Teşekkür ederim SağolunBaşınız sağolsun. Allah sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim SağolunBaşınız sağolsun. Allah sabır versin.
:/ sanırım Önümde daha uzun yol var herkesin hayatta bi sınavı var bizimde sınavımız buymuş demekki babasızlık cidden çok zormuş daha 4 ay oldu ama sanki yıllar yıllar geçmiş gibi hissediyorum unutmak diye bişe yok her an her saniye Aklımda babam dersin ya adam gibi adam öyleydi hayatını bize adamıştı zaten hep iyiler önce gidermiş ya eminim senin babanda senin en kıymetlindi kaybedince asıl Değeri Anlaşılıyomuş yarım kalan hayaller umutlar ... Allah sana da sabır versin kardeşim zaman Herşeyin ilacı derlerde bunun ilacı yok sanırım Haklısın önmeli olan koyvermemek Hakkımızda Hayırlısı bende hayata tutunmaya çalışıyorum yazdığın için teşekkür ederim beni anlayan birileriyle Konuşmak iyi geliyo çünkü çevremde herkesin ağzından çıkan tek kelime üzülme alışırsın demek oluyoÖncelikle basin sag ve babanin mekani cennetlik olsun.
Kolay degil maalesef, senin hissetmek zorunda kaldigin aciyi ben cok iyi bilirim, ömrümün yarisi babasizlikla gecti resmen.
Bastan bende caresizdim, Hayatin hic bir anlami kalmadigini düsünürdüm.
Ben babami 13 yasimdayken kayip ettim, tatile gitmistik Almanya'dan Türkiye'ye. Tatilin ikinci haftasinda ise aci haberi almak zorunda kaldik. Basta kabullenemedim, Almanya'ya geri geldigimde hersey kaldigi yerden devam edecekmis gibi hissederdim. Her an kapidan iceri girecekmis gibi heyecana kapilirdim. En kötüsüde her Tatile gidisimde babamin köyüne gittigimde.. sanki hic birsey olmamis gibi hislere kapilarak, gerceklerle burun buruna geldigim andada dünyam yikilirdi.
Insana göre ölümü kaldirabilmek farklidir diye düsünüyorum. Benim yaklasik 6 yilimi aldi, o sürecte hep Babam geri dönecek duygusundaydim. Yeri geldi, arkadas cevremden uzaklastim, annem ve abim ile aram sogukluk ile kaplanmisti.. ergenlik cagi diyelim, o vakit cocuk basina nasil hazim edebilirdim ki baska?
Önemli olan, hic bir zaman kendini koyvermemen, hedeflerine simsiki saril, Hayatindan asla vazgecme.. cünkü bu Hayati sana Annen ve Baban sayesinde sahipsin. Babamalarimiz yanimizda olmasa bile, biz onlarin bir parcasi onlar da bizim bir parcamiz. Onlar her zaman yüregimizdeler, görmesek, duymasak ve hissetmesek de.. onlar daima her zaman yanimizdadirlar.
Evet çevrede çok önemli duyduğu anda yanıma gelen bir Sürü arkadaşım oldu camide tüm sınıfım ve eski sınıfım oradaydı ama biride karşısına Alıp içini dök kardeşim anlat demedi içimde yaşadım her şeyi belki küçük olduğumuzdan belki ne demeleri gerektiğini bilmeden moral düzeltmek için yoğun bakımdayken karşıma gülerek gelende oldu bişe demedim diyemedim annem dedi herkes Babanızın misafiri kalp kırmak yok yine tuttum herşeyi içimde belli niyetleri kötü değildi ama bu acıyı bilmediklerinden kırdılar kalbimi hayata devam edebilmek için inancıma sığındım canım bilmiyorum senin inancın nasıl ama bi tek o rahatlattı beni biraz da olsa tek amacım babama Layık bi evlat olmak artıkSagol canim cümlemize. Evet, baslarda alin yazisi kader ne yapacaksin gibi cümleleri okadar cok duymak zorunda kaldim ki. Üstelik geri Almanya'ya geldigimde ne Okul'da rahat var di nede evde. Pek öyle ortami seven bir cocuk da degildim, bunaliyordum, gidip odaya kapaniyordum. Sonrasinda o zamanlar birde tasindik annem icin, en azindan sosyal bagi yüksek tutulsun, kendini arkadas cevresine versin diye. O zamanlar bir komsu kizi vardi, sürekli benim ile ilgilenmek isterdi, her sabah otobüs duraginda ben ona karsilik vermesem bile "günaydin" demekten bile bikmazdi.. artik bir gün geldi onunla arkadaslik edindim, dert arkadasim ve gercek bir kardes gibi olduk.
