kaç defa söyledik tansiyon ilacını almıyor psikoloğu reddediyor çok bencil ya hep hayal kırıklığı kaç yaşında kadınım oturup ağlıyorum yeter artık yaptıkları yeter artık yalanları çok saldırgan çok üzdü biziHerkes lüksü sever ama sizinki suyunu çıkarmış herşeyin aşırısı zarar bir dergide okumuştum bu tarz bi rahatsızlık vardı bence babanızı psikologa gitmeye ikna edin
beraberiz kredi kartı 5 milyar gelmiş geçen ay ama yinede para hesabı yaparızbabam sizden ayrı mı yaşıyor biz üç kuruşun hesabını yaparken demişsi de
Allah yardımcınız olsun zor bir durumkaç defa söyledik tansiyon ilacını almıyor psikoloğu reddediyor çok bencil ya hep hayal kırıklığı kaç yaşında kadınım oturup ağlıyorum yeter artık yaptıkları yeter artık yalanları çok saldırgan çok üzdü bizi
kendi çalışıyor şuan ofis olarak sitey kunlancak kendine 2. el araba kunlanmyı yediremiyor kredi kartları vs çok ömrümüzü yedi çokKendine ev bakıyor demişsiniz anlamadım ben ya tek mi oturacakmış? Olduğunda parası, alabilir ama kredi ile böyle 150 bin TL'lik araba borcuna girmesi sağlıklı değil hiç.
4 kere iflas eeti halen kendi zevkinde anlamıyorum onu çok bencil bi adam bizde harcasak batarız heralde bu sefer kenara para atamayızSizde harcayın boşverin. Nasılsa laftan anlamıyor sizde kasmayın harcayın.
4 kere iflas eeti halen kendi zevkinde anlamıyorum onu çok bencil bi adam bizde harcasak batarız heralde bu sefer kenara para atamayız
4 kere iflas etti yine yapar çok saldırgan zaten parayı kendi kazanıyor kaç yaşında ama para sevdası diye çalışıyo tedavi olmam için para vermedi gitti kendine araba aldı böyle bi adambenim teyzem de öyle. inanılmaz bir sey yalnız bu sonu yok. en sonunda anneannem ona para vermeyı kesti simdi marka kıyafetlerini cantalarını falan satıyor kredi kartını ödemek icin. asla hicbirimiz yardım etmiyoruz. kendi etti kendi buldu belki akıllanır
keşke öyle olsa bacım çok sıkıntı çektik artık bu sefer biz harcasak biteriz biz o yüzdenYani ya psikoloğa gidip tedavi olucak diretiyosa gitmem diye o zaman sizde üçün beşin hesabını yapmayın. Kendisi gidip 200 lira hesap öderken siz 10 tlyi hesaplarsanız adil olmaz bu..
keşke öyle olsa bacım çok sıkıntı çektik artık bu sefer biz harcasak biteriz biz o yüzden
ticaret yapıyo kendisi zaten biz bi ay harcadık üstümüze yürüdüBende onu diyorum siz harcamadan da iflas etmişsiniz zaten. Onun gibi git altına araba çek demiyorum :) Yani belli bi geliriniz olmasa babanız bu kadar harcayamaz zaten sizde varlık içinde yokluk çektirmeyin kendinize..
ticaret yapıyo kendisi zaten biz bi ay harcadık üstümüze yürüdü
kendi malını bizden kıymetli görüyoAynı zamanda bencil yani.. İşiniz zor :/
ne diyim herkes ana baba olamıyor onun yüzünden başımıza gelmeyen kalmadıAllah yardım etsin valla..
Çoluğu çocuğunu düşünmek yerine hala kendini düşünen aileleri anlamak güç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?