Bu arada kaç defa polise gittik.Bunu söylemeyi unutmuşum.Toplumdaki saygınlık birey için çok önemlidir. Kusura bakma ama aileden önce birey gelir, aileyi de bireyler oluşturur.
Böyle bir ortamda size dürüst davranmaması gayet normal.
Gizli gay insanlar en çok orta doğuda bulunur ama asla söyleyemezler çünkü toplumdan dışlanır, linç edilir ve hatta bazı bataklık gibi ülkelerde idama mahkum edilir.
Yani kusura bakmayın, sizin yaptığınız trip mi yoksa çevresi tarafından her şekilde bitmesi mi daha kötü o adam için? Ne işi kalır ne bir şeyi, bu şekilde de zaten bir aile kuramazdı.
Türkiye'de, tabuların ülkesinde yaşıyoruz, babana bu konuda anlayış göstereceğine onu suçlaman bence yanlış.
Fakat şiddet olayından ötürü burda ona nefret kussaydın sonuna kadar haklı bulurdum seni.
Babamı yargılamıyorum sadece gitmesi gerekirdi, kendine bir hayat kurması gerekirdi. Tamam tüm bunlar doğru, söylememesi de doğru. Fakat tüm dayaklar, kırıklıklar her şey aklıma geliyor. Umarım bir gün gider ve hayatını dilediği gibi yaşar. Umarım bizim hayatımıza müdahale edip,engel olmaz artık.
Sizinle cinsel tercihlerini mi konuşmalıydı diyorsunuz yani? Bakın, zor bir durum farkındayım, empati yapmaya çalışıyorum. Çocukluktan beri bir sürü sorununuz varmış, ilgisizmiş zaten, ilgili bir baba olsa bile böyle bir durumu açıklayamazdı emin olun.
Evet anneniz bu durumdan rahatsızsa en başından ayrılmalıydı, rahatsız değilse bile size kötü babalık yaptığı için yine ayrılmaydı. Babanızı sevmiyorsanız biseksüel olduğu için değil, size kötü bir çocukluk yaşattığı için sevmeyin ama bu ikisini birbirine bağdaştırmayın lütfen. Bakın, baskısına bile izin vermemişsiniz güçlü bir kadınsınız belli ki. En kısa sürede kendi hayatınızı kurup taşınmalısınız o evden
Aynen tam olarak bunu anlatıyorum. Teşekkür ederim.Anlamadığınız kısım hangisi, yardımcı olalım?
Konu sahibi diyor ki, "babam escinsel, annemi hic bi zaman sevmemis, kabul edilemeyecek tekliflerde bulunmus, anneme psikolojik ve cinsel baskılar yapmış, aldatmus, normal bir evlilik hayatı olamadığı için bizi de sevmemis, döverek büyütmüş.. Madem escinsel, bunu mahalleliye veya akrabalara açıklamak zorunda değil, toplum baskısından korkuyorsa anlaşamadık deyip bosanir, tercihine uygun bir hayat yaşar. Sırf cinsel tercihini maskelemek için beni, kardesimi ve annemi kullanmaya, hayatımızı bitirmeye hakkı yok" diyor.
Daha nasıl ifade edilir bilmiyorum. Hala neresini anlamadiniz
Eski konularımda anlatmıştım. Hayatıma müdahale edip hakaret ediyor diye. Babamın amcası. Mastürbasyondan bahsedip, bana çok çekicisin demesi doğru gelmiyor. Bence yanlış şeyler.
Şimdi hatırladım arayıp sayıp sövmüştü evleniceksiniz diye??!!?? O konuya yazsaydınız keşke bu ayrıntıyı.
Amcanız sapkın net. Sakın bir daha konuşmayın. Evlenip ya da iş bulup bir an önce o evden uzaklaşın kesinlikle. Amca bir daha ararsa da polise değil savcılığa gidin ensest şikayetinde bulunun.
İki yüzlü ben değilim bence.
Onu eşcinsel diye yargılamadım.
Babam böyle insanları hep kötülerdi,hep cehennemde yanmaktan bahsederdi.
Dinine düşkün olup olmamak kendi bileceği şey.
Konumda da anlattım, ben babamın kendini farklı biri olarak göstermesine sinirlendim.
Bundan dolayı hayal kırıklığına uğradım.
Eşcinsel olan, bizi sevmediğini söyleyen biri gayet güzel gidebilir o evden. Zaten gideceğini her defasında söylüyordu.
Fakat gitmiyorsa bizi kalkan olarak kullanıyordur.
Siz empatiden yoksunsunuz bana kalırsa.
Canım zaten evleniyorsun ve eski ailen hoş ya hoş olmayan bir mazi olarak geride kalıyor. Sen de kendi yuvanı kuracaksın ve annen de başında e daha ne? Anne- baba olayını çok gözünde büyütme, onlar da insan ve hata yaparlar. Empati kurmaya ve suçlamamaya çalış. Çünkü affedememek,suçlamak seni bitirir, beyninde hep aynı konular döner dolaşır. rahatlamanın yolu affetmek.
Belki bana kizacaksiniz ama ben babaniza cok uzuldum. Toplum baskisi yuzunden evlenip cocuk yapiyor ve kendi icinde yasadigi kavga sebebiyle cocuklarina eziyet ediyor; cunku onlari aslinda hic istememisti
Ben olsam babama yanindayim derdim, biliyorum cok zor ama en olgun ve insani tepki bu bence
Aslında kendisini cezalandırıyor işte gayleri cehenneme atarak. Yaşadığı çok büyük bir bunalım sebebi. Kendini olduğu gibi anlatması sizce bu toplumda mümkün mü? O da bunları düşünüp buhranlar yaşamış belli ki. Bu elbette sevgisizliği,şiddeti haklı çıkarmaz ama biraz olsun anlamanızı sağlayabilir.
Eğer tek sinirlenme sebebiniz "iki yüzlükse", bunu anlayabilmeniz gerekir. Eşcinseller dindar olabilir, dini ritüeller yapabilir. Bu çaktırmamak ya da ikiyüzlülük yapmak değil ki.
Bir müddet zaman lazım bana.Bir süre hiç bir şey yapmayıp şokun geçmesini bekle bence. Senin için kolay değil, annen için de, baban için de. Kendi hayatına odaklanıp, annene sarıl.
Keske anneniz boyle biseyi size soylemeseydi
Ne denir bilmiyorum, Allah yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?