Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir nedenden ötürü karakola gidip hakkımı aramak için şikayet olmamdan ötürü babam tarafından sokakta meydan dayağı yedim,çenemi kırdı,heryerim mosmor,psikolojim sıfırın altında kendimi kaybetmek üzereyim üstelik babam beni darp ederken "erkek gücümü gösteriyorum sana bak" dedi,daha sonrasını hatırlamıyorum ambulansla hastaneye kaldırıldım. mahkemeye suç duyurusunda bulundum ve artık babam denecek o adamla mahkemede hesaplaşacağız. Ben ne yapacağım ? kendimi kaybetmek üzereyim. Dert ortağım olun nolur!![]()
geçmiş olsun canım kaç yaşındaın. evlimisin? çalışıyormusun?? sana destek olucak annen yada kardeşin varmı ? umarım en kısa zamanda sorun çözülür?
tam bilmiyorum ama kötü durumda kalırsan karakola gitsen kadın sıgınma evleri var diye duymuştum baban istemiyorsa eve seni gidebilecek yer olabilir sana
Geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok üzücü bir durum. Nerede kalıyorsunuz peki? Anneniz, kardeşleriniz yok mu? Kimse destek olmuyor mu size? Bazılarının aileden yana yüzü gülmüyor ne yazık ki. İçinde evlat sevgisi yerine, bu kadar kin ve öfke barındırabilen insanları anlamıyorum. Erkeklik gücüymüş, gücü yettiğine el kaldırmak erkeklik mi oluyormuş? Durumunuzu tam belirtmemişsiniz. Çalışıyor musunuz, okuyor musunuz? Kendi ayaklarınızın üstünde durmanız şart. Yalnız ve çaresiz değilsiniz ama lütfen güçlü olun.
Kesin bir erkek arkadşı olayı ve sen doğulu bir ailenin kızısın değil mi?
Babalar böyledir daha doğrusu baba kelimesi yakışmıyor böylelerine.
Gayet doğru ve iyi olanı yapmışsın .
Şimdi güçlü olup sirkelenme vakti ayağa kalk ve hayatın için güzel şeyler yap ki.
Çalış oku ..
vs gibisinden diyorum.
Yap ki ailene hiç bir zaman muhtaç olmıyasın.
Ve gel gelelim unutma dayağa müsait olan bir insan acizdir.
Senin baban aciz bir insan.
Ailesinden gördüğü aptallca muameleyi devam ettiriyor yada.
Allah ıslah etsin meraklanma hep yanındayız..
Kusura bakmayin ama boyle bir insana baba kelimesini gectim,insan bile denilemez,o yuzden ne gerekiyorsa yapin kesinlikle.Sizi nasil bu hale getirir herkesin ortasinda ! Hic mi vicdan yok anlamadim.
En azindan annenizin sizin yaninda olduguna cok sevindim.Umarim her sey yolunda gider sizler icin.Sabrini kaybetme.
Baba kelimesine çok ama çok fazla anlam yükleyen biri olarak gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınaİnşallah hapiste ıslah olur da bi daha sana yaklaşma cesareti bulamaz kendinde
![]()
Geçmiş olsun, umarım hak ettiklerini alırsın ülkemde iyi az kötüler çoğunlukta erkeklere göre ayarlanmıştır kadınların gücü sınırlı umarım çabuk toparlanırsın izleri kalmaz
Geçmiş olsunn cnm...
çok geçmiş olsun
Ayrıca mahkeme kararıyla babanızı uzaklaştırabilirsiniz
Mesela benim bi arkadaşımın babasının ona belli mesafeden fazla yaklaşması yasak
Allah hidayet versin