- 22 Temmuz 2021
- 14
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi merhabalaaar0123
-
Siz öğretmen o memur tek engel bu ise engel değil. İtibarlı bir iş.Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sadece meslek takıntısı ise ikna edebilirsiniz.Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sadece meslekse sorun ikna olur gibi babanızı kırmayın bence ikna yoluna gidinÖncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Babanızın kişiliğini, karakterini tanımadan önyargı yapması hoş olmamış, sonuçta memur olduğu için babanız ikna olur gibi geliyor.Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Zabıt katibinin de memur olduğunu unutmuş sanki babanız. Maaş dengesi, çalışma düzeni, eğitim düzeyi olarak bakmak lazım aslında bunlar denk ya da yakınsa babanız abartıyor. Gerçekten kararlıysanız yaşınız uygunsa ağırlığınızı koyup net olmanız gerekir.Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Tek sebep buysa olurBilmiyorum ikna olmayacak gibi sanki
Haklısınız bende kesinlikle size katılıyorum ama bildiğiniz gibi aileler çocuklarını hep yüksekte görür.Öğretmenlikle zabıt katipliği arasında pek bir fark yok ki. Üniversite mezunuysa hele ki. Eğitim düzeyi ve maaşlar hemen hemen aynı. Öğretmensiniz diye doktor ya da zengin bir koca mı istiyor babanız? Siz de bulunmaz nimet değilsiniz, bir sürü öğretmen var ortalıkta.
Evet ama sevgilimde bu durum çok zoruna gidiyor.Ben de öğretmenim aynı fakülteden mezun olduğum bir kaç arkadaşım zabıt katibi oldu.
Kırsalda öğretmense her meslek grubu için en cazip eş adayı gözüyle bakılıyor o yüzden de babanız uygun görmüyordur. Bu durumda ikna etme yoluna bakacaksınız.
İnşallahÖnemli olan dürüst, iyi niyetli, sizi seven, Allah'tan korkan bir insan olması değil mi? Bazı ebeveynler buna odaklanmak yerine ille de statü, para, bilmem neye odaklanıyor. Ki o da memur siz de memursunuz işte daha ne. İlla doktor, hakim mi olması lazım? İnşaallah babanız tanımak için bir şans verir.
Evet ama aileminde gönül koymasını istemiyorum.Zabıt katibinin de memur olduğunu unutmuş sanki babanız. Maaş dengesi, çalışma düzeni, eğitim düzeyi olarak bakmak lazım aslında bunlar denk ya da yakınsa babanız abartıyor. Gerçekten kararlıysanız yaşınız uygunsa ağırlığınızı koyup net olmanız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?