Babam ve eşim arasındaki gerilim?

Babasının onayı olmadan değiştiremez müşteri hizmetleri de hat sahibini istiyor.
maalesef evet
Eşin niye bu kadar gerildi? Seni aramıyorlar ki sonuçta, yani hani arasalar rahatsız etseler tamam da. Baban da ne inatmış, neden yani bu ısrar? Hat, numara kıtlığı var sanki. Eşin bundan rahatsız oldu galiba, o yönden haklı.
Kardeşine başka hat alıp versen nasıl olur?
aynen kardeşime hat alacam vercem ikisi de ben erkeğim beniğm lafım geçecek moduna girdi

yaşı daha küçük abla babam kızıyo ben napim diyo çocuk

anneme söyledim babanı bilmiyor musun oda ben erkeğim diyip kendi lafını yürütme peşine düşer diyo
hay Allahım ya eşine güzel bi sofra kur güzelce giyin o gün tatlı dille ikna etmeye çalış en iyi damarını sen bilirsin onun. yani aklıma başka bi fikir gelmiyor.

Allah aşkına bana bir akıl verin konu özeti şu geçen sene numaramı değiştirdim eski hattım babamın üstüneydi eski numaram tüm müşterilerde eski sevgilim ve bi kaç konuştuğum kişi de var uzun zamandır numaram aynıydı neyse eşimle tanışınca numaramı değiştirmek kararı aldım çünkü yeri geliyo akşam 8 de bile müşteriler para çekimi için arıyorlardı sistem üzerinde olduğu için bekarken sorun olmuyordu işimi yapıp geçiyordum bana sarkıntılık yapan vs de olmuyordu birde eskiden konuştuğum biri ya yazar ya ararsa diye kavga etmemek için değiştirdim numaramı kfam rahat etsin dedim kimseye de vermedim şahsi numaramı ailem arkadaşlarım vs dışında şirketten de telefon ayarlamalarını istedim .Sorun şu ki babama dedim eski hattım senin üstüne kapat onu kabul etmedi ben onu kardeşine verecem kullansın dedi bende yeni hat alırım kardeşime şimdi arayan olur müşteriler vs gerek yok buna dedim tamam dedi geçiştirdi bende hattı kırdım attım neyse aradan bi kaç a geçti bugün öğrendim ki hattı tekrar kardeşime vermiş bende babamı aradım sen beni niçin dinlemiyorsun dedim ben parasıyla hat alırdım dedim bi numara aramış kardeşimde babama söylemiş bunu da eşim duydu sinirlendi tartışmasınlar diye araladım ama babam laftan anlamıyor eşimde ben hat alıp vericem kapatsınlar diyo babamda benim hattım ona ne diyo ben ne yapacam siz bi akıl verin durup dururken huzurumu kaçırdı
Babaniz saçmalamış. Hat onjn uzerine olabilir ama hat sizinmiş sonucta kullanan siz olmussunuz. Ne dediyseniz dinlemesi lazımdı. Ek olarak da kardesinizde olması ona sorun olur afkadasiniz cs ararsa o acacak sonucta yanliş numara deyip kapatsın. Sizr duyurmasina gerek hok. Hele esiniz nasil duyup dahil oldu onu hic anlamasım

B
Allah aşkına bana bir akıl verin konu özeti şu geçen sene numaramı değiştirdim eski hattım babamın üstüneydi eski numaram tüm müşterilerde eski sevgilim ve bi kaç konuştuğum kişi de var uzun zamandır numaram aynıydı neyse eşimle tanışınca numaramı değiştirmek kararı aldım çünkü yeri geliyo akşam 8 de bile müşteriler para çekimi için arıyorlardı sistem üzerinde olduğu için bekarken sorun olmuyordu işimi yapıp geçiyordum bana sarkıntılık yapan vs de olmuyordu birde eskiden konuştuğum biri ya yazar ya ararsa diye kavga etmemek için değiştirdim numaramı kfam rahat etsin dedim kimseye de vermedim şahsi numaramı ailem arkadaşlarım vs dışında şirketten de telefon ayarlamalarını istedim .Sorun şu ki babama dedim eski hattım senin üstüne kapat onu kabul etmedi ben onu kardeşine verecem kullansın dedi bende yeni hat alırım kardeşime şimdi arayan olur müşteriler vs gerek yok buna dedim tamam dedi geçiştirdi bende hattı kırdım attım neyse aradan bi kaç a geçti bugün öğrendim ki hattı tekrar kardeşime vermiş bende babamı aradım sen beni niçin dinlemiyorsun dedim ben parasıyla hat alırdım dedim bi numara aramış kardeşimde babama söylemiş bunu da eşim duydu sinirlendi tartışmasınlar diye araladım ama babam laftan anlamıyor eşimde ben hat alıp vericem kapatsınlar diyo babamda benim hattım ona ne diyo ben ne yapacam siz bi akıl verin durup dururken huzurumu kaçırdı
ir de siz hattı kirmissınız. Bir kez kaybettim hatti tekrar cikartmak yeni hatla ayni fiyata denk geliyordu. Babaniz tekrar aynı hatti çikartmiş baya garip

numara benimdi sonuçta birileri ararsa diye kapattırmak istiyor
Ay ararsa da neden olay oluyor hiç anlamadım. Eşinizi ilgilendiren bir durun yok ki? Her evlenen numarasını değiştirmiyor sonuçta. Eşiniz değiştirdi mi mesela? Babanız saçmalıyor tamam da kardeşiniz dışında rahatsız olması gereken kimse yok şu an konunuzda.

yaşı daha küçük abla babam kızıyo ben napim diyo çocuk

anneme söyledim babanı bilmiyor musun oda ben erkeğim diyip kendi lafını yürütme peşine düşer diyo
Hahah inada binen şeye bak ya sesli güldüm :) ne tuhaf ya. Kardeşine sinkafli mesajlar at çeşitli numaralardan devamlı :D

Eşinizin tepkisi neden onu anlamadım. Çok kıskanç bir eşiniz var heralde. Babanızın ısrarı da gereksiz olmuş. Kardeşinize temiz sıfır hat almak varken eskisini vermek çok gereksiz. Siz hat alıp verin alırım demiş almamışsınız. Sonuçta hat öyle 3 ay sonra alırım ya denilecek birşey değil. Alın direk verin yeni hattı onu kullanmaya başlasın.

Eşinizi ilgilendiren ne var şu an anlamadım ben. Hat babanın üstüne ve sizin eski hattınız. Şu an da kardeş kullanıyor arayan onu rahatsız eder sizi değil.
Eşinizle içine bağı yok ki konunun.
Bir de aradan zaman geçmiş yani ararlar ararlar biter.
Eski sevgiliniz de aramaz heralde. En fazla müşteri arar.

Bana bu evlenince numara değiştirme hareketi aşırı şüpheli geliyor da.

Babasının onayı olmadan değiştiremez müşteri hizmetleri de hat sahibini istiyor.
Bi erkek sesi taklit yapariz olur biter. Babanizin önü arkali tc kimligi lazim ve ehliyeti falanda ve bi erkek sesi bu is tamamdir yani

Benim yegenim annemin üzerine olan hattı kullanıyor.
Tam ergen arkadaslarina dağıtıyor bı pronlem oluyor kardeşim müşteri hizmetlerini arıyor ve değiştiriyor numarayı.
Annemin bilgilerini veriyor galiba ücreti var ama cüzi miktar.
Kardeşinizle oturun konuşun yapsın bu konuda kapanır gider.

Back
X