''Babam'' Sapıkmış !

Kız küsme yine gel yine aç konunu bekleriz. .Bak yalniz bir abla tavsiyesi daha vereyim sana yanlis anlama samimiyetimle soyluyorum;artik bu konudan baska degisik fikirler pek cikmaz ben sana diyeyim..icini de biraz rahatlatabildi isek sen en iyisi bu konuyu kapattir cunku bizim gibi aayy ne kizin babasi sapikmiymis tarzinda dusuncelerle konuya girilecek kesilmeyecek ve basin sisecek

haklısın sanırım az cok fikir olustu kafam da, duymayacağim görmeyeceğim, konusmayacagım.. nereden kapanıyordu konu yahu ?

Boğazına çökmemişsin, yine iyi bile idare etmişsin canım.
Ben olsaydım elimden alamazlardı valla
Anneanne değil ya ciğerimin köşesi olsun, saygısızlık edemez.
O teyzelerin falan da alsınlar cephelerini, savaş ilan etsinler hatta. Tavşan dağa küssün boşverrrrr

Her iki tarafta birbirini sevmediği için doğal olarak her iki tarafta olanı da olmayanı da söyler... Hiç takmayın zaten sizi dinlemezler de ...

Başlık olay yalnız okuyunca insanın aklına türlü düşünce geliyor
içerikte sapıklıkla ilgili herhangi birşey yok

Büyük kültür farklılıkları var iki aile arasında. İki tarafta bunca yıla rağmen sindirememiş bu evliliği. Bu saatten sonra senin birşeyler yapıp düzeltmen de mümkün değil. Anneannen çok fazla haddini aşmış. Söylediğin şeyleri de fazlasıyla hak etmiş. Teyzene ve dayına da laf düşmez bütün bunlardan sonra. Ben babama veya anneme laf söyleyecek herhangi biriyle asla samimi olmazdım kim olursa olsun. Madem onlar da sana cephe almışlar salla gitsin.

Kızlar nasıl başlıklar atıyorsunuz. Görünce dehşete düştüm! Baban ve annem ayrımı anlayamadım tam özürdilerim

fragmanı etkileyici ama reytingi taban Türk dizisi gibi olmuş bu konu

Yaşlıysa yaşlı,büyükse büyük.Ona göre davransın madem.Anne olması ona her hakareti etme hakkını vermiyor.İyi yapmışsın.

Yaşlıysa yaşlı,büyükse büyük.Ona göre davransın madem.Anne olması ona her hakareti etme hakkını vermiyor.İyi yapmışsın.

ben de iyi yaptıgımı dusunuyordum ama artık karısmayacagım sanırım kim napıyorsa yapsın

Keşke sen araya girmeseydin zaten ortam sürekli gergin bir de sen tuz biber olmuşsun tüm bu olayların üstüne sen keşke bu olanlara seyirci olarak kalsaydın sonuçta karşı geldiğin insan annen senin ne olursa olsun gerek yoktu konuşmak istediysen de düzgün ve sakin bir şekilde durumu anlatsaydın annene anne ben babam hakkında böyle konuşmanı istemiyorum son derece rahatsızlık duyuyorum babama yakıştırdığın bu cümleleri gerçekten kendi gözün ile gördün de mi bunları ona söylüyorsun diyebilseydin keşke

başlıktan hemen daldım içeri ama bişey yokmuş yeaa çıkyom ben

Akrabalarınla bağını koparma bence...olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama onlar senin kanından zor bir duruma düşsen ya da onlar düşse yine birbirinizin yanında olacak oaln sizsiniz..

yaşın kaç olursa olsun o ailenin çocugusun ve büyüklerin arasına girme! baban kendini savunur takma kafanı :)
şimdi sen anneannene cephe alcan anne tarafın sana cephe alcaklar ondan sonra yok çocuk yetiştirememişssiniz yok terbiye verememişssiniz falan filan başın ağrır sen takma çekil köşene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…