''Babam'' Sapıkmış !

Ne bicim baslık bu babam sapıkmıs fılaan bence degıstır yada konuyu kapat canım

Hmm
Hata sende bence canim... Benim annem avusturyali babam türk... Ve ordan çok iyi biliyorum almanlarin yaşamlarini... Anneannenin babana böyle 'iftira' atmaları çok normal... Onlara göre oyle bir yaşam normal çünkü...aşırı tepki vermişsin..
Bundan sonraysa anneannenin gönlünü al bence...:)

Canım her kim olursa olsun sonuçta senin baban ..
Benim de sevdiğim iyi bir babam olsaydı
Dayı , teyze görmezdi gözüm açıkçası ...
İstemediğin hiç kimseyi hayatında tutmaya mecbur değilsin hem..

yanlış anlamışsın canım annem değil anneannem bu şekil de konuşuyor annem genel de söylenenlere sessiz kalıyor anneme kızdıgım tek nokta bu.

başlıktan hemen daldım içeri ama bişey yokmuş yeaa çıkyom ben

başlık için özür dilerim

Akrabalarınla bağını koparma bence...olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama onlar senin kanından zor bir duruma düşsen ya da onlar düşse yine birbirinizin yanında olacak oaln sizsiniz..

bağ koparmak değil de işte fazla umursamamaya çalışacağım artık..

babam o ortam da yoktu arkasından söylendi bunlar olsa savunurdu elbette :)
evet haklısın olay bu haddeye de gelebilir bu şekil de düşünmemiştim ..

her gün atraksyon peşindesiniz kızlar

hatunların hepsi aynı demek ki

Ne bicim baslık bu babam sapıkmıs fılaan bence degıstır yada konuyu kapat canım

anneannemle olan sıkıntım babama ettiği sapık lafından zaten başlık da o yuzden boyle oldu ve maalesef değiştirremiyorum..

yoo anneanneme göre de normal birşey değil olsaydı bunları soylemezdi inan yani o zaman hoş birşey soylemiş olurdu onun amacı babamı kötülemek zaten..

Canım her kim olursa olsun sonuçta senin baban ..
Benim de sevdiğim iyi bir babam olsaydı
Dayı , teyze görmezdi gözüm açıkçası ...
İstemediğin hiç kimseyi hayatında tutmaya mecbur değilsin hem..

ben aynı tutumu annem için babaanneme de sergiliyorum ama bu kadar sert olmadım hiç çünkü babaannem hiç bu kadar aşırıya kaçmadı anneannem gibi.. o lafa kafayı yedim ben sonucta bu işte delirdim

Bazı Alman'lar Türk'lerden iyice soğumuş durumdalar.
Hele ki yaşlı olanları , eğer anneanneniz de böyleyse , artık böyle gidecektir yani.
Değişmez
Kaldı ki kendi kızı da sessiz kalıyormuş.
Kendi aileniz içinde mutlu olmaya bakın yani.
Sen her seferinde de atılma bence stres olursun.
Babaanneye ayrı dert anlat , anneanneye ayrı..

bizimkiler 30 yıldır böyle alıştım zaten ama bu fazla geldi işte bana..

tamam babaannem de annemi cok sevmez ama anneannemin babamı sevmemesi kadr değil.
Evet karar aldım sessiz sessiz izlicem sadece

Bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez,bence araya girmeyin.Söylemeden de edemeyeceğim sırf konu okunsun diye böyle başlıklar koymak tuhaf geliyor.

Kime icinden nasil geliyorsa o sekilde davran kimse icin kendini kasmana gerek yok

Bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez,bence araya girmeyin.Söylemeden de edemeyeceğim sırf konu okunsun diye böyle başlıklar koymak tuhaf geliyor.

o şekil de karar aldım zaten artık karışmam.. aslında bu sizin görüşünüz çünkü öyle bir niyetim yoktu diğer yorumlarda da birçok kez belirttim.

Kime icinden nasil geliyorsa o sekilde davran kimse icin kendini kasmana gerek yok

gıgımı cıkartmam artık akıllandm zaten :)

Valla haksiz yere biri bisey deyince genc yasli farketmiyor bnde hakim olamiyorum kendime

dayına ve teyzene herşeyi anlat anlamazlarsa onlarlada kes muhabbeti bence

konusma durumu olursa yapilan terbiyesizligi anlat bence.. baktim diretiyolar, mesafeli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…