Yani demek istedigim, cevre de önemli.. insan kendisi istemese bile insan ruhu buna ihtiyac duyar. 2001 da babami kayip ettim 2001/02 den beri tasindigim yerde yasiyorum ve simdiye kadar tek edindigim arkadas, ve zor zamanimda da o tek arkadas cok yardimci oldu bana. Simdi aramiz olmasa da, eminim ki ister ben ister o o eski günleri gülücüklerle aniyoruzdur.
Yok yani öyle takıntım yoktur benim gider konuşurum da ailemin endişelenmesini istemiyorum durumu kavramaya başladıkça atlatmak daha Kolay oluyo teşekkür ederimAnlıyorum seni. İstersen hani illa konuşmaya ihtiyacım var diyerekten fakat çevre yoksa içini dönebilecek psikoloğa da gidebilirsin. İlk başta insana ters geliyor bu, bende baştan kabul etmedim. O zamanlar okul piskologuna bile yollayacak oldular redd etmiştim. Sonra dan da ke di isteğim ile gitmeye razı olmuştum. Ve bu da bana bu durum ile kolaylık sağlamış oldu.
Babam vefat edeli 4 ay oldu kardeşlerim aynı acıyı paylaşan arkadaşlarımdan destek alabilir miyim ne yapmalıyım
Başın Sağolsun canım mekanı cennet olsun bende babamı hiç ummadığım bi anda tam iyileşti her şey düzeliyo derken bi anda kalp krizinden kaybettim bende şu an güçlü kalmaya çabalıyorum yokluğu hiç bi zaman dolmucağını bilerek alışmaya çalışıyorumBaba,
kaç yaşında olursa olsun ''çocuk'' sırtını yaslayacağı koskocaman bir dağ.
2013 nisan ayında ben de babamı kaybettim.
hemde iyileşecek umuduyla eve getirdiğimde gözlerimin önünde kalbi durdu.
Kalp masajı yaptım kalbi atmaya başladı sonra ambulans geldi... bir sürü karmaşa.
sonra nasıl mı toparlandım?
güçlü olmak acımı gizlemek zorundaydım, annem vardı ....
ben acımı yansıttıkça o daha kötü olacaktı.
daha güçlü durmaya çalıştım.
dik kafalı oldum belki ama dimdik durmaya direndim.
kırılmışlığı,parçalanmışlığı atmak zorunda kaldım bir kenara...
Allah rahmet eylesin. Ben de annemi kaybettim 2007 de. ilk zamanlar alismasi cok zor. Her an cikip gelecekmis gibi. Ama insan zamanla alisiyor yokluguna. Acisi hic gecmiyor ama. Bol bol dua edin. Allah mekanini cennet etsin..Babam vefat edeli 4 ay oldu kardeşlerim aynı acıyı paylaşan arkadaşlarımdan destek alabilir miyim ne yapmalıyım
Âmin. Saolun keşke keşke çıkıp gelse kıymetini zaten bilirdim babamında kaybedince daha iyi anlıyomuş :/ seninde canım annenin mekanı cennet olur inşallahAllah rahmet eylesin. Ben de annemi kaybettim 2007 de. ilk zamanlar alismasi cok zor. Her an cikip gelecekmis gibi. Ama insan zamanla alisiyor yokluguna. Acisi hic gecmiyor ama. Bol bol dua edin. Allah mekanini cennet etsin..
Amin canımm. Ilk zamanlar hep rüyana girer. Benim oyle olmustu. Diyorum anne sen öldün. Hic konusmuyor. Rüya oldugunu anliyorum sonra. Sariliyorum öpüyorum kokluyorum. Hasret gideriyorum. Hıçkırıklarla uyaniyorum sonra. Allahım diyorum bugun de göster bana. Hiç bitmesin rüyam..Âmin. Saolun keşke keşke çıkıp gelse kıymetini zaten bilirdim babamında kaybedince daha iyi anlıyomuş :/ seninde canım annenin mekanı cennet olur inşallah
Ahhhhh o zaman da gelicek biliyorum kavuşucam ama zor çok zor ... Zaten tek dayanma Gücünü o günü beklemekte buluyorum :/ umarım herşey dilediğimiz gibi olurAmin canımm. Ilk zamanlar hep rüyana girer. Benim oyle olmustu. Diyorum anne sen öldün. Hic konusmuyor. Rüya oldugunu anliyorum sonra. Sariliyorum öpüyorum kokluyorum. Hasret gideriyorum. Hıçkırıklarla uyaniyorum sonra. Allahım diyorum bugun de göster bana. Hiç bitmesin rüyam..
Her ölüm erken ölüm. Ama ne 1 dk ileri alabilirsin ne 1dk geri. Hepimiz kavuşacagiz elbet. Tek teselli bu.. Baban da seni orada bekliyor. Kavusacaksiniz.
Çok teşekkür ederim saolun âminAllah rahmet eylesin geride kalanlara uzun ömur versin inş