babam ve sevgilim

Evet ister istemez izi kalıyor bazı şeylerin. Ama düzelmiş affedilmiş artık unutulması gerekir kendinizi üzmeyin bunları hatırlayarak.
İlişkide sorun yoksa pek kafaya takmazdım ben açıkçası iş hele bir ciddiyete binsin kabul eder babanız da merak etmeyin.

Evde konuşurken dikkatli olun..

Sevgilinizi görmediyse tanisacaginda bu o değil dersin:)

Babanın tepkisi bana da çok doğal geldi. Benim babam da durup durup arada söyler, üzerse canını sıkarsa bıraK sakın çekme der. Ha kendi annemi hiç mi ağlatmadı üzmedi tabiki yaptı ama çocuğu olduğu için de bu tepkiyi istemsiz verdiğini düşünüyorum.

Rahat bir 5 yıl evlilik düşünmüyorum.. Umarım bu sürede düzelir. Teşekkür ediyorum beni gerçekten anladınız

Kpssyi kazanamamasi sana uzak davranmasina soguk olmasina sebep degil kusura bakmasin. Yani kilif uyduruyor gibi geldi. Dertli insan sevgilisinden destek ister daha çok konusur en cok ona anlatir ona dert yanar. Sevgililik opusmek koklasmak muhabbet etmek degil sadece. Sevgililik en onemlisi paylasmak. Ayrica seni aglatacak kadar buyutecegi bir olay da degil. Eminim sen o derdim var bana dert yanma dedikten sonra haklisin ozur dilerim gibi bisey demissindir. Ama anladigim kadariyla o uzatmis. Annelik babalik icgudusunu de biz anlayamayiz ama ben abla olarak kardeslerimi aglatan erkek arkadaşlarına hep onyargili yaklasirim. Yani bu tepkisi o kadar dogal ki suclaman mantiksiz. Seni korumaya çalışıyor baban. Kpssyi kazanamamasina laf etmesinde de yanlış birsey goremedim cunku yine seni dusunerek elestiriyor. Yoksa ona ne cocuk kazanmis mi kazanmamis mi.

Benim de 1 oglum var. Daha cok kucuk 4 bucuk yasinda. Fakat buyuyunce bir kiz arkadasi olsa.ve diger oda da bagirip cagirip agladigini duysam, evladimi uzuyor diye cok gicik olurum ve tanimadan onyargili yaklasirim ki kiz dunya iyisi bile olsa.
Babanizda suc degil, madem sinirlerinize hakim olamiyorsunuz evde gorusmeyin telefonda. Babaniz cikarlari icin o cocugu istemiyor degil bence, siz arkadasinizi gayet net yanlis tanittiniz ona hic tanistirmadan.
Babaniz da zamaninda annenize hatalar yapmis lakin bunun sizin erkek arkadasinizin durumuyla bir alakasi yok ne demek o? O anneme yanlis yapti benim erkek arkadasima karisamaz gibi bir durum.. kusura bakmayin ama o anneniz ve babaniz arasinda ki mevzu. Annenizi aldatti diye babalik vasiflarini da unutacak degil. Karilik- kocalik baskadir, ebeveynlik-evlatlik baskadir.

Bosverin babanizi yaaa, hem annenizide aldatmis zamaninda zaten, pisman olmamis tavrini degistirmemis, o nerden bilir? Siz sIkIca sevgilinize sarilin, sevgili bu severde aglatirda, babaya ne oluyor? Bugün aglatir, evlenince burnunuzdan getirir, ne var ki bunda? Babaniz bosa telas yapiyor, hem siz misafir sayilirsiniz o evde, Babaniz neden böyle bi koruma icgüdüsüne kapilmis ki? Anliyamadim vallahh

Konuyu acmissin , boyle boyle oldu demissin.

Burdaki arkadaslar yorum yapmis baban demeki hakli demis .
Sen israrla butun yorumlarda sevgilini savunmussun..
Ozaman basligi degistir , Sevgilim hakli babam abartiyor yaz.
Neden fikir soruyosunki ozaman?

