babam ve lüks takıntısı

Sizi üzmek için söylememiştim özür dilerim.Malesef her birey farklı...
yok saolun biliyorum sonuçta gerçekleri görüyorum çocuk değilim ne diyiyim etrafıma bakıyorum da ne fedakar babalar var benim babada dünya malını bizden kıymetli görüyo

sizden para cikiyor mu peki? yani sizden harciyorsa bir problem var. ama kendi parasiyla falan yapiyosa birsey dememek lazim

annemin evinin kirasını cebe indiriyo
ayrıca hem annem hem kendisinin parasını alıyo nasıl yani sonçta zor durumda olan biziz kendisi arabsını bizden kıymetli görüyo sonuçta eve giren para değil mi olan bize olur kendini mutlu etmekle kalıyo

o zaman Allah sabir versin. sonucta ailenizin babasi. ama hic konustunuz mu baba bu durum bizi rahatsiz ediyor diye?

o zaman kabul etmekten baska yaoacak birsey gorunmuyor gibi canim. Psikologa falan da gelmez belli zaten. Allah kolaylik versin vallahi herkesin derdi zor

o zaman kabul etmekten baska yaoacak birsey gorunmuyor gibi canim. Psikologa falan da gelmez belli zaten. Allah kolaylik versin vallahi herkesin derdi zor
öyle ama çok ağlattı beni çok ya çok üzüldüm onun yüzünden oturdum gecelerce sırf kardeşim annem üzülmesin diye senelerdir sessiz sessiz ağlarım hep malı işi gücü bize aldırdığı yok

yapacak birsey yok iste karakter meselesi ve ileri yasta insanlarin karakter segistirmesi de zor olur. uzme kendini

Üzülme güzel kardeşim benimde dayım böyleydi annesi hep toplardı afedersin kıçını dedeme sattırıp sattırıp malları oğluna yedirtti sonrada çoçukları büyüdü onlardan geçindi uzun süre şimdi çoçuklar evlendi herkes kendi ailesine bakıyor yengem emeklisinden tek kuruş vermiyormuş kendi maaşınla zor geçiniyormuş halen daha artis artis gezer ortalıkda bir türlü vazgeçemedi bu huyundan geçemiyorlar malasef bırakın kendi parasıyla ne yaparsa yapsın sizden isterse tek kuruşda vermeyin

Allah yardimcin olsun.4 kere iflas etmiş zor bir durum ama nasıl kredi çekiyor canım iflas etmiş sonuçta kara liste olayları falan var.

Babanızı ne yapın ne edin bir psikolog gitmeye zorlayın

size birşey almaya kalkmıyor mu etrafını donatmaktır asıl lüks yaşam... Buna ikna edemez misiniz biraz? kaç yaşında? belli yaşlarda erkekler biraz sapabiliyor yoldan onun yansımaları mı acep?

İyi de sen de az harcama yapmıyorsun hani....her gece dışarı çıkıp barlara gidip alkol almak bayağı para ister...ee en ucuz sigarayı da içmediğine göre....
Baban vermiyor mu bunların parasını?

Aynısını biz de yaşadık. En pahalı, en lüks markaların takım elbiseleri, sürekli araba değiştirme sevdası ve gerçek deri, o pahalı kundurular derken 1 tane ev parası yemiştir.

Babam savurgan biz para hesabı yapıyoruz diyosunuz da bana tezat geldi
Her gece içip geziyorum diyodun daha dün mü ne
Ya siz hesap bilmiyosunuz babanız gibi
Ya da ben..

Babam savurgan biz para hesabı yapıyoruz diyosunuz da bana tezat geldi
Her gece içip geziyorum diyodun daha dün mü ne
Ya siz hesap bilmiyosunuz babanız gibi
Ya da ben..
Canım benim kendi kazancım çoluk çoçuk derdim yok yalnız kadınım

İyi de sen de az harcama yapmıyorsun hani....her gece dışarı çıkıp barlara gidip alkol almak bayağı para ister...ee en ucuz sigarayı da içmediğine göre....
Baban vermiyor mu bunların parasını?
Çalışıyorum Allah'a şükür maaşım iyi çoluğum çoçuğum yok ev kiram yok vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…