailem herzaman karşı çıktı sonra evlendim kapandım şükür
hayat işte kimisi direterek kapatmaya çalışıyo kimisi kapansın istemiyo

Bu bir yıl boyunca çok sıkı çalış, üniversiteyi kazan. hatta bulunduğun şehir dışındaki bir üniversiteyi kazan. tabi babanın seni şehirdışına göndereceğini pek sanmıyorum ama bence, bir yıl boyunca iyi hal sergilersen izin verir.
mesleğini eline al, kendi ayakların üzerinde dur. reşit olunca da bir çılgınlık yapma. herşey daha kötüye gider. seni zorla evlendirebilirler bile.
şansın bol olsun.

Kimi evlatlar vardır daha geçen haberlerde okumuş kızını yatakta sevgilisiyle bastıgı için bi tokat atmış ve kız koşa koşa karakola gidip babasından şikayetci olmuş adama ceza verdiler. Bazılarıda senin gibi herşeye ragmen merhametlidir işte. Canını sıkma bugünlerin de geçiceğini düşün üniversitene hazırlan güzelce sonra git kendi hayatını kur. Bu dünyaya kimse baban da dahi olsa zorla birşey yaptırılmak yada dayak yemek için gelmiyor.
İçinden gelmeyerke yaptıgın seylerin ne gibi bir sevabı olabilir ki.
Umarım bugünleri en az zararla atlatırsın

Doğru söylüyorsunuz,benim içimden gelmiyor işte Allah ile benim aramda birşey bu ama yok zorla yaptıracak istediğni.

Kız kapandı canım, babasının uygun gördüğü biri ile evlendi.
En son mutlu görünüyordu, şimdi durumundan haberim yok.

Anladım teşekkürler sonumuz aynı olmaz inşallah

Benim ki değil işte şu konu yüzünden insan öldürmekle tehdit eder mi kızını

İnşallah canım herşey dilediğin gibi olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…