Sana sert konusana neden babana savunuyorsun ki? Adamcagiz iyiligini dusunuyor.

Evde konuşurken dikkatli olun..

Sevgilinizi görmediyse tanisacaginda bu o değil dersin:)
adını soyadını biliyor malesef
haklısınız ...

kesinlikle haklısın özür dilerim demedim ona. aksine kızdım biz paylaşamayacak mıyız derdimizi diye. olanlar öyle başladı zaten...

yok kesinlikle annemi aldatması benim sevgilimle olan konumla alakalı değil. ben istemeden olayı biliyorsunuz gibi düşünüp bağlantılı konuştum şöyle ki; babam annemi aldatırken ablam ona destek olsun diye yıllardır istemediği sevgilisine razı oldu. o yüzden güven vermiyor bana. yoksa annemi aldattı da bana karışamaz demem zaten saçma

bilmiyorum belki de sinirle yazdım.. o sırada küfürler ediyordu yan odadan. ben sevgilimle de şuan kavgalıyım mesele ona sıkıca sarılıp savunmak değil. ettiğimiz kavganın çok önemi yoktu ben duygusallaştım ağladım çünkü darlanmıştım.. benim babama kızdığım nokta insanları tanımadan memleketlerine göre ayrım yapması, evet beni ağlattı diye düşman olur o çocuğa haklıdır ama buna gerekçe olarak o çocuk zaten bilmem nereli gittin onu buldun demesi. yoksa sevgilimi haklı bulmuyorum veya babamla küsüp ona da sarılmıyorum.

Sana sert konusana neden babana savunuyorsun ki? Adamcagiz iyiligini dusunuyor.
ama zaman zaman ben de sert konuşuyorum her insan yapamaz mı bunu her ilişki güllük gülistanlık mı ki. evet sevgilime kızgınım bana sert konuştu zaten onunla da canım cicimlik bir durumum yok şuan. ama 3 senedir iyi giden ilişkimi sadece kötü bir dönemden geçip sert konuştu diye de babama düşman edemem ki elbette savunacağım çünkü genel olarak sevgilimle aramız çok iyi bunu da belrttim

Iste arkadasim o zaman daha cok dikkatli davranmaniz gerekiyor. Madem babaniz, kendi oz kizina bu kotulugu yapabiliyor ki o zaman siz dikkatli olun evde o varken hic bir sekilde acik vermeyin. Mesajlasin felan ama tel konusmaniz olmasin.
Ne niyetle yaparsa yapsin, bence ablaniz zamaninda da babaniz hatasini hatayla telafi etmeye calismis. Annenizin gozunu korkutmak,ya da siz ondan vazgecmeyin diye sizon gozunuzu boyamak gibi. Ama ben su an siz uzuldugunuz icin size dayanamadigini dusunuyorum. O yuzden her sey sizin elinizde.. annenize bile yansitmayin derim..

dikkat ediyordum ama oldu bir hata. 4 aydır görüşmedik yaz tatili nedeniyle. mecburen telefonla konuşmak gerekiyor uzak kalınca da iletişim yüzyüze olduğu kadar kaliteli olmuyor ve haliyle tepkiler sert konuşmalar oluyor. ben bu yüzden sevgilimle neden kavga ettiğimi bile anlatmadım burda çünkü mesele o değildi benim için. öyle işte... çok kötüydüm yazdım buraya ilginiz için teşekkür ediyorum çok

Rica ederim ne demek.. bir daha ki sefere cok daha fazla dikkat edip kimseye laf vermezseniz umarim duzelir. Ayrica simdiden ailenize bu kadar bilgi vermeyin. Is ciddiye binecegi zaman konusursunuz detayli. Yoksa kafalarinda kurmak isteyip ya da istememek konusunda kafalarinda yeterince bahaneleri olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…