Babam ve bebegim

Sizi korkutmak istemem ama tanidim 50li yaslarinda bir kadin var o bebekken dayisi havaya ziplatirken kalca kemigine zarar vermis kadin aksayarak yuruyor.
Allah korusun cok tehlikeli. 1000 kisi cocugunu havaya firlatiyor ve hic zarar gormuyor olabilir. Ama bu hic olmayacak anlamina grlmiyor malesef.

sizinle bir video paylaşacağım:)

Bebeği kucağından çekip almak olmaz.ama çok üzüldüğünüzü söyleyin.büyük tehlikelerini anlatın mesela benim amcamın bebekken havaya atıp tutulmasından dolayı bir gözü kaymış göremiyor bebekken olmuş bundan olduğu biliniyor ama kesin de değil tabi görüşmemek te olmaz güzel bir dille çok tehlikeli olduğunu anlatırsınız bebeğiniz kilolu mu bende kilolu bebekleri sert severim Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin

anne yada baba herhangi birşeyden çekiniyorsa ve sizi yapmayın diye uyarıyorsa bunda ayıplanacak kırılacak birşey yok! ister baba olsun ister 10 kat uzaktan el.. hiç farketmez. ben genelde yabancı kişilerin çocuklarını hiç ellemem. uzaktan agucuk gugucuk.. ama kardeşim doğum yapsa mesela benim öngörmediğim birşey olsa ve söylese yapma diye asla yapmam. asla da alınmam.. alınıp bozulan insanları da anlamıyorum; "yok fanusa koy, yok amma da değerli" değerli evet... o kişinin canı çünkü.. .sanada *düşer.

millete kolay geliyor da ondan.. endişe etmeyin bebeğiniz iyidir. ama siz de dikkat edin bu andan sonra. gelen kişi öpüp sevip gidiyor. eee sonra o çocuk mikrop kapsa? aman ona ne, sevmiş işte.. annesi düşünsün. hasta olsa annesi bakacak.. o na ne! maalesef mantık bu bizde. siz içinize sinmeyen hiçbirşeyi yaptırmayın. isterlerse evhamlı desinler. sizin içiniz rahat etsin. çok güzel birşey söylediniz "siz öpmeye kıyamıyorsunuz, o zaman onlara bi halt demek düşmez" bu kadar net.

aynen oyle. Doguran buyuten butun kahrini acisini ceken= anne.

Ama bebegi hakkinda soz sahibi olamayacak. Hihi oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…