Konunun gercek oldugunu dusunuyorum,ayrica gerceklikten uzak degil,cogu insanin bende dahil yasadigi bir durum ne yazik ki... kendini dine nispet edipte bizleri dinden sogutan yobaz,bagnaz,egoistlerin Allah bin belasni versin kendi babamda dahil.... buraya gelipte bu pislikleri savunanlarada Allah akil fikir versin.... hadi konu sahibi ergen,ben 27 yasindayim Allahin huzuruna cikip namaz kilamiyorum 2 gun devam ediyorum bitiyor.. bahane diyenler olacaktir, asla degil!!!! Sen bu din yuzunden hep zorlamaya dayatmaya maruz kalirsan,bu din yuzunden hersey icinde ukte kalirs ku ukte dedigim seyler acik giyinmek falan degil,en basiti bi basketbol takimuna girmek,halk oyunlari ekibibe katilmak,okulbandosuna katilmak,19 mayis gosterilerine katilmak gibi.... cocuklugun basi kapali arkadaslarim gorecek diye sokaklara cikamadan gecerse,spor kiyafetle gidilmesi gereken piknige etekle gitmen sart kosulur ve gidemezsen ne o dine saygin kalir,ne sevgin kalir.. cocuk aklimla aglayarak dua ettigimi bilirim Allahim neden beni hristiyan bi ailenin evladi yapmadin benim ne sucum vardi diye.. dusunebiliyomusunuz hamdetmem gereken muslumanliktan beni daha cocuklugumda tiksindirdiler ... Allah secdeyi nasip etmiyormus,yok yaaa? Bos konusmak ne kadar kolayiniza geliyo... ben simdi simdi kendimi tedavi etmeye calisiyorum yavas yavas... ama bugune kadar yapmadiklarimdan ve yapiyor gorunduklerimden ailem sorumlu,hakkimida helal etmiyorum... aile Allahi sevdirir,dinini sevdirir uzaklastirmaz..
Konunun gercek oldugunu dusunuyorum,ayrica gerceklikten uzak degil,cogu insanin bende dahil yasadigi bir durum ne yazik ki... kendini dine nispet edipte bizleri dinden sogutan yobaz,bagnaz,egoistlerin Allah bin belasni versin kendi babamda dahil.... buraya gelipte bu pislikleri savunanlarada Allah akil fikir versin.... hadi konu sahibi ergen,ben 27 yasindayim Allahin huzuruna cikip namaz kilamiyorum 2 gun devam ediyorum bitiyor.. bahane diyenler olacaktir, asla degil!!!! Sen bu din yuzunden hep zorlamaya dayatmaya maruz kalirsan,bu din yuzunden hersey icinde ukte kalirs ku ukte dedigim seyler acik giyinmek falan degil,en basiti bi basketbol takimuna girmek,halk oyunlari ekibibe katilmak,okulbandosuna katilmak,19 mayis gosterilerine katilmak gibi.... cocuklugun basi kapali arkadaslarim gorecek diye sokaklara cikamadan gecerse,spor kiyafetle gidilmesi gereken piknige etekle gitmen sart kosulur ve gidemezsen ne o dine saygin kalir,ne sevgin kalir.. cocuk aklimla aglayarak dua ettigimi bilirim Allahim neden beni hristiyan bi ailenin evladi yapmadin benim ne sucum vardi diye.. dusunebiliyomusunuz hamdetmem gereken muslumanliktan beni daha cocuklugumda tiksindirdiler ... Allah secdeyi nasip etmiyormus,yok yaaa? Bos konusmak ne kadar kolayiniza geliyo... ben simdi simdi kendimi tedavi etmeye calisiyorum yavas yavas... ama bugune kadar yapmadiklarimdan ve yapiyor gorunduklerimden ailem sorumlu,hakkimida helal etmiyorum... aile Allahi sevdirir,dinini sevdirir uzaklastirmaz..
Seni cok iyi anliyorum cünkü bende cocuk yasta annemin israyiyla kapandim.. Istemiyodum, arkadaslarimin hepsi acikti cünkü. Annemde alismam icin tam kapanma ozaman arkadan bagla demisti. Artik o kadar isrardan sonra icime sinmeyerek kabul ettim.. Bi gün arkadasin biri basin acikken daha güzelsin demisti bana, bende onun etkisinde kalip anne ben acilmak istiyorum dedim. Annemin gözleri öyle dolduki, iyi acil dedi baskada bisey demedi.... Sonra ben kendi kendime ne yapiyorum ben dedim ve basladim aglamaya. Iki güzel söze kandim resmen ama rabbime sükürler olsun acilmadim. O günden bu güne serefle tasidim basimdaki örtüyü. Ters konusanlarada gerekli cevabi vererek susturdum hep. Ben adim gibi eminim basimi acsaydim yanlis yola bile giderdim cünkü arkadaslarimin cogu icki icer... Herzaman ters etki olacak diye bi durum yok. Kapali olmama ragmen namaza 18 yasinda umredeye gittigimde basladim ve suan 22 yasindayim.. O bos gecen yillarima cok üzülüyorum.. Ama inan nasip olmayinca olmuyor..
Pardon da nerden cikardiniz alay ettigimi neye dayanarak karar verdiniz buna ben saygisizlik yapmiyorum asil suan sizin yaptiginiz saygısızliktirsiz hakkatten alay ediyorsunuz bunca insanla bu ne saygısızlıktır..
bana saygisiz demissiniz sizin bu yorumunuz nedir peki? Iki uc ergenmis asil siz saygisizsiniz ayip ya ayrica nereye konu acip açmayacagimizi size soracak değiliz cocuklarin oyunlarina alet olmayinmismis yaziklar olsunRamazan ayı ile alay etmeye çalışan iki üç ergenin arka arkaya açtığı konular bunlar pirim vermemek lazım inançla ilgili konuları ilgili bölüme yazın tartışın sizin yüzünüzden çok kişi banlanır bu günlerde...bu çocukların oyunlarına alet olmamak lazım.
Tutturanlar var canım,benim de bir arkadaşım var kızın ailesinin yanında kapalı,başka bir yere gitti mi açılıyordu olmaz diye birşey yok.Önceden üye olmuş ama şimdi ilk mesajını yaziyormus. Tabi inanmamiz için önceden üye olmuşsun. Ya bi insana nasıl zorla oruç tutturulur ya? Şaka mi yapıyorsun? Resmen fake konu başka hiçbir şey değil. .. daha da cevap yazmam...
Allah ıslah etsin sizi yardım istedik konu açtık ne dinsizliğimiz kaldı ne yalancılığımız kapatılsın konu lütfen, merak eden olursa özel mesajla anlatabilirim merak ettiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?