Günahına ben karışmıyorum. Annemi aldatmış, üzmüş olmasına da... Bence annem bunu kendine yapmamalıydı,ayrılmalıydı. Orası ayrı bir mevzu fakat ben şoktayım. Beni anneannem büyüttü, ders çalıştırdı, destekledi,her konuda yanımda oldu. Ben geçen yıla kadar anneannemle yaşıyordum. Üniversitede de anneannemle yaşadım. Babamla her yüz yüze gelişimizde kavga ettik. Anneannem ameliyat oldu,annem başındaydı. Ben babamla kaldım ve bana şiddet uyguladı.Yani aslında onların kavgalarına, yaşantılarına çok ortak olmamaya çalıştım. Benim her şeyim anneannemdi.Evlat dürüst düzgün yetişmişse ben babaya bir + veririm günahı allaha kalır
Günahına ben karışmıyorum. Annemi aldatmış, üzmüş olmasına da... Bence annem bunu kendine yapmamalıydı,ayrılmalıydı. Orası ayrı bir mevzu fakat ben şoktayım. Beni anneannem büyüttü, ders çalıştırdı, destekledi,her konuda yanımda oldu. Ben geçen yıla kadar anneannemle yaşıyordum. Üniversitede de anneannemle yaşadım. Babamla her yüz yüze gelişimizde kavga ettik. Anneannem ameliyat oldu,annem başındaydı. Ben babamla kaldım ve bana şiddet uyguladı.Yani aslında onların kavgalarına, yaşantılarına çok ortak olmamaya çalıştım. Benim her şeyim anneannemdi.
O zamam babanı hayatından çıkar kötü örnekse
Kesinlikle babani aklamiyorum yanlis anlama ama babanin beyninde ne tufanlar kopuyordur... Baban gibi birini taniyorum onun da kimligiyle yuzlesmesi ihtiyaclarini karsilayacak bir kadin bulmasi zor olmustu. Ama o cocuk sahibi olmamayi tercih etti mesela ki bu guzel bir tercih oldu bence.
Ya babaniz size şiddet uygulayan biriyken gozunuzden düşmedi de biseksuel oldugunu ogrenince mi gozunuzden düştü?
Bence bastan beri olmasi gereken yer orasi.
Cinsellik tercih degil yönelimdir. Bu adamlari ve kadınları bu hale sokan sey ise toplumdur. Anneniz biliyormuş zaten. Baska da kimseyi ilgilendirmez. Ayrilmadiysa o asil kendi tercihini yasamis ve yasatmis. Oyunu babaniz oynadiysa anneniz de oynamis yani.
O yasa gelmis bir adamin ben gayim ve artik ait oldugum hayati yasacagim demesi zor degil, imkansiz.
Babanizda ben siddet disinda gozden dusecek bir sey gormedim. O da zaten bu konudan bagimsiz sizin icin hep asagilik bir insan olmaliydi.
Babamin bu yasta gay oldugunu öğrensem onun adina cok üzülür ve bu toplumdan 1 kez daha nefret ederdim.
Cok rahatsizsaniz ise girip ayri eve cikin.
Aldatmak,şiddet... Beni gay olması ilgilendirmiyor. Bana bunu yaşatamazlardı. Bunu yaşamak istemezdim. Tercihleri beni ilgilendirmez. Ben de gider istediğimle yatarım. Fakat bunu babam öğrense dayak yerim. Bu adamın mantığı böyle. O özgürse beni kısıtlayamaz. Ben de bunca zaman özgür olmalıydım. Ben de hayatımı yaşamalıydım. Gezip tozmalıydım. Haksızlık bu işte.
Ben de bunu diyorum. Adam sizin gozunuze zaten hic girmemeliydi. Eger hak ettiği kadar deger vermis olsaydiniz su anda hayal kirikligi yasamazdiniz. Bu sizinle ilgli bir sorun. Siz sddet uygulamasina ragmen deger vermişsiniz. Anneniz aldatmasına ragmen deger vermis. Sonucta elinizde oyle ya da boyle pek bir sey kalmayacagi bastan belliymis.
Babama ceza verdim şiddet uyguladığında. Beni kaybetmişti defalarca geldi özür diledi. 1 sene konuşmadım onunla. İçimde bir yerler hala kırık. Annemi hiç anlamıyorum zaten. Çok sevdi desem olabilir mi? Seven insan durur mu?
Ben babamla ilgili çok konu açtım. Şiddetle, baba sevgisiyle alakalı. Hadi bu benden kaynaklı olsun. Babam da kendini onu sevmiş olan bir kadınla evlenerek gizlemiş olsun. Annem de onu bırakmamış, içine atmış olsun. Bu döngüde ben neredeyim? Kime ne yaptım? Normal birbirini seven bir aile istedim. Şimdi hiçbir zaman öyle bir ailem olmayacak bunu biliyorum.
Ya insan iliskileri. Olabilir. 24 yasinda ve evlenmek uzere olan birisiniz. Aile iliskilerinin sizi bu denli etkilemesini normal bulamadim kusra bakmayin. Bu yasta aile kavramina cok da takilmamaniz gerekir zaten. Cok empati kuramadim sizinle. Kendiniz guzel bir ortam sağlarsınız umarim cocuklariniza.
Babanızın böyle oldugunu nasıl ögrendiniz ?
Sadece annenizin anlatısı mı ?
Böyle biriyse anneniz neden ayrılmamış ?
Neden bunca sene sonra şimdi anlattı peki ?Sordum anneme. Babandan başka kimsem yok dedi bu akşam. Ondan önce de sizin babasız büyümenizi istemedim dedi. O da bilmiyor nedenini.
Evet annem anlattı.
Neden bunca sene sonra şimdi anlattı peki ?
Amcanızdamı aynı durumda ?Çünkü amcamın dediklerini anlatmıştım anneme. Yani telefonda çok çekicisin,seni herkesten kıskanıyorum beni affet kıskandığım için böyle davrandım demesini ve mastürbasyon kelimesini normal bir cümle içinde geçirip anlamını açıkladığını anlattım anneme. Annem de içinde tutamamış bana anlattı. Başka kim biliyor bilmiyorum. Eski konularımda amcamın davranışlarını yazmıştım ama bunları yazmamıştım. Anneme cesaret vermiş olmalı içime atmayıp paylaşmam.
Amcanızdamı aynı durumda ?
AnladımHayır.. Bana çekicisin diyince ve mastürbasyonu anlatınca bunların hoş olmadığını düşündüm. Anne bunlar normal mi diye anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?