55 yaşında ki 22 yıldır heran yanımda olan en ufak derdimde yanına koştuğum babam SAPIKMIŞ ! peki ya neye göre kime göre ?
Pek sevgili anneanneciğime göre !
Hanımlar benim annem alman babam ise türk 30 yıldır ne babaannem annemi ne de anneannem babamı sevemedi gitti.. Hani kendimi bildim bileli sürekli laf sokmaları falan duydum da bu kadarı da fazla geldi.
Babaannem yıllardır annemin beceriksizliğini terbiyesizliğini bitiremedi gitti..
Anneannem ise babamın saygısızlığını hiç bir işe yaramayışını bitiremedi yıllardır..
Babam diş hekimi annem ise kimyager evlenince tr ye yerleşmiş ve hiç çalışmamış. Anneannem önce bunu sindirememiş tabii.Sonrası da sürekli gelmiş hiç birşeyden memnun olmamış.
Babannem de hep kendi kriterlerine uygun karadenizli evinde oturan bir gelin istemiş annemi de ırkından dolayı hiç mi hiç istememiş.Kendimi bildim bileli anneme laf sokar ''ahh işte türk bir gelinim olsa şöyle yapardı bana boyle hizmet ederdi'' vs ..
Anneannem ve babaannemin aynı ortamda oldukları zamanları hiç anlatmıyorm bile az çok tahmin edebiliyorsunzdur.
Gel gelelim anneannem artık iyice haddi aştı babam sürekli seyahat ediyordu konferanslar,dersler falan şimdi muayenehanesi de kapattı zaten. 35-45 yaşları arasındaydı genelde bu seyahatları. Neyse geçen yine babama bişeyler sayıyordu babam yoktu arkasından soylenıyordu, demesin mi zaten o hastalarına da asistanlarına da asılıyordur kesin, sürekli ülke dışına ders vermek için gitmeleri de hep bahane her yerde onun bir sevgilisi vardır gibisinden konuşmaya başlayınca bende şalterler attı açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne biçim konuşuyorsun falan filan bir ağız dalaşına girdik bayağı bu bir saat sonrasında fenalaştı hastahaneye götürdüler birşeyi yoktu tansiyonu çıkmış da asıl sorun dayılarım ve teyzem bana cephe almış durumdalar o tartışmadan sonra.
Sizden isteğim sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim anne tarafıyla tamamen bağı koparayım mı ? çünkü haklı oldugum halde beni suçlu görüyorlar anneannemle zaten muhattap olmam dayılarım ve teyzem için soruyorum..
Olur böyle şeyler de sen de saygısızlık yapmışsın He de geç yaşlı kadın, onun demesiyle mi baban sapık oluyor. Birşey demesi gereken biri varsa o da annen araya girmemeliydin.55 yaşında ki 22 yıldır heran yanımda olan en ufak derdimde yanına koştuğum babam SAPIKMIŞ ! peki ya neye göre kime göre ?
Pek sevgili anneanneciğime göre !
Hanımlar benim annem alman babam ise türk 30 yıldır ne babaannem annemi ne de anneannem babamı sevemedi gitti.. Hani kendimi bildim bileli sürekli laf sokmaları falan duydum da bu kadarı da fazla geldi.
Babaannem yıllardır annemin beceriksizliğini terbiyesizliğini bitiremedi gitti..
Anneannem ise babamın saygısızlığını hiç bir işe yaramayışını bitiremedi yıllardır..
Babam diş hekimi annem ise kimyager evlenince tr ye yerleşmiş ve hiç çalışmamış. Anneannem önce bunu sindirememiş tabii.Sonrası da sürekli gelmiş hiç birşeyden memnun olmamış.
Babannem de hep kendi kriterlerine uygun karadenizli evinde oturan bir gelin istemiş annemi de ırkından dolayı hiç mi hiç istememiş.Kendimi bildim bileli anneme laf sokar ''ahh işte türk bir gelinim olsa şöyle yapardı bana boyle hizmet ederdi'' vs ..
Anneannem ve babaannemin aynı ortamda oldukları zamanları hiç anlatmıyorm bile az çok tahmin edebiliyorsunzdur.
