Baban senin görmediğin ya da görmek istemediğin olumsuzlukları görmüş olmalı. Emin ol çok şanslısın .kızlar çok kötüyüm şu yazdıklarımı bile ağlayarak yazıyorum... az önce sevgilimle telefonda konuşurken küçük bir tartıştık sonra kavgaya dönüştü ben ağlamaya başladım çünkü bana bağırdı sert konuştu ve çok kırıldım. babam zaten sevgilime gıcık 2 sene önce de beni ağlattığını duymuştu . yine dinlemiş yine duymuş telefonu kapatınca odama geldi. seni üzeni bende üzerim dedi bağırdı çağırdı. sonra ben yalan söyledim baba zeyneple konuşuyordum o biraz kötüydü bende o anlatınca kötü oldum ağladım dedim. inanmadı tabi. sonra annemi çağırdı yanına anlattı hemen. o çocuk bunu ağlatıyor seven erkek sevgilisini üzmez ben onun gözüne bakıyorum o ağlatıyor başlarım böyle işe dedi. yarın öbür gün ciddi düşünüp karşıma çıkmasın yemin ediyorum vermem ona kız mız dedi. bu arada sevgilimi hiç mi hiç tanımıyor karakterini bilmiyor.ben anneme anlatırım o da annemden babasının mesleğini öğrenmiş sevgilimin ne okuduğunu öğrenmiş sadece o kadar. sevgilim serseri değil babamın sandığı gibi biri değil. ama şimdi tutturdu o çocuk kötü diye. ne yapacağım ben hala ağlıyorum lütfen yardım edin bir şeyler söyleyin çok üzgünüm
babam zamanında annemi aldatmak gibi çok büyük hatalar yaptı. bizi çok üzdü vurdu kırdı.. şimdi bana böyle taslaması çok üzüyorBaban senin görmediğin ya da görmek istemediğin olumsuzlukları görmüş olmalı. Emin ol çok şanslısın .
hala ordan bağırıyor çok üzülüyürıum. tanımıyor hiçbir şey bilmiyor böyle konışuyor halababan seni çok seviyor üzülmeni istemiyor.
şimdilik zaten isteme gibi bir durum da olmadığına göre boşuna kafana takma.
zamanla her şey düzelir.
kpssyi kazanamadı o. benim de son zamanlarda canım sıkılıyordu biraz dert yandım fazla ilgilenmedi. sonra ben bana verdiği ilgisiz cevapları beğenmeyince kızdı elimden bu kadarı geliyor derdim büyük falan dedisevgilin seni niçin ağlattı? sevgilisini ağlatan erkeklerle ilgili "aslında iyi çocuk" diyemiyorum ben
işte onu savunma nedenim onu biraz da haklı bulmam. kavga boş yere uzadı ve babama denk geldiHem çok sert ve kirici konustu diyorsunuz hem de babaniza karsi sevgilinizi savunuyorsunuz. Hangi baba evladi gozyasi akitirken görmezden gelir. Asil umursamasaydi babaniz haksizdi. Siz yatin kalkin o babaya dua edin.
bir babaya yakışanı yapıyor.hal
hala ordan bağırıyor çok üzülüyürıum. tanımıyor hiçbir şey bilmiyor böyle konışuyor hala
ben babama çok güvenemiyorum bu konuda. zamanında ablamın işsiz güçsüz serseri bir sevgilisi vardı annem istemiyordu. sonra babamla annemin arası çok bozuldu ve babam sırf ablamı yanına çekmek için o çocukla evlenmesine göz yumuyordu. kendi çıkarlarına göre fikir değiştirdi zamanında. şimdi bna böyle yapmasına güvenemiyorum bunu da üzülerek söylüroumBabalar her zaman degilse de genelde haklidir...
Demekki o çocukta zamanında kendi yaptığı yanlışları görüyor ve ilerde annen gibi üzülmeni istemiyorbabam zamanında annemi aldatmak gibi çok büyük hatalar yaptı. bizi çok üzdü vurdu kırdı.. şimdi bana böyle taslaması çok üzüyor
nerden görüyor ki tanımadan sadece 2 kez ağladğıma şahit oldu o kadar. bir de şehirlere takıntısı var babamın. sevgilimin memeleketinden olan insanları sevmiyormuş o yüzden istemiyormuşDemekki o çocukta zamanında kendi yaptığı yanlışları görüyor ve ilerde annen gibi üzülmeni istemiyor
özel hayatımı pek koruyamıyorum evde malesef. söylediğim gibi dinlemiş işte telefonla konuştuğumu duyunca.. gerçekten çok bunaldım keşke şuan bambaşka bir yerde bambaşka biri olsaydım. kendim olmaktan çok yoruldum çünküÇiftler arasında böyle şeyler olur. Ama ailenize bunu duyurmamanız ve bahsetmemeniz gerekir. Yani sizi duyabileceklerse sesli ağlamamalısınız. Sonra işte böyle sonuçları olur maalesef... (Tabi sıradan bir tartışma olduğunu farz ediyorum, önemli bir konu olduğunu düşünmüyorum)
Şu an için yapacak bir şey yok. Zaman içinde sevgilinizin imajını düzeltirsiniz babanızın gözünde. Ama bir daha kavgaları sakın onlara hissettirmeyin. Ailelerin böyle şeyler düşünmesi çok normal. Ama sevgilililer arasında böyle sıkıntılar olması da normal. Şu anda en fazla yapacağınız şey sorarlarsa ya da yine söylenirlerse "Önemli bir şey değildi. Ben duygusallaştım." vb. sözler söylemek olur.
sevgilimin beni ağlatması dışında babamın çocuğu istememe nedenleri mantıksız geliyor. şimdi aldı karşısına sordu kızım anlat niye ağlattı seni dedi. o da kötüydü bende kötüydüm kpss falan duyunca kazanamadığını hemen ondan bir b.k olmaz zaten baksana kazanamamış falan dedi.bir babaya yakışanı yapıyor.
şimdi sana kötü gelse de inan babanın böyle davranması çok normal.seni korumak için yapıyor.
sakın üçüncü bir kişi için babanı karşına alma derim.
ne babalar görüyoruz hatta burda okuyoruz bazılarını.o yüzde şanslısın.
ilerde sen değil sevdiğin kişi kötü biri olmadığına kanıtlasın kendini.
ben ilişkimden memnunum arada bir kavga etsek de beni anlıyor bende onu.. sorunum ilişkim değil de babamın böyle davranması. evet çok yanlış yaptı ama döndü yanlışından sağolsun babam. şimdi mutluyuz annem de her ne kadar unutmasa da yaptıklarını. ben 21 yaşındayım şuan. babamın bu iyi halleri 18imden sonra başladı. o saatten sonra ne kadar etkisi olur ki çocukluğumda ergenliğimde hep kötüydüHer mesajınızda babanızı suçlamışsınız yaptığı yanlışlardan ve kötü karakterinden bahsetmişsiniz
Sizin için tam olarak iyi bir baba olamamış o yüzden size karışması aslında sizi üzen
Yazdıklarınızdan tamda bu anlaşılıyor
Öncelikle ilişkinizde ki sorunları halledin ne kadar kötü de olsa babanızın dediklerini tarafsız düşünün
Eğer hala içiniz rahatsa ilişkinizden yana kimseyi takmayın
İleride bir şekilde kabul ettirirsiniz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?