Yok vermem bi de karısından gizli olacakmış bütün bunlar.nasıl bir baba. nasıl bir olay. Allah sabır versin ama sakın vermeyin sakın. o ev mevzusunu da kendiniz bulun alın onunla iş yapmayın
karısı dediğiniz ikinci eşi mi?Yok vermem bi de karısından gizli olacakmış bütün bunlar.
Evlenmeden 7 sene önce görüşmedim evlenirken kocam tanışmak istiyorum dedi öylelikle barıştık. Annem de sağlığında çok tembihledi babanla görüş gölgesi yeter diye de yararı yok zararı var annem yalnız kalmayım diye tembihlemiştir. Çocuğum anaanne sevgisi alamıcak bari dede sevgisi alsın diyorum ama bu çocuğun altınlarına da göz dikecek gibi duruyo.babanla hç görüşmesen?
Teşekkürler.İmtihanınız büyük bol dua edin babanızada sakın taviz vermeyin
Siz doğru olani yapıyorsunuz
Bana da öyle geliyo.Her şeye rağmen babanız ama bence boşanma filan yok karısının haberi olmayacak dediğine inanmayın sizi kandırmak istiyor olabilir zaten bugüne kadar size babalık bile yapmamış para istemesini biliyor , gerilmeyin hamileymiş siniz zaten kendinizi üzmeyin.
Zaten kırmak, terslemek istemediğimden böyle oldu para bence ama kocamdan habersiz ben para veremem kiçanladığım kadarıyla olsada olur olmasa da olur bir tip babanız. ama yine de ileride vicdan azabı çekmemek için tartışmayın, ağır konuşmayın. eşiniz muhatap olsun. biz de para hesabı eşimde git ondan iste deyin. onu da uyarın olmaz deyip kestirip atsın.
Evet ikinci eşi, galiba yavaştan yavaştan kesicem görüşmeyi.karısı dediğiniz ikinci eşi mi?
bence kendiniz için görüşmeyi falan bile kesseniz daha iyi olur
Öyle gibi.Kesinlikle kurus verme... hatta gorusme bile belli ki stresten baska bi getirisi yok babanin... ama gorusursen goturdugu seyler olacak...
Haberi var zaten iyi polis kötü polisi oynuyoruz.Bu bütün olanları mutlaka kocana da anlat. Bişey gizleme sakın. Bide görüşmemeye çalışsan babanla keşke
EV aldık bütün paramız oraya gitti yakında taşınacağınız için de şuan kiracı var diyin kira parası almıyoruz diye söyleyin diğer ev sahibi kira parısını peşin almış dersiniz kiraya verdik desen kira parasını bana ver der.Evlenmeden 7 sene önce görüşmedim evlenirken kocam tanışmak istiyorum dedi öylelikle barıştık. Annem de sağlığında çok tembihledi babanla görüş gölgesi yeter diye de yararı yok zararı var annem yalnız kalmayım diye tembihlemiştir. Çocuğum anaanne sevgisi alamıcak bari dede sevgisi alsın diyorum ama bu çocuğun altınlarına da göz dikecek gibi duruyo.
Teşekkürler.
Bana da öyle geliyo.
Zaten kırmak, terslemek istemediğimden böyle oldu para bence ama kocamdan habersiz ben para veremem kiç
Evet ikinci eşi, galiba yavaştan yavaştan kesicem görüşmeyi.
Öyle gibi.
Haberi var zaten iyi polis kötü polisi oynuyoruz.
Ben de sinirleniyorum işte.Sorumsuz bir baba işte.
Uzak durmakta fayda var, siz birşey vermedikten sonra onun da alamayacağına göre.
İrtibatınızı azaltın hatta kesin bile.
İçten içe babanıza çok sinirlendim...
Aynen ya annemin kemikleri sızlıcak.çüş zamanında boşandığı kadının parasına göz dikmek ne demek siz bu adama baba demekten vazgeçin bir hoşt diyin huzurunuz için bence
Cıks vermem de gerildim olaylara işte.sakın verme
Bu gidişle öyle yapıcaz.Sizi, hele de dogacak torununu zerre dusunmeyen biri. Hic gorusmeseniz daha iyi.
Çok şükür yememizden içmemizden hiç kısmadık, zaruri ihtiyaçlarımızı da kesinlikle alıyoruz hatta tatile bile gittik ama her şeyi minimum yaşayınca ve lüks istemeyince becerdik bi şeyler tabi annemden kalanlar çok etkiledi.Naparsınız bılmem ama helal olsun sıze esınızle.Gercekten cok ıyı para bırıktırmıssınız
Babanıza para vermeyın bu arada ne munasebet
Ya onu da düşündük de işte bu defa da nerden aldınız dicek, onu sorcak bunu sorcak yalan üstüne yalan olacak. Zaten kendi paramı veremem dediğimde bileziğini sat, işyerinden iste, amcandan iste demesi sizinirimi bozdu. Hele hele annemin bilezikleri ya parasında değilim birini bana takmıştı nikahımda biri annemindi annem hastanedeyken bileğinden çıkardım nasıl satarım onu.EV aldık bütün paramız oraya gitti yakında taşınacağınız için de şuan kiracı var diyin kira parası almıyoruz diye söyleyin diğer ev sahibi kira parısını peşin almış dersiniz kiraya verdik desen kira parasını bana ver der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?