Gel gelelim anneannem artık iyice haddi aştı babam sürekli seyahat ediyordu konferanslar,dersler falan şimdi muayenehanesi de kapattı zaten. 35-45 yaşları arasındaydı genelde bu seyahatları. Neyse geçen yine babama bişeyler sayıyordu babam yoktu arkasından soylenıyordu, demesin mi zaten o hastalarına da asistanlarına da asılıyordur kesin, sürekli ülke dışına ders vermek için gitmeleri de hep bahane her yerde onun bir sevgilisi vardır gibisinden konuşmaya başlayınca bende şalterler attı açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne biçim konuşuyorsun falan filan bir ağız dalaşına girdik bayağı bu bir saat sonrasında fenalaştı hastahaneye götürdüler birşeyi yoktu tansiyonu çıkmış da asıl sorun dayılarım ve teyzem bana cephe almış durumdalar o tartışmadan sonra.
Sizden isteğim sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim anne tarafıyla tamamen bağı koparayım mı ? çünkü haklı oldugum halde beni suçlu görüyorlar anneannemle zaten muhattap olmam dayılarım ve teyzem için soruyorum..
Ay ben de öyle sandım Allah korusunAy öyle bir başlık atmışsin ki gerçekten sapıkta yakaladın sandım :)
Bende hayal kirikligimdayimBaslik cekici ama konu mu kopuk yoksa ben mi ? anlamadim konuyu.
Annen ne diyor bu duruma?
Ay öyle bir başlık atmışsin ki gerçekten sapıkta yakaladın sandım :)
Ben olsam hic iplemezdim. Yoklarmis gibi davran. En rahati.
Olur böyle şeyler de sen de saygısızlık yapmışsın He de geç yaşlı kadın, onun demesiyle mi baban sapık oluyor. Birşey demesi gereken biri varsa o da annen araya girmemeliydin.
Baslik cekici ama konu mu kopuk yoksa ben mi ? anlamadim konuyu.
anammmmmmm anne tarafından kaynana çok garıp..hemıde alaman kaynana... tuhaf
ılıskını kesme bu yukumluluk altına gırme ....sonra senın sırtına yuk olur...ama mesafenı koy
annem artık umursamıyor haliyle o da bıkmış..
Ay ben de öyle sandım Allah korusun
Bu arada benim anne tarafımla baba tarafım da sevmez birbirlerini.Ben anneannemle bağlarımı tamamen kopardım ama şöyle söyleyeyim sizin nedenleriniz çok az kalır yanında benim çok sağlam nedenlerim vardı.Sadece babama karşı değil benle alakalı kişisel meselelerdi.Kaç senedir bir an bile pişman olmadım.En iyisi aileler arasında kalmamak aslında.Sen iki tarafın da torunusun.Dünya savaşı mı bu nedir neden taraf tutmak zorundasın ? Yeri geldiğinde anneni, yeri geldiğinde babanı savun ama taraf seçme.Arada kalıp üzülen sen olursun.Bir de hangi tarafı seçersen seç bak annesi/babası kızı bize karşı dolduruyor olacak.
Bence sen canini sikan herkesi görmezden gelmelisin
Bende hayal kirikligimdayim
Keşke sen de umursamasaymışsın da bu raddeye gelmeseymiş. Neyse olan olmuş. Annen annesi ve kardeşleriyle olan ilişkinle ilgili yorum yapmıyor mu şimdi? Yardımcı olmuyor mu?
Canım Allah sabır versin sen kimseyle tartışmaya girme kimseyle de ipleri koparma yaşlarını bilmiyorum ama adı üzerinde babane anane öyle konusmamalari konusunda kendilerini uyar ama işi tartışmaya kavgaya döndürme bir şey olsa en çok sen uzulursun benim babanemde öyle anne baba meselesi değil ama bazen öyle tuhaf yakistirmalar yapıyor ki insanlara yok artık diyorum
amaan klasik kaynana işte.. takmayın
Baslik cekici ama konu mu kopuk yoksa ben mi ? anlamadim konuyu.
İki tarafa da annenizi/babanızı ezdirmeyin derim o zaman ben ama öyle kadını hastanelik edip akrabaların ağzına sakız olarak değl tabi ki..Ya da yaşlıdır diye he he diyin geçin sizi onların yanında sansınlar
Bu arada anne tarafıydı dimi alman olan ? Alman anneannenin böyle olacağını düşünmezdim aslında insan az medeni olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?