babam ve lüks takıntısı

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
selam kızlar direk konuya giricem babam lüks yaşamı çok seviyor ve vazgeçemiyor artık para takıntısı olmuş durumda hergün üst baş alıyor abartmıyorum hergün kıyafet alıyor gecenin bi yarısı kıyafetlerine bakar vs kendi sırf kunlandıgı araba 2014 model diye değiştirdi aynı arabanın 2015 modeli diye aldı çocukken de aynıydı tamamen hayal kırıklığı bi adam biz burda herşeyin hesabını yaparken kendi gitmiş 150 milyara araba almış bankadan kredi çekmiş şuan kendine sitede ev almak için didiniyor kızlar yardım edin

Herkes lüksü sever ama sizinki suyunu çıkarmış herşeyin aşırısı zarar bir dergide okumuştum bu tarz bi rahatsızlık vardı bence babanızı psikologa gitmeye ikna edin

Herkes lüksü sever ama sizinki suyunu çıkarmış herşeyin aşırısı zarar bir dergide okumuştum bu tarz bi rahatsızlık vardı bence babanızı psikologa gitmeye ikna edin
kaç defa söyledik tansiyon ilacını almıyor psikoloğu reddediyor çok bencil ya hep hayal kırıklığı kaç yaşında kadınım oturup ağlıyorum yeter artık yaptıkları yeter artık yalanları çok saldırgan çok üzdü bizi

Kendine ev bakıyor demişsiniz anlamadım ben ya tek mi oturacakmış? Olduğunda parası, alabilir ama kredi ile böyle 150 bin TL'lik araba borcuna girmesi sağlıklı değil hiç.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum

Sizde harcayın boşverin. Nasılsa laftan anlamıyor sizde kasmayın harcayın.

Kendine ev bakıyor demişsiniz anlamadım ben ya tek mi oturacakmış? Olduğunda parası, alabilir ama kredi ile böyle 150 bin TL'lik araba borcuna girmesi sağlıklı değil hiç.
kendi çalışıyor şuan ofis olarak sitey kunlancak kendine 2. el araba kunlanmyı yediremiyor kredi kartları vs çok ömrümüzü yedi çok

benim teyzem de öyle. inanılmaz bir sey yalnız bu sonu yok. en sonunda anneannem ona para vermeyı kesti simdi marka kıyafetlerini cantalarını falan satıyor kredi kartını ödemek icin. asla hicbirimiz yardım etmiyoruz. kendi etti kendi buldu belki akıllanır

4 kere iflas eeti halen kendi zevkinde anlamıyorum onu çok bencil bi adam bizde harcasak batarız heralde bu sefer kenara para atamayız

Yani ya psikoloğa gidip tedavi olucak diretiyosa gitmem diye o zaman sizde üçün beşin hesabını yapmayın. Kendisi gidip 200 lira hesap öderken siz 10 tlyi hesaplarsanız adil olmaz bu..

4 kere iflas etti yine yapar çok saldırgan zaten parayı kendi kazanıyor kaç yaşında ama para sevdası diye çalışıyo tedavi olmam için para vermedi gitti kendine araba aldı böyle bi adam
Yani ya psikoloğa gidip tedavi olucak diretiyosa gitmem diye o zaman sizde üçün beşin hesabını yapmayın. Kendisi gidip 200 lira hesap öderken siz 10 tlyi hesaplarsanız adil olmaz bu..
keşke öyle olsa bacım çok sıkıntı çektik artık bu sefer biz harcasak biteriz biz o yüzden

keşke öyle olsa bacım çok sıkıntı çektik artık bu sefer biz harcasak biteriz biz o yüzden

Bende onu diyorum siz harcamadan da iflas etmişsiniz zaten. Onun gibi git altına araba çek demiyorum :) Yani belli bi geliriniz olmasa babanız bu kadar harcayamaz zaten sizde varlık içinde yokluk çektirmeyin kendinize..

Bende onu diyorum siz harcamadan da iflas etmişsiniz zaten. Onun gibi git altına araba çek demiyorum :) Yani belli bi geliriniz olmasa babanız bu kadar harcayamaz zaten sizde varlık içinde yokluk çektirmeyin kendinize..
ticaret yapıyo kendisi zaten biz bi ay harcadık üstümüze yürüdü

Allah yardım etsin valla..
Çoluğu çocuğunu düşünmek yerine hala kendini düşünen aileleri anlamak güç...

Allah yardım etsin valla..
Çoluğu çocuğunu düşünmek yerine hala kendini düşünen aileleri anlamak güç...
ne diyim herkes ana baba olamıyor onun yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…