Babam ve biz

Bu arada kaç defa polise gittik.Bunu söylemeyi unutmuşum.

Umarım fakat ben gitmesi gerekliliğini size şiddet gösterdiği için düşünüyorum. Kadına şiddeti kimin kime uyguladığı hiç fark etmez, çok alçakça.
Umarım siz de istediğiniz gibi bir hayata kavuşursunuz.

Evet doğru belki de sinirle farklı bağlantılar kurdum. Babamın tercihlerini önemsemiyorum. Bu son noktaydı belki de. Bana tü kaka dediklerini, böyle öğretmeye çalıştıklarını onda gördüm. Kızdığım bu. Önceki konularımda baba ile ilgili konumu okuyabilirsiniz. Eskiden gelen bir eksikliğim zaten var.

Aynen tam olarak bunu anlatıyorum. Teşekkür ederim.

Eski konularımda anlatmıştım. Hayatıma müdahale edip hakaret ediyor diye. Babamın amcası. Mastürbasyondan bahsedip, bana çok çekicisin demesi doğru gelmiyor. Bence yanlış şeyler.

Şimdi hatırladım arayıp sayıp sövmüştü evleniceksiniz diye??!!?? O konuya yazsaydınız keşke bu ayrıntıyı.

Amcanız sapkın net. Sakın bir daha konuşmayın. Evlenip ya da iş bulup bir an önce o evden uzaklaşın kesinlikle. Amca bir daha ararsa da polise değil savcılığa gidin ensest şikayetinde bulunun.

Adam telefonda dedi bana bunları. Normal bir cümle içerisinde mastürbasyonu kullanıp açıklamasını yaptı. O süreçte olmadı tüm bunlar. Bir an idrak edemedim hatta ne oluyoruz dedim. Bence çekici bulmasını söylemesi bile çok yanlış. Daha sonra erkek arkadaşıma anlattım böyle böyle dedi acaba yanlış mı düşünüyorum diye kendimi sorguladığımı söyledim. Kesinlikle yanlış düşünmediğimi bunun bir tür taciz olduğunu o insandan uzak durmamı hatta anneme anlatmamı söyledi. Anneme anlattım annem de aynı fikirde.

Şimdi babam geldi eve. Odasına geçti ve bir şeyler izliyor. Beni erkeklerden izole etmeye çalışmasını düşünüyorum kendi kendime.Bağlantılı mı bu davranışı bu konu ile? Bunları düşünmem çok yanlış. Çok korkuyorum her şeyden korkuyorum. İnsanlardan korkuyorum. Ailemden korkuyorum. Galiba kafayı yedim. Akli dengemi kaybettim ya da çıldırdım.

Ben sır saklamada iyi değilim. Şimdiden bu sırrı ömür boyu nasıl saklayacağım diye düşünüyorum.

Baba sevgisi görmek isterdim. Babamı hiç annemi aldatmaz bilirdim, dürüst bilirdim. En azından bu huyu güzel derdim. Kadınlara bakmıyor derdim...

Annemin düşünmediği, belki de düşündüğü ama umursamadığı bir durumu ben de umursamıyorum. Fakat çok düşünüyorum. Annem neden anlattı diyorum. Şimdi bu sırrı ben nasıl taşıyacağım. Babamın yüzüne bakamıyorum henüz. Şoktayım. Babamla karşılaşmak istemiyorum. Bunu nasıl atlatacağım. Buna nasıl engel olacağım.

Canım zaten evleniyorsun ve eski ailen hoş ya hoş olmayan bir mazi olarak geride kalıyor. Sen de kendi yuvanı kuracaksın ve annen de başında e daha ne? Anne- baba olayını çok gözünde büyütme, onlar da insan ve hata yaparlar. Empati kurmaya ve suçlamamaya çalış. Çünkü affedememek,suçlamak seni bitirir, beyninde hep aynı konular döner dolaşır. rahatlamanın yolu affetmek.

Belki bana kizacaksiniz ama ben babaniza cok uzuldum. Toplum baskisi yuzunden evlenip cocuk yapiyor ve kendi icinde yasadigi kavga sebebiyle cocuklarina eziyet ediyor; cunku onlari aslinda hic istememisti

Ben olsam babama yanindayim derdim, biliyorum cok zor ama en olgun ve insani tepki bu bence

Aslında kendisini cezalandırıyor işte gayleri cehenneme atarak. Yaşadığı çok büyük bir bunalım sebebi. Kendini olduğu gibi anlatması sizce bu toplumda mümkün mü? O da bunları düşünüp buhranlar yaşamış belli ki. Bu elbette sevgisizliği,şiddeti haklı çıkarmaz ama biraz olsun anlamanızı sağlayabilir.

Eğer tek sinirlenme sebebiniz "iki yüzlükse", bunu anlayabilmeniz gerekir. Eşcinseller dindar olabilir, dini ritüeller yapabilir. Bu çaktırmamak ya da ikiyüzlülük yapmak değil ki.

Aslında affedecek bir durum da yok ortada. Tuhaf hisler içindeyim. Sonuçta olan olmuş. Alan razı satan razı. Ama bilemiyorum işte şok evresindeyim sanırım. Bir de burada benzer olayları okumuştum hiç ne düşünürüm acaba diye sormamıştım kendime. Ansızın öğrendim. Ansızın kendimi sorguladım.

Olabilir tabi yanında olabilirsiniz babanızın ama bence yaptığı da bencilce. Neden toplum baskısı yüzünden bir kadını kurban ederler? Neden çocukları kurban ederler? Ben artık düşünmüyorum. Sadece hareketleri, bana tavrı, evde çıkardığı hır gür çok yıpratıcı. Yoksa eşcinselmiş,değilmiş,gitmiş, kalmış bunları düşününce önemli bulmuyorum.

Bir süre hiç bir şey yapmayıp şokun geçmesini bekle bence. Senin için kolay değil, annen için de, baban için de. Kendi hayatına odaklanıp, annene sarıl.

Benim anlamadığım bir sürü konu var aklım öyle karışık ki şuan. Madem özgürlüğünü yaşayamadı o hale bizi neden kısıtladı diyorum. Madem toplum baskısıydı neden aynını bize yaptı?
Peki ben ne olacağım?
İlgili babaları olanları kıskanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…