ya ben evlendikten sonra evliliğe çokta iyi bakmamaya başladım ağrısız başına dert almak heleki çocuğu var.belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama hiçbir zaman kızından vazgeçemez ve eski kızarkadaşıylada görüşecek muatap olucak yeri gelicek çocuk yüzünden kavga edicek ve sen olayların dışında izleyicisin engelleyemezsin bunu.sen kızıını alırken yanında olsanda geriliceksin.ben aşırı kıskancım bana yanlış geliyor.evlenmek kolay diil ani bi karar hiç değil bazen aileler bizim göremediklerimizi görebiliyorlar.yinede biz senin yaşam tarzını bilmiyoruz belki sen bunları abullenebilirsin.
selam arkadaslar ,
umarim bana bir yol göstere bilirsinnis.
ben 27 yasinda almanyadan hic evlenmemis biriyim.
usun süreden beri bir erkek arkadasim var ve birbirimisi cok seviyorus.
ama türk olmadigi icin (ama müslüman) ve bi kizi oldugu icin babam karsi cikiyor.
bir tanis diyorum tanismiyor. olmas dedimmi olmas demektir diyor.
ne yapcami bilmiyorum cok seviyorum sevgilimde beni cok seviyor.
bikerede o denicek babamla konusmayi. eyer olmassa, yanima gel yerles evlenelim diyor. ama öyle bisey yaparsam ailemi kaybedecegimden eminim.
gidersemm kacarsam ailemi kaybetcem , kalirsam ise askimmi kaybetcem.
ne yapayim bi yanim git sevdiginle mutlu ol diyor öteki yanim gidersen aileni kaybetceksin diyor.
birde babam böyle cok hep elalem ne der seyinde. simdik hic evlenmemis biri olarak bi cocuklu adama gidersem veya türk olmayan ama müslüman birine gidersem elalem ne düsünür diye düsünüyor. hic benim mutlulugumu düsünmüyor günden güne eriyorum hep moralim bosuk. iki arada kaldim .
bide bi sorunum daha var aslinda cocugu oldugu icin erkek arkadasim eski kiz arkadasiyla hep görüsmek sorunda cocuguna karsi bisey demiyorum onun kizi benimde kizim ama eski sevgilisinden cok kiskanyorum onu görüsüyolar diye.
simdikden söledim evlendigimis vakit dedim beraber gidip kizini alip geliris hep dedim beraberde tekrar anesine veriris dedim. oda kabul etti. ama simdik korkuyom ya evlendikten sonra kendisi onun evine giderse simdiki gibi diye korkuyorum sisce öyle bisey yaparmi ?
size kacayimmi ???? evden cikip bidaha geri ddönmeyeyimmi ???
cevaplarinisi bekliyorum lütfen yardim bi akil verin bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?