- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman babanın parasından sana ne?Çalışıyorum Allah'a şükür maaşım iyi çoluğum çoçuğum yok ev kiram yok vs
annem de orda yaşıyo ve kadın bıkmış durumdaE o zaman babanın parasından sana ne?
İster araba alır ister ev....isterse yakar
Bu yaştan sonra adamı değiştiremezsin...hele ki kendi kazanıyorsa...nasıl sen evlenemem,alkolü gece hayatını bırakamam diyosun,babanın da hayatı...çalışmayıp,annenin parasını yeseydi sonuna kadar haklıydın...eğer annecin zor durumdaysa ya yanına al ya da gizlice para ver...başka yolu yok...haa bi de gücü yetiyorsa annen çalışabilir...annem de orda yaşıyo ve kadın bıkmış durumda
Babanın da kendi kazancı, sen ayrı yaşıyormuşsun zatenCanım benim kendi kazancım çoluk çoçuk derdim yok yalnız kadınım
Annem dert ediyor çölçöl150 milyarlık kredi çekip araba alabiliyorsa geliri var ki bankada krediyi onaylamış... sen çalışıyorsun somnuçta seni de pek bağlayan bişey yok...anne ni de mağdur etmiyorsa bence sıkıntı yok...bu saatten sonra da değişmez adam kaç yaşına gelmiş...belki psikolojik destekle biraz giderlerini azaltır ...
Annem dert ediyor çok
56kac yasında baban cok merak ettım
56kac yasında baban cok merak ettım
kırklı yasları gecmıs ben belkı kırklı yaslardaysa olabılıyo dıye dusundum galıba takıntı olmus babanda
Anlaşamıyoruz zaten babamla ama çok bencil annemi sürekli ezme durumda parayla bildigin hastaIyi de evde de soğan ekmek yenmiyor değil mi
Adam alır annen de kısmasın o zaman
Gönüllü vermiyorsa da istesin
Babam iki emekli maaşı ile ev aldı araba aldı annem arada takılır Üstüme giyeceğim yok adam sıfır arabalarda diye ama şaka ona alma diyen yok
Kazanıyor yiyor size mi biriktirsin
Ayrı evdeyimÇok rahatsızsan ayrı eve çık gözün görmez.
Babanın hayatı onu ilgilendirir.
Bu zamana dek düzeltememişseniz annenizin de kabullenmek ya da boşanmaktan başka seçeneği yok.
Ayrı evdeyim