Babam Sınıfta Kaldı Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ezgi Asaroğlu ve Cem Davran ‘lı Gani Müjde İmzalı Babam sınıfta kaldı yakında ekranlarda yerini alacak.Sevilen oyuncu Ezgi Asaroğlu Leyla İle Mecnun dizisinden sonra ekranlara dönmüş olacak…

Ünlü mizahçı, yazımına devam ettiği “Babam sınıfta kaldı” adlı projesinde aynı üniversitede okuyan bir baba kız hikayesi için kafasındaki cast’ın Ezgi Asaroğlu ve Cem Davran olduğunu söyledi.

Solculuktan dolayı üniversiteden atılmış daha sonra da aftan yararlanarak tekrar okula dönen ve kızı ile aynı sınıfta okuyan komik bir baba kız hikayesi olacağını ifade etti.

Temmuz ayında FOX ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Cem Davran, Halit Akçatepe, Defne Samyeli, Mesut Yar, Ani İpekkaya, Melis Tüzüngüç, Çağrı Çıtanak, Hatice Pınar Köklü rol alıyor.

Pis Yedili ve Hayat Bilgisi dizilerinde olduğu gibi yeni yıldız adaylarını izleyiciyle buluşturacak olan Babam Sınıfta Kaldı, temelinde bir baba-kız hikâyesini konu alıyor; liseyi yeni bitiren Yağmur (Melis Tüzüngüç) kazandığı üniversite sayesinde özgürlüğe adım attığını sandığı anda, aftan yararlanan babası ile birlikte okuyacağını öğrenir ve bütün hayalleri suya düşer. Oysa babası Erman (Cem Davran) için durum farklıdır. Erman hem üniversite tahsilini tamamlayacak hem de kızına yakından göz kulak olacağı için bir taşla iki kuş vuracaktır. Yağmur’u üniversitede bekleyen güzel ama zor zamanların yanı sıra babası Erman için de zorlu bir süreç başlayacaktır. Zira Yağmur’un annesi ile evlenmeden yıllar önce terk ettiği sözlüsü Çiğdem (Defne Samyeli) aynı okulda Dekan olmuştur.

[video=youtube;TXKb5zBN3jc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TXKb5zBN3jc[/video]

Açıkçası dizinin oyuncu kadrosu çok zengin olduğundan ve fox tv'nin yapmış olduğu dizi ataklarından dolayı diziler gerçekten kaliteli bir hal aldı ve yeni çıkacak olan babam sınıfta kaldı dizisi de çok güzel olacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun diyoruz...

Gani Müjdenin kalemini, esprilerini cok cocukca buluyorum. En fazla lise çağındakilere hitap ediyor gibi zaten coğunlukla onlar izliyor.
Ama Cem Davran için bir bakacağım:)

Fox tv o kadar cok yayınladı ki, ilk bölümünü izleyiverdim ve cok eglenceli buldum.

Basroldeki kız cok sevimli geldi bana, bundan sonra da izlerim.

yaz dönemi için izlenilebilir bir dizi. ama sezon dizileri başlayınca fazla dayanamayabilir. başrol kız oyuncu için daha iyi bir altarnetif olabilirdi.

Ezgi yani Lm deki adıyla leyloş oynayacak diye sevindiğim bir diziydi ama onu göremedim

Başroldeki kız kötü değil ama Ezgi olsa nasıl olurdu acaba merak etmiştim.

başrol kız oyuncunun ismini (Melis Tüzüngüç) google a yazdığımızda açık saçık fotografları çıkıyor. ne şekilde meşhur oldu malum. bu yüzden daha iyi bir ''bayan oyuncu '' seçilebilirdi. cem davranı beğendiğim bir oyuncu olduğundan izliyorum

kızın saçını hangi akla hizmet o kadar uzatıp bir de 90 lardan kalma röfleler atmışlar anlam veremedim.

çok kötü görünüyor.

Bu dizi Melis için izlenmeye değer. Çok güzel bir kız ve yaşına rağmen iyi oyuncu olmaya aday xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ezgi kim? bu arada bu dizi tutmaz ne zaman açsam hergün tekrarı var be kardeşim

Sırf Melis için izliyorum..
Yaşına göre gerçekten iyi.. mimiklerini falan çok iyi kullanıyor..

Bu diziyle biraz daha olgunlaşmış.

Dizide tek ısınamadığım oyuncu Bengi İdil Uras

asiyeeee küçük kızzz lülülülü

Son düzenleme:
tam da eğlenebileceğimiz bir dizi çıktı diye düşünürken aslında gayet iyi de giderken Kaan' ın eski sevgilisinin gelişiyle beni kendinden soğutmuş dizidir.

ayrıca baş roldeki kız da olmamış bence, oyunculuğunu beğenmiyorum ben. hele o saçlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…