- Konu Sahibi Mor lahana
Bence eşinize bu durumdan hiç bahsetmeyin. Babanızın huysuzluk yapası tutmuş, haklı falan değil. Anneniz sakinleştirir onu merak etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babanız abartmış.Hayır çok sık görüşürüz aslında ben gidrim onlar da gelir hep. Bir buçuk saate yakın oturdu eşim muhabbet edip yemek yedik gayet iyiydi yani orta fa kızılcak bişey yok aslında
Erkeğin ailesi sıkıntı çıkardığında hep karısının yanında olmasını destek olmasını bekleriz. Bu kez sıra sizde. Eşinizin yanında olun. Aileniz haksız.Merhaba. Dün annemler bize geldi halamlar, dedem, babaannem, falan her neyse bebeğim ameliyat olmuştu onun için geldiler geçmiş olsun için bu pandemi döneminde istemedik eşim de bende ama bişey diyemedik maalesef. Eşim 1 saat oturduktan sonra gitti evden işi vardı çünkü herkesle görüştü çıktı neyse babam buna çok kızmış, o an hiç belli etmedi ama bugün sabah aradılar beni işte çok kızdım bidaha gelmicem, saygısız falan dedi eşime ki bu zamana kadar en ufak bi saygısızlık yapmadı aileme karşı,babamın böyle yapmasına çok şaşırdım açıkçası işi olmasa zaten oturur yani gitmez. Bide eşimin bazen işinde yoğun olduğu zamanlar kardeşim bize geliyor kalmaya eşim çağırıyor daha doğrusu ben evde yalnız kalmıyım diye, kardeşimi de bidaha da yollamıcakmış babam buraya öyle söyledi. Sizce verdiği tepki fazla değil mi eşim sonuçta kötü söz söylemedi, saygısızlık yapmadı sadece onların yanında oturmadı diye laflar söyledi. Ben de şaşırdım ne diyeceğimi, üzüldüm de böyle yapmasına.
Benim babam sandım bir an..Merhaba. Dün annemler bize geldi halamlar, dedem, babaannem, falan her neyse bebeğim ameliyat olmuştu onun için geldiler geçmiş olsun için bu pandemi döneminde istemedik eşim de bende ama bişey diyemedik maalesef. Eşim 1 saat oturduktan sonra gitti evden işi vardı çünkü herkesle görüştü çıktı neyse babam buna çok kızmış, o an hiç belli etmedi ama bugün sabah aradılar beni işte çok kızdım bidaha gelmicem, saygısız falan dedi eşime ki bu zamana kadar en ufak bi saygısızlık yapmadı aileme karşı,babamın böyle yapmasına çok şaşırdım açıkçası işi olmasa zaten oturur yani gitmez. Bide eşimin bazen işinde yoğun olduğu zamanlar kardeşim bize geliyor kalmaya eşim çağırıyor daha doğrusu ben evde yalnız kalmıyım diye, kardeşimi de bidaha da yollamıcakmış babam buraya öyle söyledi. Sizce verdiği tepki fazla değil mi eşim sonuçta kötü söz söylemedi, saygısızlık yapmadı sadece onların yanında oturmadı diye laflar söyledi. Ben de şaşırdım ne diyeceğimi, üzüldüm de böyle yapmasına.
Demek ki küçücük çocuğunuz var asıl düşüncesizliği kendileri yapmış millet pandemi bitmiş gibi davranıyor anlam veremiyorum. Gelirsin bir kişi iki kişi sülaleyi toplayıp gelmenin anlamı ne ki. Ayrıca eşiniz son derece haklı demek ki adamın işi var gitmiş niye abartırsın ki.ben olsam eşime hiç söylemem . Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçmasın.Merhaba. Dün annemler bize geldi halamlar, dedem, babaannem, falan her neyse bebeğim ameliyat olmuştu onun için geldiler geçmiş olsun için bu pandemi döneminde istemedik eşim de bende ama bişey diyemedik maalesef. Eşim 1 saat oturduktan sonra gitti evden işi vardı çünkü herkesle görüştü çıktı neyse babam buna çok kızmış, o an hiç belli etmedi ama bugün sabah aradılar beni işte çok kızdım bidaha gelmicem, saygısız falan dedi eşime ki bu zamana kadar en ufak bi saygısızlık yapmadı aileme karşı,babamın böyle yapmasına çok şaşırdım açıkçası işi olmasa zaten oturur yani gitmez. Bide eşimin bazen işinde yoğun olduğu zamanlar kardeşim bize geliyor kalmaya eşim çağırıyor daha doğrusu ben evde yalnız kalmıyım diye, kardeşimi de bidaha da yollamıcakmış babam buraya öyle söyledi. Sizce verdiği tepki fazla değil mi eşim sonuçta kötü söz söylemedi, saygısızlık yapmadı sadece onların yanında oturmadı diye laflar söyledi. Ben de şaşırdım ne diyeceğimi, üzüldüm de böyle yapmasına.
Büyük ihtimal babaanne ya da hala babayı doldurmuştureğer çok sık görüşüyorsanız babanızın yaptığı saçma bir alınganlık olmuş. fakat belki akrabalarla hep birlikte size gelindiği için eşinizin gitmesini normal görmemiş olabilir, yani kendine değil de babanneye, halaya yapılmış bir saygısızlık olarak görmüştür, ve ya akrabalardan biri bunu saygısızlık olarak görüp babanıza söylemiş olabilir.