- 16 Ocak 2017
- 3
- 0
- 1
- Konu Sahibi Bloodyblonde
18 yaşındayım bu sene üniversiteye başladım. Üniversiteyi kazandığımda babam bana ev tutup ev arkadaşı bulana kadar benimle kalmayı teklif etti. Oldukça masum duran hatta beni çok mutlu eden bir teklifti. Babamın beni düşündüğünü zannettim ama işin aslı çok farklıymış. Üniversiteyi kazandığım şehirle önceden yaşadığımız şehir çok yakın. Babam üniversiteyi kazandığım şehirde kendi gibi evli bir kadınla ilişki yaşıyormuş. Benim rahat etmem için tuttuğu evi o kadınla rahat görüşmek için tutmuş. Ben kadının varlığını farkettiğimde evliliğinin kötü gittiğinde vs bahsedip ağladı. Ben sesimi çıkaramadım. Küçüklüğümden beri babamın karşısında konuşamam ağlarım zaten. İlk başta beni evden çıkarıp kadını eve alıyordu. Saatlerce kendi evime giremiyordum. En sonunda benden kurtulmak için sevgilimi bahane etti. Sevgilim olmamalıymış bana güvenmiyormuş. Bunu bahane edip kavga çıkardı şu an sözde benim için tuttuğu evde sevgilisiyle rahat rahat görüşüyor. Evli olduğu halde sevgilisi olan birinin bana böyle yapmasına dayanamıyorum. Üstelik bilgisayarında chat sitelerine girdiğini orada benim yaşımdaki kızlarla dahi konuştuğunu gördüm. Artık bildiklerimi saklamaya dayanamıyorum. Babama onun hakkında bildiklerimi söylemeli miyim sizce?