Babam ve bebegim

Zaten o ne der, bu ne der,ayıp olur mu diye diye, elalemi düşüne düşüne başımıza gelir her şey.
Önceliğiniz kendiniz ve çocuk olsun her zaman.
Ayıp olursa da olsun.

valla simdi tepki alcam ama anneni tembihle oda babana iki üc tane saplatsin sevme niyetine bakalim hosuna gitcekmi, o senin cocugun ona birsey olsa kendini affetmezsin. korktugun basina gelmeden al önlemini. baba biraz sabret büyüsün de. böyle yaparsan gelmem de, üzerine bide agla anlar belki

Yorumlari okuyunca kendimi daha kotu hissettim Keske daha iyi korusaydim evladimi. Inanin icim sizliyor her seferinde baba yapma o daha cok kucuk diyorum ama dinlemiyor. Elinden almaya calisiyorum sirtina vurmaya devam ediyor. Sanirim bir sure gorusmemek en iyisi. Ben dort yil bekledim bir bebegimin olmasini onu gozumden sakiniyorum opmeye kiyamazken boyle olmasi beni cok uzuyor. Catistigim konu sadece buda degil bazi insanlar o kadar dusuncesizce davraniyorki. Ben annesi oldugum halde onun kasigini bile agzima surmezken esimin annesi ve babasi her arkami dondugumde kendi agzindan yediriyorlar nefret ediyorum. Tepki gosteriyorum adim evhamliya cikiyor. Misafirlige gidiyorum bebegimin bulundugu ortamda camasir suyu kullananlar oluyor bizden sonra kullanin diyorum ne olacak diyorlar alip uzaklasiyorum ordan ne kadar pimpiriklisin diyolar. Neymis bebegin bunyesi alismasi lazimmis. Cahiller mikropmu bu bunyesi alissin bildigin kimyasal ne kadar maruz kalsa o kadar zararli biz yetiskinlerin bile gozunu burnunu yakiyor kucucuk bebege ne kadar zarari var allah bilir. Bu gibi seyleri cok yasiyorum herkeste bir cok bilmislik. Cok doluyum kusura bakmayin.

Öyle sevmeye başldıgında kibarca alın elinden altı pislendi karnı acıktı vs uydurun. Ya da baba öyle yapma geceleri sarsılarak bağırarak uyanıyor diyin. Doktor yasakladı sert sevilme şeklini

Hem fiziki hem psikolojik zararlati varmis bu havaya atarak sevmemin. Ben bebegimi oyle severdim. Bakicim beni uyardi!!. Bende ana olarak uydum tabii. Cocuk guluyor diye hosumuza gidiyor yapiyoruz fakat cocuk korkup guven problemine sebep olabilirmis. Beyin sarsilmasi vs.zaten biliyorsunuzdur. Cocugum herkesten kiymetli kimse kusura bakmasin. Arkadaslarim senin cocugu hic opmedik, opmeye korkuyoruz derler hala:))) bu arada 11aylik olduk yakinda yasina girecek insallah. Çemkiririm kiskanirim kim olursa olsun.. Kurallarim vardir. Bebegimin altini yalniz degistiririm . Sebep olarak simdiden mahremiyeti ogrensin derim. Basta yadirgarlar sonra haklisin dogrusunu yapiyorsun derler. Biraz mesafe koy laftan anlamiyorsa

Herkese bu tepkileri verirken asıl em büyük tehlikeyi hatayı yapan babanıza vermelisiniz baba yapma demekle bitecek bir olay mı bu ısrarla devam ediyomuş. Çocuk düşşe kalıcı bi hasar oluşşa ne yapacaksınız iş işten geçtikten sonra?

bu ne ya 8 aylik bebek tavana degmeye az kalmalar vurmalar atmalar tutmalar. ay yavrucak şok oluyodur. yaptrmayin ya Alah korusun.severken abartmayalm de.

Melekler korur lafına rahatladınız mı gerçekten?

Geçen bayram oğlum 1 yaşında falandı. Gittiğimiz eve başka bir misafir gelmişti. Adam böyle sert seviyormuş marifet gibi anlatıyor.
Bir ara oğlum onun koltuğunun yanında akülü arabaya binmişken çocuğun kafasını tuttu çevirmesini engelliyor. Çocuk haliyle kurtulmak için uğraşıyor. "Ne yapıyorsun sen bıraksana çocuğu daha bıngıldağı bile kapanmadı onun" diye tersledim..
Bütün modum düştü herkes de anladı..

Baba bile olsa çocuk sizin çocuğunuz. Onu belli bir yaşa gelene kadar tüm kötü ihtimallerden korumak sizin vazifeniz..

Çocuk 1 yaşına gelene kadar çocuğa biseydik olmaz fazla korkma canım ha aşırıya kaçmadın babanız haklisiniz orda fakat burda derlerki ben avustuyadanim çocuk 1 yaşına gelene kadar onlar plastik gibidir derler ha bu ladin üzerine çocuğu atsin tabana filan demiyom senin için diyom aşırıya kacinılmasın ama ne güzel bak güzel güzel sevsin bazıları babamız sevgiyi diye agliyorlar sizde adam hevesini aldim sevsin bise yok bunda cnm .. babanı kırmadan güzel bi şekilde konuş hatta ve hatta baban çocuğu mu zıplatcak yataga yat oyle oyna de en gubenilir yatak

Uyarmanıza, çocuğu kucağından almanıza, defalarca anlatmanıza rağmen buna devam ediyorsa tek şey kalmış geriye, çocuğu ona vermeyeceksiniz. Ver biraz vurup fırlatayım çok hırpalayasım geldi dese de olmaz babacım sen uzaktan sev diyeceksin. O ağzından yemek veren iğrençliği kim yapıyorsa da yaptırmayın efendim. Evcil hayvan mı bu yavrucak. Bebek de bir insan karakteri kişiliği var yani ne bileyim bebeğe empati yaptım da çok zor vallahi. Çiğnenmiş yemekler, kafayı tavana vurma tehlikeleri, sırta karına vurmalar falan... Vallahi sinirlerim hopladı gece gece

Ay çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız. Bu konu çok önemli. Hırpalanarak, ısırılarak, şiddetle sevilen çocuklarda bu sorun oluyormuş. Bir an önce bebeği rahat bırakmaları gerekiyor. İlerde insan ilişkileri çok sıkıntılı oluyormuş. Uzmanlar bu konuda çok ciddi bir şekilde uyarıyorlar. Özel alanını çizememek, kendini koruyamamak çok çok büyük bir sorun olur. Lütfen anneler bu konuda duyarlı olalım.

Ben bu öpme işine de çok takığım. El kadar bebekler neden öpülür ki
Yani kendini savunamıyor koruyup kollayamıyor diye sonuna kadar gitmeye çalışıyor şu insanlar.
Nefret ediyorum şu tiplerden. Bebek daha kaç günlük, tükürüklü tükürüklü şlaaaaap diye paltan kurbağası gibi vakumluyorlar bebeğin suratını. İğrenç ya. Ben bebeğin yerinde olsam annesinin karnına geri dönmek isterim iiiğğğğreeenç

Maalesef öpüyorlar bişey deyince de tek çocuk doğuran sen oluyorsun. Aman be kıymetli çocuğun vsrmış muamelesi yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…