• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam..

20 yildir gormuyorum bugun tekrar anladim dogru bir karar vermisim
al benden de o kadar. bende 5 yıl olacak sanırım aramıyorum... zaten evide terk etti. dogrusu annemi terk etmiş. sebebi de anneniz artık benim lafıma laf söylüyor oldu. .ogunden beri hiç aramam..

Beni anlatmışsın sanki.
Benimki içmez ama aldatma durumları çok oldu. Malesef içimde hiç sevgi kalmadı ona karşı. Yalan dolan herşey onda. Zamanla öfke kızgınlık da geçiyor, görüşüyoruz ama yabancıdan farkı Yok benim için
Benım babamda öyle bir Allah bir dediği doğrudur herşeyi yalan herşeyi dolap ama engel olamıyorum içimdeki sevgiye kin tutamıyorum çok özlüyorum oda beni çok özlüyor ağlar bazen telefonda gelmiyosun diye bu yuzden acıyor canım keşke benı sevmeseydınde soğusaydım senden..

Bunu nasıl başarıyorsunuz bende sevmemek istiyorum özel değilse ne yaptı babanız benımkinin yaptıkları dısında
nerydese aynı şeyler. ben adaletli biriyim. babam diye kimseyi kayırmam. sezarın hakkı sezara misali.
ve onu erkek kardeşim haric kimse aramıyor. aslında o bile aramasa olur da vicdan yapıyor.

nerydese aynı şeyler. ben adaletli biriyim. babam diye kimseyi kayırmam. sezarın hakkı sezara misali.
ve onu erkek karş. haric kimse aramıyor. aslında o bile aramasa olur da vicdan yapıyor.
Benim babamıda benden baska kimse aramaz kendi kardeşlerini bile doladırdığı için benden baska kimsesi kalmadı babam olmasa yüzüne bakmam o derece bi adam

Sizin babanıza karşı tutumunuz görüşmeniz nasıl peki
Babam la cok tartisgimiz zamnalar oldu.hep inkar etti alkol kulandigini.
O salona girdiyse ben ciktim cogu zaman neden ben gelince diger odaya gidiyorsun dediginde raki kokusundan rahatsiz oluyorum dedim.ben raki icmedim diye inkar etti tabi tamam sen zaten icmezsin annem ya da ben icmisizdir kesin yaw he he diyip ciktim.
Gerekli durumlarda tabiki konusyorum ama sohbet etmiyorum acikcasi.

Ben hiç görmedim babamı ömrümde.
Yaşıyor hala.
Anneme yaptıkları yeter görüşmemem için.
Kader diye bir şey tabi ki var ama bu yaşıma kadar yaşadıklarımın baştaki suçlusu o.
Kendime yetmeye çalıştım hep,çok şükür ayaktayım.
Rabbim bu günümüzü aratmasın.

Benim babamıda benden baska kimse aramaz kendi kardeşlerini bile doladırdığı için benden baska kimsesi kalmadı babam olmasa yüzüne bakmam o derece bi adam
iyi birinin onu arıyor olması da güzel. aman dikkat et seni de dolandırmasın....

Ben hiç görmedim babamı ömrümde.
Yaşıyor hala.
Anneme yaptıkları yeter görüşmemem için.
Kader diye bir şey tabi ki var ama bu yaşıma kadar yaşadıklarımın baştaki suçlusu o.
Kendime yetmeye çalıştım hep,çok şükür ayaktayım.
Rabbim bu günümüzü aratmasın.
Amin. Evet bugüne kadar yaşadıklarımın yek suçlusu babam :( bazen canım öyle yanıyor ki ey güzel mevlam günaha giriyorsam bağışla keşke beni hiç yaratmasaydın diyorum :(

al benden de o kadar. bende 5 yıl olacak sanırım aramıyorum... zaten evide terk etti. dogrusu annemi terk etmiş. sebebi de anneniz artık benim lafıma laf söylüyor oldu. .ogunden beri hiç aramam..
En son ben sizi daha ne kadar besleyecegim dediginde 17 yasindaydim universiteyi dershaneye gitmeden kazanmisim hukuk .hedefim savci olmak tabii gidemedim garsonluk yaptim o yil

Amin. Evet bugüne kadar yaşadıklarımın yek suçlusu babam :KK43: bazen canım öyle yanıyor ki ey güzel mevlam günaha giriyorsam bağışla keşke beni hiç yaratmasaydın diyorum :KK43:
Öyle deme,o da Allah'ın kulu sen de.
O kötü,kendi günahlarının bedelini kendisi ödeyecek,aynı şekilde biz de.
Allah kötülerden ve kötülüklerinden uzak etsin hepimizi.
Hayırlı kandiller .

Öyle babalar var ki senin baban onların yanında devede kulak kalır.Yine de şükret.

En son ben sizi daha ne kadar besleyecegim dediginde 17 yasindaydim universiteyi dershaneye gitmeden kazanmisim hukuk .hedefim savci olmak tabii gidemedim garsonluk yaptim o yil
Ah canım benim çok üzüldüm keşke ailemizi seçme şansımız olsaydı.. rabbim sen büyüksün bizim gibi boynu bükük kullanırını şu mübarek günde sevindir..

Öyle deme,o da Allah'ın kulu sen de.
O kötü,kendi günahlarının bedelini kendisi ödeyecek,aynı şekilde biz de.
Allah kötülerden ve kötülüklerinden uzak etsin hepimizi.
Hayırlı kandiller .
Evet diyorum ya onu cok seviyorum ne zaman arasam hep alkollü saçma sapan bi adam oldu cok korkuyorum kendıne birşey yapacak basına birşey gelicek diye Allah korusun ona birşey olursa dayanmak cok zor olur :( kendı kendımın pskolojısını bozdm

Tabi şükürler olsun biliyorum ne babalar var bunun yanında ama eşimin babası eşime çok düşkün keşke diyorum bizde böyle olsaydk
Boşver cnm.Artık sen ve eşin iyi birer ebeveyn olun ne yazık ki herkesin ailesi iyi olamıyor işte hiç canını sıkma inşallah diğer kardeşlerinde bir an önce kurtulurlar.

Oyle oldu calismak zorunda kaldim
Cok uzuldum gercekten ne kadar kizsaniz haklisniz.
Iste insan secemiyor ailesini.
Ana-baba hakki varda evladin hakki yokmu arkadas keske burs filan basvursaydiniz cidden cok uzuldum.
Benim babamda alkol baginlisi asabidir ama hakkini yiyemem okul konusunda cok fedakardi .onun derdide bizim doktor avukat olmamizdi hep basarinizi kucumserdi sinavlara kaygiyla girerdik kazanmazsak.babam evde huzursuzluk cikartacak diye.

Back
X